בעיה עם בני בן השנתיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה עם בני בן השנתיים
    מיואשתתת
    29/11/2010

בני בן שנתיים ושלושה חודשים נהיה מאוד אלים בכמה חודשים האחרונים, אם הוא לא מקבל משהו שהוא רוצה הוא מתחיל להרביץ לעצמו בראש לצרוח ולזרוק כל מה שיש לו בידיים. השנה הוא התחיל ללכת לפעוטון ושלשום הוא שרט ילד בפעוטון ונשך שני ילדים, הגננת אומרת שהוא אוהב את הילדים ועושה את זה מתוך אהבה או לא יודעת מה. אני כבר לא יודעת למי לפנות ומה לעשות הגננת אמרה שתדבר עם המנהלת והם יראו מה יעשו בקשר אליו בבקשה תייעצו לי מה לעשות אני על סף יאוש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה עם בני בן השנתיים

הוספת תגובה

• שכחתי לציין

מיואשתתת
    29/11/2010

נולד לי תינוק לפניי שלושה חודשים ומאז המצב החמיר!
    הוא נורא מקנא ולפעמים בא ונותן מכות לעגלה, וגם היחס שלו כלפיי השתנה מאוד, הוא בקושי מתייחס אליי וכל פעם כשאני מבקשת ממנו חיבוק או נשיקה הוא מתחיל צעוק "ביי" בכל הבית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שכחתי לציין - תגובה

ד``ר אבי שפירא
    29/11/2010

שלום רב לך
    חשוב מאד להגיע לפסיכולוג של הגיל הרך 0-6 שיוכל לעזור לילדים ולהורים כיצד להימנע מתגובות כפי שאת מציינת. יש לכל בית חולים גדול בארץ מסגרת של פסכיאטריה של הגיל הרך 0-6 שם תוכלי לקבל הכוונה ועזרה. יש אור בקצה המנהרה לא להתייאש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו