יש לי בעיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יש לי בעיה
    צריך עזרה
    13/12/2009

אני מרגיש לבד, אני לא נהנה מחיי חברה ולכן אין לי כמעט חברים. חשוב לציין שאני מוצא את עצמי הרבה פעמים בלי מה לומר ולהמשיך את השיחה. אני לא מסתדר עם הורי ואחי ולכן עברתי לגור עם סבתי. אי לומד בתיכון בעיר נתניה אני טוב בלימודים אני בכיתב יוד ויעשה 5 יחדות במטמתיקה פיסיקה ובכימה. רק קשה לי בספרות עם פיענוח הסיפורים והסמליםץבעיתי היא שלאחרונה אני מרגיש לבד. אני לא מחובר ליי חברה יש ימים שאני גם יושב כל היום לבד בלי לומר אף מילה, לא שזה מפריע לי רק שאני מרגיש לא שייך ל(לא קשור לזה שאני יושב לבד בהפסקות) אני מרגיש לבד וגם אם לא אוכל להמשיך לחיות אצל סבתא שלי אני לו יוכל לחזור להורי חשוב לציין שאני בקשר רק איתה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יש לי בעיה

הוספת תגובה

• כדאי לפנות שלב ראשון ליועצת ביה"ס

ד``ר אליהו סמואל
    14/12/2009

שלום

אתה מציין את כאבך בפיקחון רב. ונראה כי יש על ליבך הרבה כאב שאינו מאפשר לך להתפתח ולהנות כיתר בני גילך.

הצעתי, כי בשלב ראשון תפנה ליועצת או לעובדת סוציאלית המעורבת במעבר לסבתא באם יש..

בהצלחה,
    ד"ר סמואל אליהו
    פסיכיאטר ילדים ונוער עמית במכון לפסיכואנליזה בת זמננו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו