אמא בהסטרייה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אמא בהסטרייה
    ללל
    27/12/2010

בני בן8 וחצי אובחן אצל שני פסיכיטרים שונים האחד נתן חוות דעת כי בני סובל מADHD וכן מבעייה
    התנהגותית הנובעת מבעיה של תפקודים ניהוליים "מסננים" הוא נתן מרשם לריטלין 10 מ"ג וכן לפרוזאק 10 מ"ג ליום
    כאשר נשאל מדוע נתן פרוזאק מאחר שהילד אינו סובל מדיכאון נעניתי כי התרופה מספקת מענה לילדים הסובלים מאובססיות וקומפולסיות המונעים מבעיית מוסחות .הוא ביטל את האפשרות למתן רספרדל בכלל וטען כי זה לא המקרה הנדון,,,
    הפסיכאטר השני אבחן את בני כסובל מADHD אך נתן לו מרשם של רספרדל וריטלין כששאלתי לגבי פרוזאק נעניתי כי התרופה נועדה לטיפול בדיכאון ואין קשר ובכלל זו תרופה חזקה מקבוצת SSR וכן עלולה לגרום לילד למאניה ,,,,
    הסיטואציה גרמה לי לחוסר ביטחון לחרדות יש לציין כי שני הפסיכיאטרים ידועים ובעלי נסיון רב ,,
    איני רוצה להזיק לבני וכרגע מאחר והתחלתי עם הפסכיאטר הראשון את התהליך בני נוטל פרוזאק בערך שבוע האם כדאי להפסיק האם אני יכולה באמת לגרום לו למאנייה , איזו מבין התרופות התרופה הבטוחה יותר ועם פחות תופעות לוואי ,,,,, אנא עיזרו לי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אמא בהסטרייה

הוספת תגובה

• אמא בהסטרייה - תגובה

ד``ר אבי שפירא
    27/12/2010

קשה מאד לענות מבלי לבדוק את הילד בגדול חשוב מאד האמון ברופא את צריכה לבחור אחד ולבצע את המלצותיו לעיתים הקשיים הם לא חד משמעיים רפואה אינה מדע מדוייק יש שיוניים בין גישות ואם את מתלבטת לא יהיה מנוס מהתייעצות נוספת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו