פסיכוזה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פסיכוזה
    מיכל
    17/10/2010

הבן שלי בן 15, חולה במחלה אפילפטית קשה. סוף סוף אחרי נסיונות רבים הצלחנו למצוא לו תרופה לקשב וריכוז - אדרל.
    לפני כשבועיים, לאחר תקופה של שבועיים ללא אדרל (לא היה ניתן להשיג בארץ) חטף התקף פסיכוטי שליווה אותו מספר ימים. לא היה מחובר למציאות,מספר נסיונות אובדניים. פניתי לפסיכיאטרית בבית החולים שנתנה לו זיפרקסה, בינתיים 2.5 מ"ג. ההתקף עבר (עוד לפני השימוש בזיפרקסה),הוא בינתיים בבית, נאסר עליו ללכת לביה"ס. העניין הוא שהפסיכיאטרית חושדת שיש קשר בין השימוש באדרל לבין הפסיכוזה. מה דעתכם? הרי הפסקתי את השמוש באדרל שבועיים לפני. אני חוששת, ללא האדרל אין לו סיכוי בביה"ס ואין סיכוי מבחינה חברתית. דעתכם חשובה לי.
    מיכל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פסיכוזה

הוספת תגובה

• פסיכוזה - תגובה

ד``ר אבי שפירא
    18/10/2010

לבן שלך יש מספר גורמי נגד לטיפול בסטימולנטים: אפילפסיה ומצב פסיכוטי אבל בהחלט ניתן לתת סטימולנטים כגון אדרל במצבים כאלו במידה והמצב האפילפטי מאוזן והמצב הפסיכוטי מאוזן. כמובן טיפול במספר תרופות ובמיוחד במקרה של הבן שלך דורש מעקב צמוד וזהירות רבה. על פניו לא נראה שהמצב הפסיכוטי נבע מהאדרל מאחר והפסקתם שבועיים לפני הפסיכוזה. בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו