זועקת לעזרה!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זועקת לעזרה!
    שומרת אחותי
    20/11/2008

שלום. אני בת 21 ויש לי אחות בת 24 שאובחנה כסובלת מהפרעת אישיות גבולית. אני ואמי רוצות לדעת כיצד ניתן לעזור לה ביום יום. ואיך צריך לנהוג עמה. לי ולאחותי יש קשר מאוד מאוד הדוק ועמוק שתינו באנו מרקע קשה של הטרדה מינית מצד האב. אחותי סובלת מדכאונות רבים וקשים וחרדות ונשברת בקלות רבה עד שכבר ממש מפחיד להוציא מילה מהפה לידה..אין לדעת איך ישפיע עליה כל דבר שנאמר ונעשה. היא נוטלת כדורים שניתנו לה על ידי הפסכיאטרית המטפלת בה (ויאפקס) ,היא מטופלת אצל פסיכולוגית,אך לא נראה כל שיפור במצב.לפני 5 ימים היא ניסתה להתאבד על ידי נטילת כדורים, למזלי תפסתי אותה בזמן והזמנתי אמבולנס,מאותו יום היא מאושפזת בבי"ח רמב"ם במלחקה הפסיכיאטרית,כל היום היא מוקפת חברים אוהבים ודואגים ובמשפחה הקרובה. אני נורא דואגת וכך גם אמי,שתינו מתוסכלות ולא יודעות כיצד ניתן לעזור,להקל, מה נכון להגיד ומה עדיף שלא. אנחנו משתדלות שלא לדבר לידה על כל מיני בעיות קיימות,ומרעיפות עליה אהבה ככל הניתן אך כבר לא בטוחות אם זה נכון לעשות, בבקשה תעזרו לנו אנחנו כבר לא יודעות מה לעשות! בתודה מראש. שומרת אחותי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זועקת לעזרה!

הוספת תגובה

• אישפוז

ד``ר אבי שפירא
    21/11/2008

אין ספק שההתמודדות קשה אך קטונתי לייעץ דרך האינטרנט מבלי להכיר מורכבות המשפחה. אתם נמצאים במחלקה פסכיאטרית מצויינת שודאי שם יוכלו לעזור לכם להתמודד עם הקשיים. בהצלחה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו