צריכה עזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריכה עזרה
    מאיה
    11/07/2010

אני בת 14 ויש לי חוסר ביטחון כשאני נמצאת בכל מיני סביבות.
    כשאני עם המשפחה הממש קרובה(אבא,אמא,אחי,אחותי וגיסי) או עם חברים מהכיתה-אני מרגישה הכי משוחררת בעולם. ויש לי ביטחון. אבל כשאני לא בסביבה הזאת-הביטחון יורד לי לאפס.
    זה אפילו עם דודים ודודות,שכנים,חברים של אחותי וגיסי,ובעיקר-עם בנים.
    אני לא מרגישה בנוח,בשיחות-אני לא מוציאה מילה מהפה(ואני לא מגזימה),אני מרגישה שאם אני אגיד מילה אחת היא תהיה לא לעניין או משהו כזה,אז אני פשוט שותקת.
    ואם שואלים אותי מה נשמע או כל שאלה בסגנון הזה,הלב שלי מתחיל לפעום חזק,אני נכנסת ללחץ ולפעמים עונה בחוסר ביטחון או שאני פשוט עונה עם הבעות.
    אז מה לעשות?! כי למרות שאני מכניסה לי למוח שאני צריכה להתגבר ולדבר-אני לא מצליחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צריכה עזרה

הוספת תגובה

• צריכה לפנות לטיפול פסיכולוגי

ד``ר אליהו סמואל
    11/07/2010

שלום מאיה

בוודאי שאפשר לעזור לך.

פני לאיש מקצוע הבקיא בטיפול פסיכולוגי: פסיכולוג, קליני, עובד סוציאלי קליני או פסיכיאטר הבקיא בטיפול פסיכולוגי.
    גשי להוריך הם בטח יעודדו זאת

בהצלחה
    ד"ר סמואל אליהו
    פסיכיאטר ילדים ונוער
    עמית במכון לפסיכואנליזה בת זמננו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבל...

מאיה
    11/07/2010

אני מעדיפה שלא ללכת לפסיכולוג,גם ההורים שלי לא נראה לי ישלחו אותי,הם בטח יחשבו שזה לא דבר רציני ולא צריך ללכת בשביל זה לפסיכולוג.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה מה שצריך

ד``ר אליהו סמואל
    11/07/2010

את יכולה לפנות למרכז למתבגרים , אפשר גם ליועצת ביתהספר.
    או לארגוני עזרה בטלפון כמו למשל ער"ן וכדומה.

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו