ילד בן 11

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילד בן 11
    מירי
    02/11/2008

שלום, ילד שלי בן 11, מאז שהוא קטן הוא מאוד אקטיבי, בדקנו אותו הרבה אצל ניורולוגים ופסיכולוגים והוא לא הוגדר כילד היפראקטיבי או ADHL. הוא מסתדר טוב בבית ספר ( לא קל, אבל ממש בסדר), יש לו מלא חברים. פעם, לפני כ-6 שנים היינו אצל ניורו-פסיכולוג לא ידוע והוא אמר שיש לו תסמונט טו-רט. הלכנו לכמה רופאים אחרי ואמרו לי שממש זה לא נכון. אבל ילד היום מאוד עצבני. כל דבר קטן מעצבן אותו שהוא לא מסוגל לעצור את עצמו. כל פעם יש לו איזה הרגל חדש שקשה לו להתמודד איתו, אחרי תקופה משהו אחר מחליף את זה (לדוגמא הוא היה לוקח חולצה לפה, עכשיו הוא אוכל ציפורניים). אני לא יודעת - זה טיקים? הוא אוהב לצעוק כל מני שירים - כמו שירים של כדורגל וכו..., להגיד שטויות,אפשר לתאר אותו כ-גס רוח. האם זה טיקים קולניים? אני לא יודעת אם אני מפספסת משהו או לא.... תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ילד בן 11

הוספת תגובה

• בעיה לא מוגדרת

ד``ר אבי שפירא
    06/11/2008

לפי התיאור שלך לילד יש קשיים, בביה"ס לא קל אך מסתדר, טיקים כן או לא ? טורט כן או לא ? עצבני , גס רוח וכו '
    אני מציע לכם ללכת לפסכיאטר ילדים אשר מחבר את הגוף והנפש , מבצע איבחונים הכוללים את כל ההיבטים שאתם מתלבטים אתם. לפעמים כדאי לבצע חוות דעת נוספת כדי להחליט מה הבעיות, מה הסיבות לקשיים, האם הבסיס אורגני או רגשי או שניהם. בברכה אבי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם אתה יכול להמליץ לי

מירי
    17/11/2008

האם אתה יכול להמליץ לי למי לקחת אותו? תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המלצות בפורום

ד``ר אבי שפירא
    17/11/2008

תוכלי לפנות לרופא הילדים שלכם והוא בודאי יוכל להפנות אותך לפסכיאטר באיזור מגורייך. בברכה אבי
    תוכלי גם לפנות למייל האישי שלי
    [email protected]

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו