אישפוז ילד בן 12

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אישפוז ילד בן 12
    מיה
    29/09/2010

בני היום בן 12 ,מגיל 8 אובחן כילד עם חרדות, המצב החמיר שהוא לא הולך לבית ספר ,אנחנו גרושים מאז היותו בן 9 חודשים , יש לו חרדת נטישה קשה מאוד ממני, והוא די מסוגר בעצמו , מוחו צלול ויש לו מצב רוח טוב אבל מסרב ללכת לבית ספר בגלל רמת חרדה גבוהה ,
    לאחר שנה וחצי של שיחות בבבריאות הנפש עם ניסיון תרופתי ,הגיע הרופא למצב כי המלצתו לאשפזוכדי לאבחן את הסיבה שהוא תקוע ברמת חרדה כזו.
    אני מבקשת לדעת אם מה שאני קוראת בכתבות על התעללות ילדים בבית חולים פסיכיאטרי בנס ציונה אכן אמיתי ואולי יש אופציה אחרת לשיקומו

בתודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אישפוז ילד בן 12

הוספת תגובה

• התעללות בבית חולים

ד``ר אליהו סמואל
    29/09/2010

למיה שלום

בפורום זה שאני אחד האחריים עליו לא היה כל התיחסות רשמית אודות התעללות בילדים בביה"ח נס ציונה.

כפי שאת רואה הכנופיה של כת סנטולוגים, אשר בכמה ארצות אף הוצאו מחוץ לחוק. חברי כנופיה זאת אחראים למותם בטרם עת של לא מעט אנשים, אשר בשל ההשמצות חסרות השחר שלהם על מערכת בריאות הנפש, והצעות טיפוליות כוזבות, נמנע טיפול בדוק ועוזר.

.בית החולים לבריאות הנפש כמו כל בית חולים ממשלתי אחר נתון לפיקח של משרד הבריאות.
    בעבר הייתה כתבה כזאת בטלויזיה אולם לפי מיטב ידיעתי לא נמצא כל רבב בתפקוד המחלקה.

אני מבין את פחדיך, אבל יש לבחון את המצב לפי המציאות ולא לפי שמועות זדוניות.
    הרי במחלקה זאת טופלו לפחות כמה מאות ילדים ואם דברים היו נכונים הרי היית יודעת זאת, וגם ההנהלה הייתה מתחלפת.

רפוא השלמה
    ד"ר סמואל אליהו
    פסיכיאטר ילדים ונוער
    עמית במכון לפסיכואנליזה בת זמננו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו