מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סכיזופרניהנטעלי02/12/2009
אחי אובחן כחולה בסכיזופרניה. הוא היה מאושפז בנס ציונה, ומשהגיע לגיל 18 נאלצו לשחררו הביתה.
כעת הוא בבית, הופך את חייהם של הורי לגיהנום עלי אדמות.
היום שפך על אימי מים ומיץ ענבים. מה אפשר לעשות? האם אפשר לאשפזו בכוח והיכן?
שאלה נוספת- הורי מטופלים אצל ד"ר גבי בייטלר, מתחילת השנה.
גבי עזרה לאשפז אותו בנס ציונה, זאת ייאמר לזכותה, אך מאז ששוחרר חוששני שאין היא נוקטת בשום פעולה אקטיבית ממשית. היא מנסה לשכנע אותו להסכים להיכנס מרצונו לסאמיט או מוסד אחר, אך ללא הואיל... חוששני שפוחדת היא להפסיד את "הכנסתה החודשית" מהוריי המסכנים, ולכן איננה פועלת. גיא אחי הוא חולה. אי אפשר "לשכנע" אותו, הוא צריך טיפול... הוריי כורעים תחת הנטל, ואני דואגת בעיקר לאימי שנמצאת איתו בבית, גם נפשית אך גם פיסית.
אודה לעזרה והכוונה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איומים וטרור בבית אחרי גיל 18 חולה
ד``ר אליהו סמואל02/12/2009בהחלט יש מה לעשות.
במידה וההורים נפגעים. ניתן להגיש תלונה למשטרה או להוציא צו הרחקה מהבית.
במצבים אילו הפיתרון לאחר צעד זה מחייב אישפוז דרך צוו.
יש לדעת כי כל אזרח יכול לפנות לפסיכיאטר מחוזי בתלונה , במקרה זה רצוי שתהיה תמיכה של הפסיכיאטר המטפל.
אפשר גם לבקש בדיקת חוות דעת שניה אצל פסיכיאטר אחר.
בהצלחה
ד"ר סמואל אליהו
פסיכאטר ילדים ונוער
עמית המכון לפסיכואנליזה בת זמננו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחי אשפז אותי שלוש פעמים
רספוטין07/12/2009שלשו פעמים סלחתי לו אבל לא שכחתי,פעם הבאה אני מפרק לו את המשפחה!
צר לי על אחיך "שזכה "לאחות כמוך.
במקום להביע דאגה למצבו שלך אחיך את מחפשת רק להרחיק אותו לאשפוז.
חשבת אולי שהפסיכיאטרית של אחיך הבינה שאתם אשמים במצבו ולא רוצה לאשפז אותו?
טפלי בעצמך,תפני לטיפול פסיכולוגי אולי אפילו פסיכיאטרי,אני בטוח שאם תבקשי מפסיכיאטר כדור שיהפוך אותך לאדם ואחות יותר טובה הוא ימצא אחד.
אולי את בעצם חושבת רק על איך להרחיק את אחיך מהירושה המשפחתית?
רספוטין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעם כל הכבוד
אלעד08/12/2009זה שהוא "שפך מיץ תפוזים" -זה לא עילה של 'מסוכנות', ובטח שלא סיבה לאשפז אדם בכפיה, לכלוא אותו, לפלוש לגופו במחטים וסמים פסיכיאטרים, לקשור אותו שעות רבות למיטה,להשפיל אותו ולהתעלל בו כמו שהתעללו בי בבית החולים (שבכלל לא מזכיר בית חולים) בנס ציונה צוות הבריונים המגודלים והרופאות הסאדיסטיות והאטומות תוצרת רוסיה שעובדות שם ומקבלות שכר מכספי משלם המיסים שאין לו מושג איזה שימוש לרעה הם עושים בו .
אם הוא מאיים לרצוח מישהו זה דבר אחד, ואז יש מקום לערב משטרה וכו' .
אבל צריך להבין ולזכור שאדם שעבר את התופת והגיהנום של בית החולים בנס ציונה, הוא אדם שסובל מטראומה ופגוע מאד, ולכן יש לטפל בו בדרכים של חמלה ואהבה, ולא להפעיל נגדו את הרשויות ועוד כח ואלימות .
מכון סאמיט ממה שאני מכיר זה מקום שמדכא את האדם - מבזה אותו בעבודות שחורות ומשלם לו הרבה פחות משכר מינימום , תוך כדי פטרונות של עובדים סוציאלים מתנשאים ויהירים . לא ממליץ. יש מקומות שיקומיים טובים יותר בסביבה (לא הרבה , אבל אם מחפשים טוב אז יש אפילו בנס ציונה)
בהצלחה.
תזכרי שכל אשפוז אלים ורומסני של המערכת רק גומר את האדם עוד יותר, ואם את רוצה שאחיך ישתקם בעתיד צריך להמנע מזה כמעט בכל מחיר.
בסך הכל בית החולים בנס ציונה הוא מוסד מפלצתי ובחיים אני לא אשכח מה שעשו לי החלאות שעובדות שם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
התקפי חרדה קשים אצל ילדה בת 12.5 בתקופת הקורונה
עצירות לבת 7 עם הורים גרושים
אילמות סלקטיבית אצל ילדה בת 6
אימפולסיביות ואלימות סלקטיבית בגיל 8
חרדות לילד בן 13
הפרעת קשב וחצי כדור רספירדל
זיכרון (?) של השתתפות ברצח וחרדה בעקבות זאת
מרשם לתרופה מפחיתת חרדה אשמח לחוות דעת
בן 8 שרצה לדקור את המורה והילדים בכיתה היום
ערוץ הבריאות
.jpg)