מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ילדה חרדתית מאודa17/02/2011
שלום רב
יש לי ילדה בת שנתיים ו 3 ילדה מאוד מאוד חרדתית היא מפחדת כאשר ילדים מתקרבים אליה למשל אם היא עולה במגלשה וילד קטן מתקרב היא ישר בורחת ובאה אלי או שהיא קופאת במקום , מפחדת מפחי אשפה כאשר עוברים ליד פח אשפה גדול היא אומרת פח ומפחדת שנעבור,הילדה נמצאת איתי בבית חשתבי לרשום אותה לגן אבל זה בלתי אפשרי כי היא פשוט מאוד חרדתית בצורה לא רגילה, היא נמצאת בהתפתחות הילד והפסיכלוגית והיא המליצה ללכת איתה לפיסייכאטר בגהה, אני הולכת איתה לגינה אצלנו בפארק ומאז שהיא קטנה והיא חוששת להיות שם היא לא משחקת בחופשיות אלא לרוב צמודה אליה ואפילו שאני חושפת אותה לגן הציבורי כל יום ולילדים היא לא משתחררת מהחרדה שלה כלומר החשיפה לא משפרת אותה והיא נשארת במצב של חרדה, מבחינה דיבור יודעת להגיד מילים בודדות ומחינה מוטרית התפתחה בקצב איתי כלומר הלכה בגיל שנה ו 8 היא ילדה חכמה שמבינה הכל וכאשר היא נמצאת איתי בבית היא משחקת הרבה יותר חופשייה הבעיה מתחילה כאשר יוצאים מהבית לגן שיש ילדים והיא מראש מפחדת כאילו החרדה לא מאשפרת לה להנות בחוץ, יש מקומות כמו ג'מבורי שהיא כן משחקת ולא מפחדת אבל בברוב המקומות היא מאוד חוששת ולא מצליחה להתרגל,
מה עושים.
בגימבורי לרוב היא משחקת שמתקרב ילד היא גם חוששת אבל יותר טוב המצב ויש ימים שהיא יותר חרדה שם ופחות
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ילדה חרדתית מאוד - תגובה
ד``ר אליהו סמואל17/02/2011שלום לכותב-ת
אכן צודק הממליץ המרכז בגהה שאני מניח מצוי באיזור שאתם גרים בו הוא המרכז לגיל הרך המקצועי ביותר לתחום.
האבחון מתחייב לצורך קבלת המלצות טיפול מתאימות.
בהצלחה,
ד"ר סמואל אליהו
פסיכיאטר ילדים ונ וער
עמית במכון לפסיכואנליזה בת זמננו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
התקפי חרדה קשים אצל ילדה בת 12.5 בתקופת הקורונה
עצירות לבת 7 עם הורים גרושים
אילמות סלקטיבית אצל ילדה בת 6
אימפולסיביות ואלימות סלקטיבית בגיל 8
חרדות לילד בן 13
הפרעת קשב וחצי כדור רספירדל
זיכרון (?) של השתתפות ברצח וחרדה בעקבות זאת
מרשם לתרופה מפחיתת חרדה אשמח לחוות דעת
בן 8 שרצה לדקור את המורה והילדים בכיתה היום
ערוץ הבריאות
.jpg)