סרוקסט - בירור

מנהל הפורום

ד"ר אליהו סמואל
ד"ר אליהו סמואל
053-4877790
לקביעת תור אצל ד"ר אליהו סמואל
053-4877790 ללא פרסום בפורום
 
  • סרוקסט - בירור
    TOY
    16/10/2019

    כיום אני נוטל 20 מ"ג סרוקסט כאשר בעבר נטלתי ציפרלקס, רסיטל.
    נגד דיכאון , חרדה, OCD. אפשר להגיד שהסרוקסט הכי משפיע.
    1. רציתי לדעת מהניסיון המקצועי שלך , במידה ועולים ל40 מ"ג סרוקסט (כמובן באישור הרופא), האם בדרך כלל צפויות תופעות לוואי נוספות? האם בדרך כלל התופעות לוואי הקיימות נהיות קשות יותר?
    2. אני יודע שכל כדור משפיע על כל בן אדם אחרת, אבל אני מתעניין אם מהניסיון המקצועי שלך,אם יש כדור בעל אפקט קרוב או דומה כמו סרוקסט (לא ציפרלקס ורסיטל שאותם כבר ניסיתי) שיכול להשפיע בצורה דומה על דיכאון , חרדה, OCD ,אבל בלי תופעת הלוואי של השמנה? התופעת לוואי הזאת מאוד מציקה לי. (כמובן שבמידה ואעבור זה יהיה באישור רופא)
    תודה רבה!

    ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אליהו סמואל - 053-4877790

    לקביעת תור
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • טיפול בסרוקסט

    ד''ר אליהו סמואל
    26/10/2019

    בהמשך לשאלה הקודמת - ראה תשובתי.
    אני סבור שטיפול רק בתרופה ללא שילוב שיחות הוא טיפול לא ראוי ומספיק. כך ששאלתך לגבי טיפול טהור בתרופה והשוואות נכון רק בעכברי מעבדה ולא בבני אדם
    כמוןב שהעלאת המינון גורם לתופעות לוואי חדשות וגם מעצים את התופעות שהיו במינון הנמוך. אולם הדבר אינדבידואלי- והוא יכול לרוב לחלוף עם הזמן.
    ואשר לכדור קרוב לסרוקסט הינו כל כדור שהוא בקבוצת ה- SSRI.
    עצתי הכנה שתעסוק פחות בפרמקולוגיה ותנסה לפתור את תעלומת חייך - במישור הפסיכולוגי.

    בהצלחה

    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


