מוסד פסיכיאטרי לנוער

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מוסד פסיכיאטרי לנוער
    רון
    01/09/2010

חבר שלי אובחן לפני חודשיים במשהו, לא זוכר. הוא כרגע אמור לעלות לכיתה י"ב אבל במקום זאת הוא לא ממשיך ללמוד והוא עובד במקום מסודר. יש פקידת סעד כאן בעיר והיא די רודפת אחריו ומנסה לדבר עם ההורים שלו מה מצבו ואיך הוא ואם הוא לוקח כדורים, ומתקשרת הרבה הביתה ומחפשת את ההורים, ככה ממה שאני יודע לפחות.
    הוא בן 17 וחצי. השאלה שלי- אם ניתן לשלוח אותו למוסד פסיכיאטרי סגור אם הוא לא לוקח כדורים? אני קצת מודאג ממנו שהוא לא לוקח. או שיש שיטות אחרות שנוקטים בהן?:

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מוסד פסיכיאטרי לנוער

הוספת תגובה

• אשפוז

ד``ר אבי שפירא
    01/09/2010

שלום רב רון
    ברצוני להבהיר שלא מאשפזים נער רק בגלל שלא נוטל כדורים. דרכי הטיפול הם במרפאה ולא באישפוז. מהמעט שכתבת נראה לי שחברך נמצא בקשר טיפולי וחשוב לסמוך על המטפלים שידעו מה לעשות בטיפול עם חברך. כל הכבוד לך שאתה דואג ואכפת לך וחשוב לך שחברך יקבל את הטיפול המתאים לו. בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני מבין אותך, אבל התכוותי ל...

רון
    01/09/2010

שאם נער לא לוקח כדורים ורשות הרווחה יודעת על זה, האם אי לקיחת כדורים מחייבת אשפוז כפוי? והיכן מתרחש האשפוז אם כן?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בשום אופן זו לא סיבה לאישפוז כפוי

ד``ר אבי שפירא
    01/09/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו