חרדות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדות
    יעל
    15/01/2009

שלום בני בן שלוש וחודשיים ,ילד חרדתי מאוד (בעבר פחות).פעמים רבות הוא מתנהג כרגיל ולפעמים נתקף בבכי זועק לעזרה ,למשל כשראה תמונה פשוטה בעיתון של הפסטיגל (תמונה צבעונית ויפה לכאורה)הוא ביקש אין ספור פעמים שנחזיר את התמונה למקום ממש בבכי ובתחנונים , עוד למשל הוא מסרב לשתף פעולה בגן בחוג מוסיקה בטענה שהוא מפחד מהמנגנת. ברור לי שיש פה משהו רגשי דורש טיפול ,ושמעתי שיש תרופות בנושא , האם מומלץ ?? אני דואגת לילד ומרגישה שזה באמת קריטי עבורו , הוא נצמד אליי רבות ומשתף פעולה באירועים מסויימים רק אם אני לידו וברגע שאני זזה הצידה הוא מזנק עליי ושומר שמא אברח. אשמח מאוד למענה בהקדם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרדות

הוספת תגובה

• חרדות

ד``ר אבי שפירא
    16/01/2009

אין ספק שבנך וההורים זקוקים לטיפול והדרכה ויפה שעה אחת קודם. קיימים בארץ מרכזים לגיל הרך עד גיל 6 מסונפים לבתי חולים ואני מציע לך לפנות לאחד שבאיזור מגורייך. הצוות הוא רב מקצועי הכולל פסכיאטרים, פסיכולוגים עובדים סוציאלים מטפלים באמנות . אני בטוח שיוכלו לעזור לכם. תרופות לחרדה בגיל הזה לא מקובל לתת אם כי במקרים חריגים ניתן לשקול גם זאת. בהצלחה אבי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו