בקשר קשר חברותי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בקשר קשר חברותי
    נתן
    07/04/2009

לא יודעם עם זה ממש שייך לפורומם הזה אם זה לא אשמח אם תעבירו את לה פורום המתאים

שלום יש לי בעייה מאוד רצינית
    יש לי חברים לא יודע אם אפשר לומר עלהם חברים אני מאוד רוצה להיות אתם בקשר שאני מתכתב איתם באייסי או במסן או פנים מול פנים והצורת דיבור שלהם ממשה לא מעוניינים להמשיך לדבר איתי
    שלא תבינו שאני לא חברותי אני מאוד אין לי מושג מה אפשר כבר לעשות בעניין אני אשמח מאוד לעזרה ממכם ועצות בכדי לעדת מה אני צריך לעשות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בקשר קשר חברותי

הוספת תגובה

• בעיה בתקשורת חברתית

ד``ר אבי שפירא
    10/04/2009

שלום נתן
    תוכל גם להתייעץ בפורומים אחרים למתבגרים, באתר "דלת פתוחה" אשר גם כן עוזר למתבגרים. אין ספק שהתלבטויות כמו שלך אופייניות לגיל ההתבגרות , חיפוש העצמי, קבוצת ההשתייכות החברתית . חשוב ללבן שאלותיך עם איש מקצוע המתמחה בגיל ההתבגרות. אני תמיד ממליץ גם להתייעץ עם יועצת השיכבה בביה"ס. היא מכירה אותך, יש נגישות רבה והיא בהחלט תוכל להפנות אותך לאנשי הטיפול המתאימים במידת הצורך. אגב הרבה פעמים היועצת בביה"ס היא עצמה יכולה לעזור לך בהתלבטויותיך. בהצלחה אבי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו