אמא מאוד מבולבלת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אמא מאוד מבולבלת
    סיגלית
    27/04/2011

שלום,
    אני אמא ל5 ילדים חד הורית לפני 4 חודשים ,בני בן 9,5 סובל מADHD מכיתה א והתחיל ברטלין בכיתה ב כי לא הייתי שלמה עם זה כי המבחן TOVA יצא תקין , בני גם סובל מבעיות קשאות של היתנהגות .פניתי לפסיכיאטר בתקווה שיעזור לו ונתן לו אדרונקס וריספונד 1 וריטליןLA40
    הוא ילד ששוקל רק 39 קג אין לו תאהבון המצב רוח שלו מאוד ירוד נירא דיכאוני ובסוף היום יש לו גם התפרצויות זם הוא לא יכול לשמוע רעש ובכי של תינוק או מוזיקה או שהאפך הוא צורח בשביל להסיג דברים הוא היה ילד עם שימחת חיים לייצן גדול היום אני מאוד מודאגת אולי המינון של התרופות לא מתאימים לו אולי אדרונקס מספיק לו והוא לא צריך ריטלין הוא גם מאוד רדום אין לו כוח לכלום הוא כל הזמן מיסתכל על הגוף שלו על הידיים הוא הומר שהוא רועד הידיים שלו רועדות לפעמים בכיתה הוא לא כותב כי הוא לא יכול העניים שלו כל הזמן אדומות אני מסתכלת אליו ואני בוכה אני יודעת שהוא זקוק לטיפול תרופתי אבל משאו לא בסדר ואני לא מצליחה לעזור לו .
    אני רוצה לציין שאבא שלו תמיד יתנגד לטיפול תרופתי אז לילד יש מסר כפול שהאמא רוצה לסמם אותו אז הילד כולו מבולבל מה נכון ומה לא את האמת שגם אני אני מודה מפחדת לעשות לו נזקים אני זקוקה לעזרה לדעת מה נכון ומה לא לאן לפנות אין לי כסף לשלם 1000 ש"ח לבדיקת פסיכיאטרית שוב אני פעם אחד לפני 6 חודשים סיפרתי לפסיכאטר שהמליץ על התרופות כל התופעות והוא ענה שהכל בסדר שזה מינון נמוך אז המשכתי אבל אני לא שלמה עם זה בכלל בבקשה תעזרו לי לעזור לבני !
    בתודה סיגלית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אמא מאוד מבולבלת

הוספת תגובה

• אמא מאוד מבולבלת - תגובה

ד``ר אליהו סמואל
    27/04/2011

את מבולבלת ובצדק

ואין כווני לבלבל אותך עוד. טיפול תרופי בהיקף שכזה מחייב מערכת אמון וקשר רצוף עם המטפל. ולכן יעוץ חד פעמי אינו הפיתרון הראוי. יש דרכים שונות להגיע לתוצאה הנכונה.
    אישית אני חסיד של טפול המשלב תרופות עם הדרכת הורים וטיפול פרטני בילד. טיפול המתבסס רק על תרופות אינו מיטבי. והואיל וכך חיוני להכיר את הילד והוריו לעומק ואין אפשרות לכך דרך האינטרנט מסיבות מובנות.
    יש להדגיש כי עיקרון הריפוי בפסיכיאטריה ובכלל מחייב קשר בר אמון וזמינות עם הרופא המטפל. ואין אנו חפצים לערער קשר זה. בקיצור אין תשובת בית ספר לדילמה שלך.
    לכי אחרי צוו ליבך ולבד שבנך לא יסבול. עובדה שתגובותיך כה חזקות מסמנת אפשרות שחיוני שיהיה לך קשר יותר הדוק עם המטפל של הילד- וזה בבחינת חובה.

בהצלחה
    ד"ר סמואל אליהו
    פסיכיאטר ילדים ונוער
    עמית במכון לפסיכואנליזה בת זמננו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו