הילד בורח מבדיקות דם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הילד בורח מבדיקות דם
    מיטל
    23/09/2008

שלום לך אני אמא לילד בן 7ו 3 חודשים אני כבר שנתיים מנסה לעשות לו בדיקות דם בשבועיים האחרונות ניסתי לעשות לו עם הבטחות מרובות אבל פעמיים הוא בורח לי ומשתולל פשוט לא מוכן לעשות הבדיקות מאוד חשובות זה ילד מאוד בריא שאוהב לאכול המון אני רוצה לעשות לו את הבדיקות בשביל להיות רגועה שהכל בסדר מה עושים? אולי יש שיטה יותר טובה פחות מפחידה לילד? אשמח אם תענה לי בהקדם תודה מראש מיטל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הילד בורח מבדיקות דם

הוספת תגובה

• בדיקת דם

ד``ר אבי שפירא
    27/09/2008

אם הבדיקה אינה נחוצה ממש לא הייתי נלחם עם הילד. האם הבדיקות הם שאת תהיי רגועה או המלצת הרופא המטפל? אבי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לשאלתי

מיטל
    27/09/2008

בהמשך לתגובתך גם אני וגם הרופא רוצים לבדוק אם הכל בסדר קרוב לשנתיים הילד לא עשה בדיקות דם הילד אוכל המון בשר והמון מתוק אני רוצה להיות רגועה מה עושים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הכנה מתאימה

ד``ר אבי שפירא
    28/09/2008

אין דרך אחרת פרט להכנה מתאימה ע"י רופא הילדים או ע"י פסיכולוג ילדים.ניתן היום לבצע באמצעות שיטות קוגניטיביות להפחתת חרדה או באמצעות היפנוזה. בברכה אבי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לשאלתי

מיטל
    27/09/2008

בהמשך לתגובתך גם אני וגם הרופא רוצים לבדוק אם הכל בסדר קרוב לשנתיים הילד לא עשה בדיקות דם הילד אוכל המון בשר והמון מתוק אני רוצה להיות רגועה מה עושים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו