בת ה- 12 אובחנה כסובלת מ- OCD

מנהל הפורום

ד"ר אליהו סמואל
ד"ר אליהו סמואל
053-4877790
לקביעת תור אצל ד"ר אליהו סמואל
053-4877790 ללא פרסום בפורום
 
  • בת ה- 12 אובחנה כסובלת מ- OCD
    ליאת
    02/06/2019

    היי ד"ר סמואל,
    בתי בת ה- 12 אובחנה כסובלת מ- OCD. האם מומלץ לקחת פרוזק לטיפול?

    ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אליהו סמואל - 053-4877790

    הוספת תגובה
    לקביעת תור
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • לקיחת פרוזק

    ד''ר אליהו סמואל
    09/06/2019

    לליאת שלום

    החלטה קשורה לשיקול דעת הרופא. היא תלויה בעוצמת הסבל וברמת קשיי התפקוד.
    תמיד נעדיף טיפול בשיחות- ובמידה והטיפול בשיחות לא יוכיח עצמו ערוץ התרופות ישמש כאלטרנטיבה.

    בהצלחה

    הוספת תגובה
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


