ויאפקס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ויאפקס
    flower1209
    28/07/2010

שלום,
    בעקבות חרדה מוגברת ודאגות יתר רשם לי הרופא הפסיכיאטר מרשם לויאפקס xr .
    התחלתי ליטול אותו היום ולאחר כ-4 שעות לערך, הרגשתי חוסר תיאבון משמעותי ועירנות מוגברת.
    הרגשתי מאד עייפה וניסיתי להירדם, אך לא הצלחתי מפאת עוררות מוגברת שהרגשתי.
    אפילו טעם האוכל היה תפל בעיניי.
    קראתי בתופעות הלוואי שזה משהו שיכול לקרות- דאגתי היחידה היא כמה זמן זה אמור להימשך???
    האם אני הרבה זמן אמורה להרגיש כך עירנית וחסרת תיאבון? תוך כמה זמן לערך עד שזה חולף??

ולגבי נדודי השינה, אם לקחתי כדור היום בסביבות 12 בצהריים יש אפשרות ליטול את הכדור הבא מחר בערב לפני השינה??

אני מאד בלחץ מהתופעות הללו..אשמח לתשובה!!
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ויאפקס

הוספת תגובה

• שאלה חשובה נוספת

flower1209
    28/07/2010

תופעת הלוואי של עלייה במשקל היא תופעה נפוצה בשימוש בויאפקס xr???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש דברים בגו

ד``ר אליהו סמואל
    28/07/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובות מהירות מדי .

ד``ר אליהו סמואל
    28/07/2010

לפונה שלום.

טיפול בחרדות אינו תרופותי בהכרח , תרופות יכולות להיות חלק מהמתכון אולם יש צורך לשלב קשר טיפולי בין אישי. וכמובן היכרות מטיבה עם הרופא המטפל.
    הערתי זאת מודגשת כל פעם מחדש ובמיוחד כאשר מדובר בילד או מתבגר. לגבי מבוגרים הסיפור קצת שונה ועל כך יש דעות שונות וגישות שונות.
    להרגשתי את חרדה מהטיפול התרופתי ומיחסת לו תחושות מועצמות. כמובן שאסור לי ליעץ לך מאחר והאחריות והידע הינם בידי הרופא שלך,
    עצתי שכל טיפול תרופתי מחייב קשר מעמיק עם הרופא, ומתן אמון בו, וכמובן הבנה מדוע מתן התרופה זה הפיתרון המתאים ביותר בשלב זה.
    הבנות אילו יקלו ויחסכו תחושות חרדה ופחדים סביב הטיפול.

את מבינה בוודאי שיהיה זה לא מקצוע ליעץ לך כיצד לקחת את הטיפול. מאחר וכל אשר תעשי אינו בגדר מעשה המסכן את חייך או בריאותך אמליץ לך בחום לפנות מחר לרופא או למחליפו עם השאלה המתאימה.

בהצלחה,
    ד"ר סמואל אליהו
    פסייכאטר לידם ונוער
    עמית במכון לפסיכואנליזה בת זמננו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו