מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לימודי פסיכאטריה? מקווה שזה המקוםאסף19/10/2009
לשאול על נושא לימודי פסיכאטריה. אם לא- אני מתנצל מראש.
עולם הרפואה מעניין אותי ועולם הפסיכולוגיה מעניין אותי ולכן חשבתי על כיוון לימודי רפואה במטרה להתמחות בפסיכיאטריה לאחר מכן.
מה שגורם לי לבטים, היא העובדה שלא הייתי מעוניין להיות פסיכולוג קליני, כי אני לא חושב שאני מתאים להיות מטפל פסיכותרפי 'נטו'. השאלה שלי היא עד כמה פסיכיאטר מתפקד גם כפסיכותראפיסט או עד כמה עליו לרצות להיות מטפל בשיטה פסיכותראפית?
תודה מראש וסליחה אם זה אינו המקום לשאול את שאלתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לימודי פסכיאטריה
ד``ר אבי שפירא20/10/2009במסגרת 5 שנות ההתמחות בפסכיאטריה לאחר 7 שנות לימודי רפואה חייבים גם ללמוד את תחום הפסיכותרפיה ואף נבחנים בתחום. כמובן לאחר סיום ההכשרה הארוכה תוכל לבחור את התחום שבו תתמקד ותתמקצע ובהחלט יש פסכיאטרים שמתמקדים בתחום הביולוגי ופחות בפסיכותרפיה . אני באופן אישי חושב שלפסיכותרפיה יש מקום מרכזי בפסכיאטריה ונראה לי שלטפל רק בתרופות זה מגמד מאד את המקצוע המורכב והמרתק של נפש האדם. מקווה שעזרתי במשהו אם כי באמת הפורום הזה -אין זו מטרתו לענות לשאלות כפי ששאלת. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפסיכותרפיה הוליסיטית
ענבר רייך22/10/2009מתענינת בפסיכטרפיה הוליסיטת-מישהו שמע על מכללת תילתן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחפשי פורום פסיכולוגיה או באתר
ד``ר אליהו סמואל18/12/2009פסיכולוגיה עברית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
התקפי חרדה קשים אצל ילדה בת 12.5 בתקופת הקורונה
עצירות לבת 7 עם הורים גרושים
אילמות סלקטיבית אצל ילדה בת 6
אימפולסיביות ואלימות סלקטיבית בגיל 8
חרדות לילד בן 13
הפרעת קשב וחצי כדור רספירדל
זיכרון (?) של השתתפות ברצח וחרדה בעקבות זאת
מרשם לתרופה מפחיתת חרדה אשמח לחוות דעת
בן 8 שרצה לדקור את המורה והילדים בכיתה היום
ערוץ הבריאות
.jpg)