מצב בעייתי..צריכה את חוות דעתכם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מצב בעייתי..צריכה את חוות דעתכם
    אני
    21/06/2010

חברתי מוצלחת מוכשרת נאה מאוד - ומקובלת על החברים - יש לה אופי תקיף ומעניין
    אף אחד לא היה מאמין את מה שאני יודעת ועוברת איתה שכשאנחנו מדברות היא - עם רגשי נחיתות וכמה שאני מדברת איתה היא נהנית רק מהדיבורים העמוקים האלה ... אלה שרוצים את חברתה - היא כביכול מתנשאת עליהם אח"כ מפסידה ומתחרטת על זה
    פעם היא אוהבת חברה צוחקת משתוללת ופעם נימאס לה מכולם או שהיא מרגישה הרבה פעמים שנימאס לכולם ממנה - זה נורמאלי? יש לה מודעות עצומה לעצמה - ושכל בריא כזה..אבל מלא פעמים היא מעדיפה להסתגר שלא יראו אותה כי היא לא "יפה" לא מאופרת אסור שיראו אותה או שהיא מרגישה שהיא לא נראית טוב .זה מוריד לה את המצב רוח או מרגישה לא מספיק "טובה" ואז היא לא יוצאת מהבית ולא מוציאה את האף שלה .

האם זהו מצב ששיך לדיכאון והחרדה שהיא חווה או שזה פשוט האופי שלה וככה זה יהיה כל הזמן ?
    והאם זהו מצב שכדורי "אסטו" נגד דיכאון וחרדה כללית יכולים לפתור?? או כדורים אחרים שהם יותר ספציפיים לבעיה..? אשמח לשמוע דעתכם בעניין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• איבחון מקיף

ד``ר אבי שפירא
    22/06/2010

חשוב ביותר שתגיע לאיבחון פסכיאטרי מקיף לבדוק בנוסף למרכיבי החרדה והדכאון גם את החלקים האישיותיים שהם משמעותיים ביותר. לדעתי טיפול פסיכותרפי חשוב ביותר ולגבי תרופות לאחר האיבחון ניתן לשקול גם תרופות .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ..

אני
    23/06/2010

למה כוונתך בטיפול פסיכותרפי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול בשיחות

ד``ר אבי שפירא
    23/06/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו