הפרעת אישיות גבולית?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפרעת אישיות גבולית?
    לי
    14/12/2010

שלום
    אשמח לעצנ או תשובה האם יש לי הפרעת אישיות גבולית?
    אני בת 18 עושה שרות לאומי,לפני קצת יותר משנה היתה לי הפרעת אכילה(אנורקסיה) ואז כשזה כאילו עבר בלי טיפול אז דיכאון קשה. ברחתי מהבית ועזבתי בית ספר. ביקשתי לקבל טיפול כי אם לא -ידעתי שזה הסוף, התחלתי טיפול פסיכולוגי ותרופות. זה עזר אחרי זמן, מה חזרתי ללמוד ולחיים.
    הפסקתי תרופות וטיפול והמשכתי,אבל האמת שאני עדיין מדוכאת אני עובדת המון ומקשה על עצמי יותר מדי כדי לאוכיך שאני יכולה. בקיצור לא הובחן אצלי שון דבר חוץ מדיכאון אולי חרדה. אבל אני חושבת שאולי יש לי הפרעת אישיות גבולית מפוספסת. אני עונה לכל ההגדרות חוץ מפחד נטישה אבל אולי זה מתבטא בזה שאני הורסת יחסים כשהם אינטימים מדי? אני אמורה להיות בריאה כך פניה לעזרה או ואיבחון מקצועי זה בלתי אפשרי ..
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפרעת אישיות גבולית?

הוספת תגובה

• הפרעת אישיות גבולית? - תגובה

ד``ר אבי שפירא
    16/12/2010

בהחלט לפי התיאור צריך גם לחשוב על האופציה שהעלית. הטיפול הפסיכותרפי חשוב ביותר ואני מקווה שתתמידי בו לאורך זמן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו