יעוץ והכוונה מיקצועית לנערה עם בעיה קונגיטיבית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יעוץ והכוונה מיקצועית לנערה עם בעיה קונגיטיבית
    שרה
    04/07/2018

שלום לכם.לבן הזוג שלי יש ילדה בגיל 14 שאובחנה עם בעיה נפשית .היא אושפזה בבית חולים פיסכאטרי מספר פעמים בגלל מחשבות אובדניות .הניהול של המקום ושל הרופאים לא במיטבו כי ידעו לתת לה כדורים ולשלוח אותה לבית כי איןמה לעשות איתה. לא נתנו לאב פתרונות מה לעשות או טיפול חוץ מכדורים פשוט זרקו אותה בחזרה לבית ושהאבא יתמודד .השאלה שלי לאן הוא יכול לפנות מישהו שכן יתן לו תשובות ופיתרונות ואיך להחזיר את הילדה לחיים נורמלים פחות או יותר .אשמח אם תשיבו לי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• טיפול לא הולם

ד``ר אליהו סמואל
    05/07/2018

לשרה שלום

מקווה שלא הבנת את הצוות. אולם יתכן והטיפול אינו מיטבי, וצר לי מאוד על כך. את יכולה להתייעץ עם הקופה המבטחת לגבי אלטרנטיבות. לפי חוק המדינה הקופה אחראית על השירות המיטבי.

אפשר גם טיפול פרטי ושם השמים הם הגבול.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המלצה

שרה
    05/07/2018

שלום ראשית אני מודה לכם על התגובה וההתייחסות לנושא,שנית הייתי שמחה אם תוכלו להמליץ לי על מישהו שמטפל בנושא הזה באיזור באר שבע [אנחנו מדימונה ופה אין כל מענה לדברים האלה]תודה ויום טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תתקשרי אלי - אין האתר יכול לספק המלצות.

ד``ר אליהו סמואל
    11/07/2018

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו