בעיהה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיהה
    חסוי
    18/10/2008

שלום!! אני בת 17 ואני חולה במנייר. אני יחסית בהתחלה של המחלה ועדיין לא כל כך רגילה אליה.. יש לי לפעמים התקפים של סחרחורות וגם אם אין אני כל הזמן פוחדת שיהיה(אני גם בטיפול פסיכולוגי). יש לי עוד שבועיים בערך טיול שנתי וממש ממש לא בא לי ללכת אני ממש פוחדת שיהיה לי משהו בטיול.הבעיה היא עם חברות שלי, לא סיפרתי להן את זה וגם אני לא מתכוונת לספר. הבעיה שהן שואלות אותי למה אני לא באה ואומרות לי שאני סתם בדיכאון ושאני יצורה שאני לא באה. אני לא יודעת כבר איזה תירוץ להגיד להם ואין לי כח לשאלות ולהטפות שלהם.. ויש לי גם בעיה עם ההורים.. אני פוחדת להגיד להם שאני לא רוצה ללכת כי אני יודעת שהם לא יבינו אותי ויגידו לי שטויות תלכי תהני וממש ממש אין לי חשק ללכת ואין מצב שאני הולכת...מה אני יכולה לעשות??? תודה רבה וסליחה על השאלה הארוכה.!!..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיהה

הוספת תגובה

• מנייר

ד``ר אבי שפירא
    19/10/2008

אני מניח שאת מטופלת אצל נוירולוג ופסיכולוג בהקשר לבעיה מטרידה זו.החשש שלך מטיול הוא במקום במידה והמחלה לא מאוזנת. חשוב שתפני בשאלותייך לפסיכולוג המטפל שיעזור לגבש עמדה בנושא. כל טיפול פסיכולוגי יהיה יעיל יותר אם תתקיים גם הדרכת הורים מסודרת או פגישות משותפות שלך עם ההורים וכדאי שתעלי זאת בפני הפסיכולוג שלך. בברכה אבי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו