קבוצת תמיכה - לסובלות מטוקופוביה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קבוצת תמיכה - לסובלות מטוקופוביה
    חגית
    15/02/2019

היי ד"ר נועה ברק,

אני רוצה להיכנס להריון ראשון בטווח של החצי שנה הקרובה. הבעיה שמאז שהתחלתי לשקול את הדבר אני באי שקט מתמיד ולא מצליחה אפילו לדמיין את עצמי בהריון. החרדה שלי נובעת מהפחד שלי מכאב (במהלך ההריון והלידה) ועל כך שלא אצליח להתמודד רגשית אם יקרה משהו רע לעובר.
    חשוב לי לטפל בצד הרגשי לפני הכניסה להריון. אני לא רוצה להיות בחרדה ולדאוג כל הזמן אלא לתת לטבע לעשות את שלו.
    השאלה שלי האם ידוע לך על קבוצה של נשים לפני הריון, בתהליך או אחרי לידה שנפגשות ומשתפות בדרכי ההתמודדות שלהן עם החרדה הזו (טוקופוביה)? אני שואלת כי לדעתי בנוסף לטיפול הפרטני לפגוש נשים כמוני שחוות את אותן הקשיים ומצליחות להתמודד אתן למרות הכל יכול לעזור לי מאוד.

תודה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• קבוצת תמיכה

ד``ר נועה ברק
    17/02/2019

שלום חגית
    קבוצת תמיכה היא רעיון מצוין.
    ישנן קבוצות בבתי חולים המנוהלות על ידי םסיכולוגיות רפואיות.
    ממליצה שתפני לבית החולים באזור מגורייך ותבדקי
    איני יודעת אם יש קבוצות המנוהלות באופן פרטי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קבוצת תמיכה - טוקופוביה

חגית
    17/02/2019

תודה רבה לך. פניתי בבאימייל לבית החולים באזור מגורי ואני ממתינה לתשובתם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו