דיכאון בגיל ההתבגרות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דיכאון בגיל ההתבגרות
    שחר
    23/09/2009

מהי הדרך המומלצת לטפל בדיכאון בגיל ההתבגרות (גיל 17)?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דיכאון בגיל ההתבגרות

הוספת תגובה

• טיפול בדכאון

ד``ר אבי שפירא
    24/09/2009

שלום רב , לפני טיפול כדאי לעשות הערכה מעמיקה אצל פסכיאטר מומחה אשר יבדוק את רמת הדכאון, בעיות רגשיות אחרות, קשיים משפחתיים, יכולות בביה"ס כוחות אישיותיים ואחרי הבדיקה ניתן להתאים טיפול מתאים . האם טיפול פסיכותרפי בלבד ? , האם שילוב של טיפול פסיכותרפי ותרופות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול פסיכותרפי לא יספיק

שני
    24/09/2009

הדיכאון הוא חמור, לפחות זה מהערכה ראשונית של הפסיכיאטר. הילדה כמעט ולא הולכת לבית ספר, לא יוצאת מהמיטה, אומרת שאין לה חשק לכלום. בקושי אוכלת.
    לגבי הטיפול התרופתי אני בטוח שהוא יכול להועיל לה, אני בעצמי סובל מחרדות ומטופל בויפאקס, השאלה היא אם בגילה מקובל לתת טיפול תרופתי?
    ולגבי טיפול פסיכולוגי, האם במצב של דיכואן קשה היית ממליץ על טיפול דינאמי או קוגניטיבי או התנהגותי? אני מקווה שהיא תצא מזה מהר, שתחזור לבית הספר, שתעשה את הבגרויות שלה, שתחזור למסלול. תודה על העזרה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דכאון

ד``ר אבי שפירא
    25/09/2009

בהחלט ניתן לתת תרופות אם יש צורך בגיל כזה. טיפול קוגניטיבי בד"כ מתאים. בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו