רמוטיב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רמוטיב
    פלונית
    18/06/2008

שלום רב

יש לי שאלה לגביי רמוטיב הבנתי שהיא מיועדת לדיכאון קל עד בינוני

האם יש מצבים נפשיים מחלות נפש שהיא לא מתאימה להם ויכולה להחמיר ולהיות מסוכנת לאדם שלוקח אותה אם בנוסף לדיכאון יש ברקע הפרעות נוספות וכאשר לוקחים את התרופה בגלל מנגנון הפעולה שלה היא עלולה להיות הדבר הלא מתאים ואפילו להיות מסוכנת בגללל מנגנון הפעולה שהיא עובדת על דברים שונים במוח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רמוטיב

הוספת תגובה

• רמוטיב

ד``ר אבי שפירא
    18/06/2008

רמוטיב היא יעילה בדכאון קל עד בינוני, היא עובדת די דומה לתרופות האנטי דכאוניות ומעלה רמת סרוטונין. צריך להזהר אתה במחלה נפשית מסוג סקיזופרניה , או הפרעה ביפולרית. בכל מקרה לא הייתי נוטל תרופה כלשהיא אלא בליווי פסכיאטרי צמוד. בברכה אבי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך שאלה

פלונית
    18/06/2008

כלומר במחלות הפש הספציפיות האלו אסור להשתמש בה או שמותר אבל תחת השגחה והאם מניסיון שיש לך היא גרמה להחמרה במצבים האלו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רמוטיב

ד``ר אבי שפירא
    19/06/2008

מאחר ואני פסכיאטר ילדים ונוער והתרופה מאושרת רק אחרי גיל 18 אין לי הרבה ניסיון אתה. אני הייתי מתייעץ עם פסכיאטר למבוגרים שמטפל בך. בברכה אבי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו