נפנוף רגליים בעת שמחה - סימן לאוטיזם?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נפנוף רגליים בעת שמחה - סימן לאוטיזם?
    לימור
    14/01/2017

יש לי תינוקות בת שנה וחודשים , מבחינה התפתחותית עשתה את על השלבים וכרגע עושה כמה צעדים וקרובה להליכה , יוצרת קשר עיין ומאוד חברותית , אוהבת כלבים ובעיקר לרדןף אחריהם וצוחקת , מכורה לטלויזיה וממש משתפת פעולה עם הסדרה צוחקת אגב רק לתוכניות שמעניניות אותה , לפעמיים מצביעה ולפעמיים מרגישה כאלו היא לא יודעת להצביע שאני שואלת אותה את רוצה את זה או את זה והיא לא מגיבה , לפעמיים היא מתעלמת שאני קוראת לה או אחרים ולפעמיים משתפת פעולה , הדבר הנוסף שמאוד מטריד אותי שזה שהיא מנפנפת את הרגלים בו זמנית שהיא שמחה או מתרגשת ושחקרתי על זה זה הפנה אותי באינטרנט שזה סיממן בוהק של אוטיזים .. אני בחרדה כבר כמה לילות ושיתפתי את בעלי וחמתי ציינה שאנחנו הוזים ושהיא מפותחת יפה מאוד אבל אני עדין מרגישה בחרדה , אשמח לתגובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• האם חרדה?

ד``ר אליהו סמואל
    15/01/2017

לאמא היקרה שלום

לכל ילד יש סימן זה או אחר- אוטיזם זה מכלול רחב של דברים. כמובן שאם זה מעסיק אותך את יכולה לפנות לנוירולוג ילדים ליעוץ קצר .
    אגב יש הרבה הורים המודאגים לסימן זה או אחר ולרוב הדברים חולפים. חשוב שתגדלי את ביתך מתוך אהבה ואמון בהתפתחותה . זה הדבר החשוב ביותר. ואם התיעצות קצרה עם איש מקצוע יעזור לך בזה הרי זה משובח.

גידול מהנה
    ד"ר סמואל אליהו
    פסיכיאטר ילדים ווער
    עמית במכון לפסיכואנליזה בת זמנו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו