ילדה סכיזופרנית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילדה סכיזופרנית
    אם עצובה
    06/03/2010

הבת שלי בת 12 הובחנה מגיל צעיר במחלה. היא לוקחת רספרדל וחצי כדור רסיטל
    הבת שלי מנודה חברתית והיא מודעת לכך אך לא למחלתה(לא סיפרנו לה) היא לומדת בבה"ס רגיל ושנה הבאה עוברת לחטיבת הבניים (אני לא חושבת שזה רעיון טוב )היא ניפגשת פעם בחודש עם פסיכיאטר ילדים ויש לה ביטוח חיים כמה שאלות:
    א. האם יש סיכוי שבתי תצא מיזה פעם ותנהל חיים רגילים?
    ב. היום סיפרה לי שהיא מדמיינת חרגול ענקי עומד על ראשה ומתנדנד (מפחיד)האם קשור למחלה?
    ג. מה הטיפול המומלץ לביתי ?
    ד. האם תם מכירים בבתי ספר בצפון שמתאים לה כמו למשל מייתר בשומרת האם מתאים לה?
    אם יש לכם טיפים להתמודדות עם המצב המפחיד והנורא השמח לישמוע מיכולם הגב הבת שלי ילדה חכמה ואינטליגנטית מודעת לאהבת חיות ושמירת הטבע

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ילדה סכיזופרנית

הוספת תגובה

• סקיזופרניה

ד``ר אבי שפירא
    07/03/2010

שלום רב לך אמא יקרה
    קשה לענות לך מבלי לקבל נתונים נוספים. בכל מקרה אם יש לה עדיין דמיונות לדעתי כדאי מאד ליידע את הפסכיאטר המטפל בכדי שיעריך את מצבה וינסה למצוא איזון יותר אופטימלי למצבה. העובדה שלא יודעת שיש לה מחלה היא בעייתית מאחר וכך היא חיה בתחושה שלא יודעת מה קורה לה, מדוע יש לה מחשבות מוזרות כו'. הלימוד במסגרת חינוכית תלוי במצבה ובמקרה שלכם נראה לי שמסגרת קטנה , תומכת תתאים יותר מאשר מסגרת רגילה. בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו