עזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה
    עידן
    06/11/2008

שלום יש משו שמטריד אותי מאודד בקיצור אני עכישו לומד תאוריה ובספקות שאנחנו יוצאים להפסקה אנחנו ישובים כולם בחוץ כול מי שבתאוריה יושבים בחוץ ואנחנו מדברים כולם אבל אני מנסה לדבר כמו שפחות עם האנשים שם אני מנסה לתחמק מהם לא לדבר שם עם אפחדד וזה לא שחסר לי משוו אני לא יודע למה שאנשים מדצברים איתי אני מנסה לדבר איתם כמה שפחות גם במשפחה שלי זה כככה אני לא מדבר איתם הרבה עם המשפחה לשי אפליו חברים שלי אני כבר חתכתי מהם שאני הולך לסבתא שלי זה על הדרך של השכונה שלי אז רואים אית שם חברים שמכירים אותי אני מתחמק מהם מנסהה לא לדבר איתם לתחמק לברוח מהם ולדברר כמה שפחות או שאין לי בטחון או שלא יודע מזה למה אני ככה?שאנשים מדברים איתי אין לי בטחון בככל ומרוב שאין לי בטחון אני מדבר שטוית עם אנשים .!! ועוד דבררררררררררר אני עושה דברים כמה פעימם נגיד בבית אני בודק עם הדלת של הבית סגורה כמה פעמם אני בודקק אחרי שאני רואה שהדלת נעולה אני לא סגור על זה שהיא נעולה אני הולך לבדוק עוד פעם ועוד פעם איזה 5 פעם ככה מזה יכול להיות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה

הוספת תגובה

• חשד להפרעה אובססיבית קומפולסיבית

ד``ר אבי שפירא
    06/11/2008

חשוב שתפנה לרופא מקצועי מתחום בריאות הנפש שישלול הפרעת OCD הפרעה אובססיבית קומפולסיבית מאחר ואם באמת זו ההפרעה שלך יש טיפול ואפשר לעזור לך. בהצלחה אבי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו