אני סובלת מהפרעת קשב וגם ילדי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני סובלת מהפרעת קשב וגם ילדי
    מה עושים
    11/02/2011

אני סובלת מהפרעת קשב מהסוג השקט הייתי ילדה טובה שקטה אך לא מובנת קיבלתי הרבה מכות בגלל זה לא הצלחתי להכין שיעורים וכדומה עם דימוי עצמי נמוך ויכולת לראות רק את השלילי כל הזמן הראש שלי עסוק בלהכות אותי על כל מעשה הצלחתי לשרוד עד היום איכשהו ולצאת מזה די בסדר אני יודעת להסוות ולשחק מול החברה אבל היום כשאני אמא לתאומים בני שנתיים ואחד מהם הוא ממש ילד בכינוני ומסכנוני ולא ורחוק מלהיות צייתן אולי ככה הייתי אני בתור ילדה והוא גורר קשיחות וחוסר סבלנות מהסביבה כל דרך איתו לא עובדת וכל זה רק מגביר את תחושת הכישלון אצלי תחושת החרדה וחוסר היכולת להשתנות ולשנות ע ז ר ה בבקשה ע ז ר ה עתידו של ילדי חשות לי אני גם רוצה לדעת מה לומר למטפלות שלו בגן לפני כמה ימים ראיתי את אחת הגננות מושכת אותו בחולצה וצורחת עליו הכרחתי את עצמי להגיב לכך בחריפות כמובן שלבסוף הגבתי בחוסר פרופורציה ושרפתי עולם בלי לדעת עם כמה שניסיתי לחשוב מה יהיו ההשלכות של מעשי אבל גם לא הפתיע אותי באמת ההתנהגות שלה אליו ראיתי בברור את עצמי במצבים מסויימים איתו . אני הייתי מוכה בגלל הפרעת הקשב שלי ולפעמים אני מכאיבה לילדי תוך שאני מוחצת לו את היד או מתנהגת אליו באגרסיביות אז בקיצור אני צריכה מלא עזרה ואין לי את יכולת ההתמדה בקבלת העזרה ולא את הכסף והתורים וכל השיט הזה ע ז ר ה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• עוד משהו

מה עושים
    11/02/2011

אם אני אקח רטלין זה יעזור לי להרגיש יותר שוות ערך מה בדיוק עושה הרטלין מבחינה נפשית ומבחינה פזיולוגית האם אני אהיה אישה טובה יותר לבעלי ואמא טובה יותר לילדי כי בנתיים אני הרסנית אני הורסת את כל שמחת חייו של בעלי ומשתדלת לא להיות כל כך מנותקת ריגשית מילדיי עזרו לי ולילדי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד משהו - תגובה

ד``ר אבי שפירא
    11/02/2011

שלום רב לך הפרעת קשב היא מורכבת ויש לה השלכות בכל גיל גם הצעיר וגם המבוגר בודאי ביחסים עם הילדים ועם בן או בת הזוג. חשוב ביותר לקבל הדרכה בחינוך הילדים הדרכה בהתנהלות בבית באמצעות אנשי מקצוע מומחים להפרעת קשב. בודאי יש מקום לשקול גם טיפול תרופתי שיכול להקל על האדם הסובל מהפרעת קשב ולשפר את איכות חייו. התרופות לא מיועדות רק ללימודים אלא גם לקשיי ההתנהגות השונים המלווים להפרעה. בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התגובה

מה עושים
    13/02/2011

האם הטיפול הוא פרטי בלבד או שיש משהו דרך הקופה ? האם יש ספר שאתה ממליץ שמדבר על חינוך והורות עם קשיים מהסוג הזה ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו