לימודי פסיכאטריה? מקווה שזה המקום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לימודי פסיכאטריה? מקווה שזה המקום
    אסף
    19/10/2009

לשאול על נושא לימודי פסיכאטריה. אם לא- אני מתנצל מראש.
    עולם הרפואה מעניין אותי ועולם הפסיכולוגיה מעניין אותי ולכן חשבתי על כיוון לימודי רפואה במטרה להתמחות בפסיכיאטריה לאחר מכן.
    מה שגורם לי לבטים, היא העובדה שלא הייתי מעוניין להיות פסיכולוג קליני, כי אני לא חושב שאני מתאים להיות מטפל פסיכותרפי 'נטו'. השאלה שלי היא עד כמה פסיכיאטר מתפקד גם כפסיכותראפיסט או עד כמה עליו לרצות להיות מטפל בשיטה פסיכותראפית?
    תודה מראש וסליחה אם זה אינו המקום לשאול את שאלתי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לימודי פסכיאטריה

ד``ר אבי שפירא
    20/10/2009

במסגרת 5 שנות ההתמחות בפסכיאטריה לאחר 7 שנות לימודי רפואה חייבים גם ללמוד את תחום הפסיכותרפיה ואף נבחנים בתחום. כמובן לאחר סיום ההכשרה הארוכה תוכל לבחור את התחום שבו תתמקד ותתמקצע ובהחלט יש פסכיאטרים שמתמקדים בתחום הביולוגי ופחות בפסיכותרפיה . אני באופן אישי חושב שלפסיכותרפיה יש מקום מרכזי בפסכיאטריה ונראה לי שלטפל רק בתרופות זה מגמד מאד את המקצוע המורכב והמרתק של נפש האדם. מקווה שעזרתי במשהו אם כי באמת הפורום הזה -אין זו מטרתו לענות לשאלות כפי ששאלת. בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פסיכותרפיה הוליסיטית

ענבר רייך
    22/10/2009

מתענינת בפסיכטרפיה הוליסיטת-מישהו שמע על מכללת תילתן?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חפשי פורום פסיכולוגיה או באתר

ד``ר אליהו סמואל
    18/12/2009

פסיכולוגיה עברית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו