אל ד''ר אליהו סמואל וד"ר שפירא,דחוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אל ד''ר אליהו סמואל וד"ר שפירא,דחוף
    טלי
    17/06/2008

שמי טלי בת 21, הנני נוטלת רסיטל 20 מ"ג כבר שנה בעקבות אירוע טראומתי שעבר בחיי..

הבעייה היא שכעת אנני מסוגלת כבר ליטול את הכדור הנ"ל בגלל החוסר שינה! אנני מצליחה לתפקד עימו.. במיוחד שעכשיו שהנני מתחילה עבודה חדשה..
    בעברי נטלתי כדורי שינה- שהיום אני מבינה שהחוסר בשינה נבע מהכדור( מה שלא הייה ברור לפני..), היום אני בלעדיהם ומאז אנני ישנה בשעות נורמטביות( נרדמת רק לקראת בוקר), ואינני ישנה שינה רצופה.

ניסיתי להיות בלעדיהםסביבות השבוע-, ואני אכן ישנה בשעות נורמליות, אך אני חשה שינוי במצב רוחי.. ואז שוב לצערי- אולי מפחד, אולי מתלות-נוטלת אותן שוב..
    בפעם האחרונה שהייתי אצל הפסיכיאטרית היא הציעה לי לקום בשעת בוקר מוקדמתליטול את הכדור ולהמשיך לישון.. אכן ניסיתי זאת מס' פעמיים, לא הייה שינוי..

הנני כותבת לכם כי התור הבא שלי לרופאה הוא רק בעוד 3 שבועות ואנני יודעת מה לעשות..
    התופעת לוואי הזאת לגיטמית? יש דרך להימנע ממנע? מה אני עושה עד התור ??? הרופאת משפחה הציעה לי לקחת יום כן יום לא? זה עוזר? זה מותר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• יעוץ באינטרנט האם אפשרי ?

ד``ר אבי שפירא
    18/06/2008

באמת אני מרגיש את המצוקה שלך ואת מעבירה את חוסר האונים שלך גם אלי.אני חושב שאת חייבת להתייעץ עם הרופאים שמטפלים בך ומכירים את ההסטוריה ומורכבות הקשיים. ניתן לתת גם יום כן יום לא כפי שהציעה הרופאה. לטעמי במצב כזה לא ניתן לחכות 3 שבועות וצריך להגיע בהקדם לפסכיאטר אם יש צורך אז אולי באופן פרטי. אגב את הרסיטל נוטלים בבוקר מאחר ואחת מתופעות הלוואי שלו שגורם לאי שקט וקשיי שינה. בהצלחה אבי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו