בת 13 ומתכננת איך למות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בת 13 ומתכננת איך למות
    מודאגת
    20/06/2017

הסתכלתי בטלפון הנייד של בתי (לבדוק עם מי היא מתכתבת וכדומה- זה היה ההסכם בינינו), ומצאתי בתיקייה 'תזכירים' כמה פתקים שמאוד הדאיגו אותי, כגון עמוד שלם שכל מה שהיא כתבה בו היה שורות של המשפט 'אני שונאת את עצמי', או אחד שבו היא כתבה שהיא מעדיפה למות מאשר להתבגר כי 'העולם של המבוגרים לא משאיר ליותר מידי מה לצפות' ופתק שבו היא תכננה את המוות של עצמה: 'אני אעשה מוזיקה שכולם יכירו' היא כתבה 'ואז אני ארה לעצמי בראש בגיל עשרים ושבע כדי שכולם יזכרו אותי' (זאת אומרת, להיות חלק ממועדון העשרים ושבע כמו הרבה מהמוזיקאים שהיא אוהבת)
    איך לשוחח איתה על זה? מה לעשות? לשלוח אותה לאבחון כלשהו?
    תודה מראש
    מודאגת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בת 13 ומתכננת איך למות

הוספת תגובה

• איך לשוחח עם ביתי

ד``ר אליהו סמואל
    20/06/2017

לאם המודאגת שלום

אני יכול להבין את דאגתך. להדריך אותך איך לדבר עם ביתך אינו דבר קל. לא הייתי מציע לחשוף את התוכן שאת מפרטת, עדיף דיבור כללי בין הנערה ואימא. ורצוי לפרוש זאת לכמה שיחות.

עדיף כי תפני לאיש מקצוע לצורך יעוץ כיצד לפנות לביתך היה ראוי לשתף גם את האבא. התסריטים האפשריים הם כה רבים שראוי להקדיש לכך מחשבה מרובה. התייעצות עם איש מקצוע נראת לי כעדיפה. המורכבות רבה והמידע שחשפת מצומצם כדי שהכוונה תשרת אותך נאמנה.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו