מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ילד בן 11מירי02/11/2008
שלום, ילד שלי בן 11, מאז שהוא קטן הוא מאוד אקטיבי, בדקנו אותו הרבה אצל ניורולוגים ופסיכולוגים והוא לא הוגדר כילד היפראקטיבי או ADHL. הוא מסתדר טוב בבית ספר ( לא קל, אבל ממש בסדר), יש לו מלא חברים. פעם, לפני כ-6 שנים היינו אצל ניורו-פסיכולוג לא ידוע והוא אמר שיש לו תסמונט טו-רט. הלכנו לכמה רופאים אחרי ואמרו לי שממש זה לא נכון. אבל ילד היום מאוד עצבני. כל דבר קטן מעצבן אותו שהוא לא מסוגל לעצור את עצמו. כל פעם יש לו איזה הרגל חדש שקשה לו להתמודד איתו, אחרי תקופה משהו אחר מחליף את זה (לדוגמא הוא היה לוקח חולצה לפה, עכשיו הוא אוכל ציפורניים). אני לא יודעת - זה טיקים? הוא אוהב לצעוק כל מני שירים - כמו שירים של כדורגל וכו..., להגיד שטויות,אפשר לתאר אותו כ-גס רוח. האם זה טיקים קולניים? אני לא יודעת אם אני מפספסת משהו או לא.... תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיה לא מוגדרת
ד``ר אבי שפירא06/11/2008לפי התיאור שלך לילד יש קשיים, בביה"ס לא קל אך מסתדר, טיקים כן או לא ? טורט כן או לא ? עצבני , גס רוח וכו '
אני מציע לכם ללכת לפסכיאטר ילדים אשר מחבר את הגוף והנפש , מבצע איבחונים הכוללים את כל ההיבטים שאתם מתלבטים אתם. לפעמים כדאי לבצע חוות דעת נוספת כדי להחליט מה הבעיות, מה הסיבות לקשיים, האם הבסיס אורגני או רגשי או שניהם. בברכה אבי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם אתה יכול להמליץ לי
מירי17/11/2008האם אתה יכול להמליץ לי למי לקחת אותו? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמלצות בפורום
ד``ר אבי שפירא17/11/2008תוכלי לפנות לרופא הילדים שלכם והוא בודאי יוכל להפנות אותך לפסכיאטר באיזור מגורייך. בברכה אבי
תוכלי גם לפנות למייל האישי שלי
[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
התקפי חרדה קשים אצל ילדה בת 12.5 בתקופת הקורונה
עצירות לבת 7 עם הורים גרושים
אילמות סלקטיבית אצל ילדה בת 6
אימפולסיביות ואלימות סלקטיבית בגיל 8
חרדות לילד בן 13
הפרעת קשב וחצי כדור רספירדל
זיכרון (?) של השתתפות ברצח וחרדה בעקבות זאת
מרשם לתרופה מפחיתת חרדה אשמח לחוות דעת
בן 8 שרצה לדקור את המורה והילדים בכיתה היום
ערוץ הבריאות
.jpg)