מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מרגיש חוסר סיפוק רציני בחייםדוד07/04/2009
שלום
אני בן 16 ואני סובל מהמון הרגשות רעות מאוד ורציתי לדעת אם זה טבעי.
אני בן 16 יש לי יחסית המון חברים קרובים שהם לפעמים קרובים יותר מהמשפחה שלי זה פלוס אחד בחיים שלי אבל בשאר הדברים אני מרגיש נורא.
עם בחורה בחיים לא היה לי מגע אני היחיד מהאנשים שאני מכיר שלא חווה חוויה עם בחורה בחיים,אפשר להגיד שאני שמן זה גם מוסיף.
בלימודים אני לא משהו ומרגיש שכול הזמן מאכזב את ההורים כאשר הם אומרים שאני לא לומד כביכול אבל אני מרגיש שאני לומד אבל לא הולך לי זה מחרפן אותי.
עם ההורים יש לי גם בעיה הם בעייתים בנושא של מפגשים חברתיים כול הזמן דואגים ועושים לי בעיות ויש פעיליות שאני מאוד רוצה לעשות והם לא נותנים לי.
הבעיה שלי איתם בעיקר שזה שאני מרגיש רע והם תמיד מוספים וממשיכים להטיף לי כמה שאני לא מוצלח וכמה שאני מאכזב אותם.
מבחינה חומרית אני מקבל בדרך כלל אתה מה שאני רוצה אבל תמיד קורה שאני לא מצליח ליהנות מזה תמיד וזה משגע אותי.
בחצי השנה האחרונה המצב שלי די החמיר יש לי הרבה רגשות שרוצות להיעלם מפה להיות קצת בשקט רצון לברוח אבל מפחד.
אני גם לא משתף אף אחד כי זה יכול לעשות לי די הרבה בעיות ופה זה הפעם הראשונה שאני מדבר כי אני ממש סובל ורוצה לדעת אם זה טבעי. וסליחה אני יודע שזה לא באמת בעיה ושיש אנשים עם בעיות הרבה יותר גדולות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קשר עם מטפל מקצועי
ד``ר אבי שפירא07/04/2009אביב שלום רב, גיל ההתבגרות טומן בחובו קשיים לא קלים. התעצמות הדחפים המיניים, תהליכי נפרדות וייחודיות (ספרציה אינדיבידואציה), בניית העצמי (SELF ) ועוד תהליכים פסיכולוגים ונפשיים רבים. חשוב שתהייה לך כתובת מקצועית קבועה לדבר על הקשיים (אגב למרות שנערים בגילך קיימו יחסי מין הרוב עדיין לא כך שגם בנושא הזה אתה לא לבד).גם לקשר שלך עם המשפחה יש תרומה למצבך. בקיצור אני מאד מקווה שתפנה ליועצת ביה"ס והיא תוכל להיות הכתובת הראשונה . היא גם תוכל להזמין את הוריך במידה ותסכים. אל תתיאש הרבה דברים שכתבת עליהם הם התלבטויות של מתבגר בעולמינו. בהצלחה אבי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה
דוד07/04/2009אבל יש לי בעיה לשתף אני לא רוצה שידעו שאני מרגיש ככה,אני תמיד משדר להם משהו שונה.
הדרך היחידה שלי להתפרק זה לבד עם עצמי שאף אחד לא לידי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
התקפי חרדה קשים אצל ילדה בת 12.5 בתקופת הקורונה
עצירות לבת 7 עם הורים גרושים
אילמות סלקטיבית אצל ילדה בת 6
אימפולסיביות ואלימות סלקטיבית בגיל 8
חרדות לילד בן 13
הפרעת קשב וחצי כדור רספירדל
זיכרון (?) של השתתפות ברצח וחרדה בעקבות זאת
מרשם לתרופה מפחיתת חרדה אשמח לחוות דעת
בן 8 שרצה לדקור את המורה והילדים בכיתה היום
ערוץ הבריאות
.jpg)