מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיה עם בני בן השנתייםמיואשתתת29/11/2010
בני בן שנתיים ושלושה חודשים נהיה מאוד אלים בכמה חודשים האחרונים, אם הוא לא מקבל משהו שהוא רוצה הוא מתחיל להרביץ לעצמו בראש לצרוח ולזרוק כל מה שיש לו בידיים. השנה הוא התחיל ללכת לפעוטון ושלשום הוא שרט ילד בפעוטון ונשך שני ילדים, הגננת אומרת שהוא אוהב את הילדים ועושה את זה מתוך אהבה או לא יודעת מה. אני כבר לא יודעת למי לפנות ומה לעשות הגננת אמרה שתדבר עם המנהלת והם יראו מה יעשו בקשר אליו בבקשה תייעצו לי מה לעשות אני על סף יאוש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לציין
מיואשתתת29/11/2010נולד לי תינוק לפניי שלושה חודשים ומאז המצב החמיר!
הוא נורא מקנא ולפעמים בא ונותן מכות לעגלה, וגם היחס שלו כלפיי השתנה מאוד, הוא בקושי מתייחס אליי וכל פעם כשאני מבקשת ממנו חיבוק או נשיקה הוא מתחיל צעוק "ביי" בכל הבית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשכחתי לציין - תגובה
ד``ר אבי שפירא29/11/2010שלום רב לך
חשוב מאד להגיע לפסיכולוג של הגיל הרך 0-6 שיוכל לעזור לילדים ולהורים כיצד להימנע מתגובות כפי שאת מציינת. יש לכל בית חולים גדול בארץ מסגרת של פסכיאטריה של הגיל הרך 0-6 שם תוכלי לקבל הכוונה ועזרה. יש אור בקצה המנהרה לא להתייאש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
התקפי חרדה קשים אצל ילדה בת 12.5 בתקופת הקורונה
עצירות לבת 7 עם הורים גרושים
אילמות סלקטיבית אצל ילדה בת 6
אימפולסיביות ואלימות סלקטיבית בגיל 8
חרדות לילד בן 13
הפרעת קשב וחצי כדור רספירדל
זיכרון (?) של השתתפות ברצח וחרדה בעקבות זאת
מרשם לתרופה מפחיתת חרדה אשמח לחוות דעת
בן 8 שרצה לדקור את המורה והילדים בכיתה היום
ערוץ הבריאות
.jpg)