סבל בלתי יתואר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סבל בלתי יתואר
    שרון
    07/05/2010

הילד שלי בין 13.5 סובל מ O.C.D מיותר לציין שלפני ואחרי הכול שונה אני חד הורית והוא נמצא עם ביתי הקטנה ממנו ב 3 שנים עד שאני מגיעה הביתה החיים הפכו לגיהנום הוא אינו מסוגל לבצע פעולות פשוטות להדליק אור בחדר , לפתוח מחשב, להכין מערכת לבית הספר הוא תלמיד מצטיין ( בינתיים) בגלל כשרונו הטבעי ובחוץ הוא מסתיר יפה מאוד את ההפרעה הארורה הזו ,בבית יש הליכות בלתי פוסקות במשך שעות מהמטבח לסלון וחזרה,האוכל צריך להיות מונח בפינה מסויימת אחרת הוא לא יאכל ומים הוא שותה מהברז ישירות הדלתות של החדרים נטרקות במשך עוד כמה שעות וחוזר חלילה יום חדש

על טיפול הוא לא מוכן לשמוע לקחתי אותו באמתלה לפסכיאטר שאמר לי שהוא מחפש להעניש אותי בכל דרך וזו דרכו ומכיוון שהוא מתנגד לטיפול פסיכולוגי בכל תוקף הוא נתן לו תרופה ממשפחת הפרוזק במינון אפסי גם את זה הוא לא רוצה לקחת בשום פנים ואופן והוא משתולל בכל פעם שאני רק מעלה את הנושא

אני לא רוצה לאבד אותו אבל אני מרגישה שכלו כל הקיצים האם יש אשפוז להפרעה הזו ? האם יש קו סיום לסיוט הזה ? האם הוא יגדל להיות מבוגר כזה? הצילו!!!!!!!!!!!!!!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סבל בלתי יתואר

הוספת תגובה

• אכן הצילו

ד``ר אליהו סמואל
    08/05/2010

לשרון

את חייבת להעזר באיש מקצוע לצורך הדרכה כיצד להתנהג איתו.. יש כמובן אפשרות לאשפוז במידה וכלו כל הקיצים.
    אפשרות זאת רחוקה לאור תפקודו בבית הספר.

יש להעמיק את הבדיקה לבעיות קשר בינך ובין בנך. ואכן יתכן והתנגדותו היא סוג של תקשורת שלילית כלפיך . זאת אמירה שאת חייבת להתיחס כלפיה.

בהצלחה,
    ד"ר סמואל אליהו
    פסיכיאטר ילדים ונוער
    עמית במכון לפסיכואנליזה בת זמננו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו