הפסקה והחזרת נטילת פריזמה

מנהל הפורום

ד"ר אליהו סמואל
ד"ר אליהו סמואל
053-4877790
לקביעת תור אצל ד"ר אליהו סמואל
053-4877790 ללא פרסום בפורום
 
  • הפסקה והחזרת נטילת פריזמה
    עינת
    11/11/2018

    שלום רב.
    בני בן 13.לפני כשנה החל ליטול כדור פריזמה בעקבות התקפי חרדה קשים. במקביל, המליצו לנו שיעבור טיפול קוגנטיבי התנהגותי. לצערנו, הוא עדיין לא עבר טיפול אך מצבו השתפר מאוד ולכן בהמלצת פסיכיאטר התחלנו להוריד את הכדור בהדרגתיות במשך זמן מה.לפני כשבוע, הורדנו לחלוטין את הכדור. בימים האחרונים, אנו רואים שינוי בהתנהגותו. הוא עצבני מאוד, תוקפן ויש לו התפרצויות בכי לעיתים קרובות. אלו הן התנהגויות שהיו בעבר וקיווינו שטיפול פסיכולוגי יעזור, אך כאמור הטיפול לא יצא לפועל. אנו מקווים שבקרוב יתחיל את הטיפול הפסיכולוגי ורוצים לדעת האם ניתן להחזיר את הכדור בהדרגתיות?

    ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אליהו סמואל - 053-4877790

    לקביעת תור
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • חזרת מצב כקדמותו

    ד''ר אליהו סמואל
    12/11/2018

    לעינת שלום

    בוודאי שניתן להחזיר את הכדור בהדרגה. אבל אין זאת המלצה אלא רעיון והוא חייב להתבצע תחת פיקוח של רופא.

    בהצלחה

    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


