פעוטה שמרביצה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פעוטה שמרביצה
    ליה
    27/10/2009

היי,
    אני פונה בקשר ל 2 בעיות האחת בנושא ביתי היקרה היא בת שנתיים הולדה בשבוע 30 596 גרם היא בסדר גמור שיכלית(אנחנו במעקב) לאחרונה היא מרביתה לעצמה וגם לנו האים אני אמורה להתעלם או להפסיק את זה היא לא נמצאת במסגרת גם יא איתי בבית מה גם היא עדה להרבה מריבות מילוליות ביני לבין בעלי.
    נואשת לעזרה
    שנית רציתי להתייחס לגבי אחי הוא בן 18 בעוד מספר חודשים הוא מגיל בית ספר קיבל ריטלין הוא עבר הרבה בחייו, הוריי התגרשו הוא הסתבך בכמה תיקים פלילם(נסגרו כבר) בקיצור חיים לא קלים הוא סובל כך אומרת אימי שהייתה איתו באיבחון מהפרעות באישיות האים יש טיפול לזה? הוא נואש אף פעם אין לו מצב רוח, מדוכדך לא מוצא את עצמו מה גם שלא מסוגל להתמיד בכלום, עבודה, לימודים וכו'.
    סליחה על אריכות דבריי ותודהמראש על התייחסות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פעוטה שמרביצה

הוספת תגובה

• בעיות מורכבות

ד``ר אבי שפירא
    01/11/2009

קשה לענות מבלי להכיר לעומק . אני חושב ששכדאי שפסכיאטר ילדים מומחה לגיל הרך יהיה מעורב בטיפול בילדה כה קטנה. ובהחלט יש טיפול גם להפרעת אישיות אולם הטיפול מורכב ארוך טווח אך בהחלט חשוב לא להתייאש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו