ילדה חרדתית מאוד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילדה חרדתית מאוד
    a
    17/02/2011

שלום רב
    יש לי ילדה בת שנתיים ו 3 ילדה מאוד מאוד חרדתית היא מפחדת כאשר ילדים מתקרבים אליה למשל אם היא עולה במגלשה וילד קטן מתקרב היא ישר בורחת ובאה אלי או שהיא קופאת במקום , מפחדת מפחי אשפה כאשר עוברים ליד פח אשפה גדול היא אומרת פח ומפחדת שנעבור,הילדה נמצאת איתי בבית חשתבי לרשום אותה לגן אבל זה בלתי אפשרי כי היא פשוט מאוד חרדתית בצורה לא רגילה, היא נמצאת בהתפתחות הילד והפסיכלוגית והיא המליצה ללכת איתה לפיסייכאטר בגהה, אני הולכת איתה לגינה אצלנו בפארק ומאז שהיא קטנה והיא חוששת להיות שם היא לא משחקת בחופשיות אלא לרוב צמודה אליה ואפילו שאני חושפת אותה לגן הציבורי כל יום ולילדים היא לא משתחררת מהחרדה שלה כלומר החשיפה לא משפרת אותה והיא נשארת במצב של חרדה, מבחינה דיבור יודעת להגיד מילים בודדות ומחינה מוטרית התפתחה בקצב איתי כלומר הלכה בגיל שנה ו 8 היא ילדה חכמה שמבינה הכל וכאשר היא נמצאת איתי בבית היא משחקת הרבה יותר חופשייה הבעיה מתחילה כאשר יוצאים מהבית לגן שיש ילדים והיא מראש מפחדת כאילו החרדה לא מאשפרת לה להנות בחוץ, יש מקומות כמו ג'מבורי שהיא כן משחקת ולא מפחדת אבל בברוב המקומות היא מאוד חוששת ולא מצליחה להתרגל,
    מה עושים.
    בגימבורי לרוב היא משחקת שמתקרב ילד היא גם חוששת אבל יותר טוב המצב ויש ימים שהיא יותר חרדה שם ופחות

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ילדה חרדתית מאוד

הוספת תגובה

• ילדה חרדתית מאוד - תגובה

ד``ר אליהו סמואל
    17/02/2011

שלום לכותב-ת

אכן צודק הממליץ המרכז בגהה שאני מניח מצוי באיזור שאתם גרים בו הוא המרכז לגיל הרך המקצועי ביותר לתחום.
    האבחון מתחייב לצורך קבלת המלצות טיפול מתאימות.

בהצלחה,
    ד"ר סמואל אליהו
    פסיכיאטר ילדים ונ וער
    עמית במכון לפסיכואנליזה בת זמננו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו