מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרה דחופה!יהלי06/08/2008
שלום וברכה אני ממש לחוצה ואני אודה למי שיענה לי אני בת 22 בן זוגי ואני כבר זמן רב מקיימים יחסים ללא קונדום, אבל הוא מקפיד לגמור בחוץ. לאחרונה הבנתי שגם זה לא מגן עלי מפני הריון. בפעם האחרונה קיימנו יחסים עשרה ימים לאחר תחילת המחזור החודשי שלי, ואני נלחצתי שזה קרוב לביוץ ואולי אני אהרה למרות שהוא גמר בחוץ. הוא קנה לי פוסטינור ושאלתי היא כזאת: 1) מתי כבר ניתן לבצע בדיקת הריון? 2) אם היה לי מחזור סדיר כל חיי(כל 28 יום), הפוסטינור יכול לשבש לי את זה לתמיד? 3) האם יש השלכות לטווח הרחוק או נזקים בפוריות בגלל פוסטינור? ממש תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליהלי שלום,
ד''ר יעקב אורבך07/08/20081. בדיקת הריון ניתן לבצע 12 יום לאחר התאריך המשוער שבו נחשפת להריון.
2. הפוסטינור לא ישבש את מחזור הוסת.
3. לפוסטינור אין השלכות לטווח ארוך.
אבל, למה שלא תתחילי להשתמש בגלולות למניעת הריון??????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלולות? לא יודעת, קשה לי עם כל דבר
יהלי07/08/2008שמשבש את הטבע של הגוף..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יש לי שאלה דחופה!!!אורית04/08/2008
שלום, יש לי שאלה דיי חשובה: אני בת 11 וחצי,עולה לכיתה ו'. אני ילדה מאוד מאוד שטוחה,בלי ניצנים,אבל התחילו לי קצת שיערות במפשעה. 99% מהבנות בשכבה שלי מפותחות,חלקן הגדול עם חזה דיי גדול ויש כמה עם ניצנים.. אני מבין הבנות הבודדות שאין להן כלום,וזה דיי מעצבן כי רוב הזמן צוחקים עלי שאני שטוחה ואין לי כלום,בעיקר בבריכה,שאני עם ביקיני. וזה מאוד מביך. אני יודעת שלא אמור להיות לי חזה,הבעיה היא שאני לא יודעת למה לכל הבנות בשכבה חוץ ממני יש חזה?. אנא,ענו לי בהקדם נוי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לנוי שלום,
ד''ר יעקב אורבך04/08/2008גיל 11.5 הינו צעיר ביותר להתחלה של התפתחות מינית.
ההתפתחות המינית תלויה בהרבה מאד גורמים. ביניהם תורשה, משקל גוף ,פעילות גופנית ועוד.
אין לך שום סיבה לדאגה.
עם הזמן גם את תגיעי למלוא ההתפתחות, ואני משוכנע שצהיי גאה בעצמך ובצורה בה את נראיית.
לא כל בני האדם שווים. חלקם שחורים חלקם בהירים , חלקם גבוהים וחלקם נמוכים.
חלקם גם מתפתחים מהר יותר, ואצל חלקם, ההתפתחות במינית מאוחרת יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהדניאלה04/08/2008
רציתי לשאול 2 שאלות: 1. האם לבישת חוטיני גורמת לבקטריות? 2. האם לבישת חזייה עם ברזלים מזיקה בדרך כלשהי? אלה פשוט דברים שנאמרו לי ואני לא מאמינה להם ורציתי להסיר מעליי כל ספק .... תודה:)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדניאלה שלום,
ד''ר יעקב אורבך04/08/20081. אם החוטיני לא מגרד ולא מטריד, אזי הוא אינו גורם להתפתחות של חיידקים (בקטריות).
2. אם אינך רגישה לברזל, ואינך מפתחת תגובה לברזל שבא במגע עם הגוף, אין בעיה בשימוש בחזיה עם ברזלים. כל זה בהנחה שהברזל אינו לוחץ מדי ואינו גורם לפצעים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שוב אניקארין04/08/2008
בבקשה עוד לא קיבלתי תשובה לשאלה. זה ממש דחוף לי. אשמח לתשובה במהירות. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לקארין שלום,
ד''ר יעקב אורבך04/08/2008הנה יש לך תשובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופה - בבקשהקארין03/08/2008
שלום ד"ר, המחזור האחרון שלי היה ב19 ליולי התחלתי ליטול גלולות ב23 ליולי, ביום שהמחזור נגמר אתמול, ב2 לאוגוסט (פחות או יותר שבוע וחצי לאחר תחילת לקיחת הגלולות) שכבתי עם בן זוגי ללא אמצעי הגנה, הוא גמר בפנים פעמיים. השאלה שלי היא האם יש לי סיבה לדאגה ויש מצב להריון? או שמא עצם לקיחת הגלולות שבוע וחצי לפני שומרת עליי מוגנת? אשמח לתשובה במהירות תודה רבה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לקארין שלום,
ד''ר יעקב אורבך04/08/2008אין סיבה לדאגה. אם לא שכחת גלולה לא תםהיי בהריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהשיר03/08/2008
שלום רב, האם זה נכון שבגיל 40 בערך רוב הנשים מגיעות לשיא מיניותן ונהנות ממין כמו שלא נהנו כשהיו צעירות? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשיר שלום,
ד''ר יעקב אורבך03/08/2008שאלה קצת משונה לנערה, נכון? כמה זמו עוד יש לך עד גיל 40?
אבל את ודאי מתענינת במה שקורה אצל האמא...
טוב, אנסה לענות, בלי לעשות הכללות רבות מדי.
אמת הדבר שיש טענה שנשים רבות מגיעות לשיא מיניותן בגיל 40.
הדבר יכול לנבוע מבשלות נפשית, מבטחון עצמי שנרכש עם הזמן, ואולי גם מהיכרות רבת שנים עם בן הזוג שאיתו הן מקיימות יחסי מין.
אייני חושב שמדובר בשינוי גופני הגורם להנאה רבה יותר מיחסי מין דווקא בגיל 40.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיה בשתןרונית31/07/2008
שלום אתמול החלו להיות לי תחושות מוזרות . יש לי כל הזמן תחושה שיש לי פיפי , אבל אין לי באמת . וכשיש לי יוצא לי קצת דם עם השתן , וזה לא מחזור או משהו זה יוצא עם הפיפי ביחד . אני עדיין בתולה ואני לא לוקחת גלולות וכו' . הייתי רוצה תשובה בהקדם מפני שהעניין הזה מאוד מטריד אותי . תודה , רונית .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לרונית שלום,
ד''ר יעקב אורבך01/08/2008לפי תלונותייך, יש לך דלקת בדרכי השתן. מחלה מאד שכיחה אצל נשים צעירות.
אני ממליץ לפנות לרופא משפחה. תקבלי טיפול קל, ליום או מספר ימים , והכל יסתדר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא מקבלת ווסת כבר שבועייםגבי31/07/2008
בת 21 קיבלתי מחזור לראשונה בגיל 15,מעולם לא קיימתי יחסי מין אבל היו מזמומים ויתכן שנוזל קדם זרע נגע באזור איבר מיני אך לא בטוח,עשיתי בדיקה ביתית להריון אחרי עשרה ימים אך לא בבוקר התשובה הייתה שלילית נורא שמחתי אך עכשיו אחרי שבועיים אני לא מקבלת עדיין מחזור יש לי כאבי מחזור רגילים אך טיפה חלשים יותר היה לי כאב חזק מתחת לצעלות בבטן אך עבר ועכשיו יש לי כאב בטן אמצעי. אני נורא חוששת מהריון לא רצוי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לליאת שלום,
ד''ר יעקב אורבך01/08/2008מן התמונה שאת מתארת הסבירות להריון קטנה ביותר, אך לא אפסית.
עליך לחזור היום על בדיקת השתן להריון. במידה והיא שלילית, את יכולה לחכות מספר ימים, ואז לפנות לרופא לבדיקה, אם לא תקבלי וסת. במידה והבדיקה חיובית עלייך לפנות מיידית לרופא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה- אוננות, קרום בתולין ודימום.מורן30/07/2008
שלום יש לי שתי שאלות: אני מאוננת לעיתים קרובות, היום זו פעם ראשונה שהרגשתי מאוד מסופקת: שמתי לב שהדגדגן שלי יותר גדול ונפוח מהרגיל וגם היו לי המון הפרשות לבנות עם מעט גושים, אבל הרגשתי מעולה אחרי זה (אחרי שסיימתי לאונן). האם מה שתיארתי היא תופעה רגילה? מבחינת הדברים שתיארתי. שאלה נוספת שלי, אחרי מספר פעמיים שאוננתי היום, היה לי מעט דם על האצבעות שהכנסתי לאיבר שלי. הדם היה נוזלי ובהיר יותר מדימום של ווסת. שמתי לב שהדימום יצר כתם על התחתונים, הדימום כעת הפסיק. מעולם לא קרה לי דבר כזה! גם כשקיימתי יחסי מין עם החבר שלי (לשעבר) לא היה לי דימום ובנוסף, אני צריכה לקבל רק עוד שבועיים בערך. אגב, אני בת 17. יש סיבה לדאגה? לפנות לטיפול רפואי? תודה מראש... (:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיר כהן
ד''ר שבתאי רומנו30/07/2008התופעה של תפיחות לאחר אוננות בהחלט מוסברת עקב גודש של כלי דם בעקבות הגירו. לגבי הפרשות באופן עקרוני לא אמורות להיות הפרשות מלבד הפרשה שקופה בהירה שנובעת מהפרשה של בלוטות לסיכוך הנרתיק כתוצאה מגירוי מיני. לגבי הפרשה דמית יתכן ופצעת את עצמך וכדאי לבדוק. לפי דבריך את מקיימת יחסי מין ולכן יש לשלול גם אפשרות של הריון כאשר יש דימום בלתי צפו. וכמובן במידה ואכן את מקיימת יחסי מין מלאים ואינך בהריון יש להשתמש באמצעי מניעה בכדי למנוע עוגמת נפש בעתיד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות או מש/הו אחראור29/07/2008
שלום רב, רציתי לדעת האם יש פתרון אחר מלבד גלולות למניעת הריון לבת 18
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אור
ד''ר שבתאי רומנו30/07/2008בהחלט יש אמצעי מניעה וגם גלולות שניתן לקבל בצורות שונות כמו מדבקות או טבעת נרתיקית. כמובן שיש להוועץ ברופא לפני נטילת כל אחד מאמצעי המניעה.
הגלולות בכל אופן עדיין הן הכי פופולריות עקב הנוחות בסדר וכמובן היתרונות שלהן לעומת החסרונות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות ומרשםיסמין27/07/2008
למי עליי לפנות בכדי לקבל מרשם ויעוץ לגלולות הריון- רופא משפחה או נשים? או שזה לא משנה? והאם אוכל לקחת פוסטינור 2 באופן חד פעמי גם עם הקונדום לא נקרע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לסיון שלום,
ד''ר יעקב אורבך28/07/2008על מנת לקבל גלולות עלייך לפנות לרופא נשים. הרופא ישאל אותך את כל השאלות הנוגעות למצב בריאותך, על מחלות, אם ישנן, במשפחתך, ושאלות הנוגעות לוסת. במידה ויהיה צורך תעברי גם בדיקה גופנית.
כן את יכולה לקחת פוסטינור גם אם הקונדום לא נקרע. נשאלת השאלה, האם את זקוקה לפוסטינור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהורופא משפחה גם יכול לרשום מרשם?
יסמין28/07/2008ואני רוצה לקחת ליתר ביטחון עד שאשיג גלולות רגילות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיוון
ד''ר שבתאי רומנו30/07/2008כדי לקבל גלולות יש לפנות לרופא נשים והדבר אינו קשור בבדיקה וגינאלית במידה והינך עדיין בתולה. וכמובן אין מקום ללקיחת פוסטינור ללא צורך, זה מיותר .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בריחת שתן בזמן יחסי מיןמישה27/07/2008
אני בת 20, וכאשר אני מקיימת יחסי מין ומגיעה לשלב ריגוש גבוה- ממש מדרך לאורגזמה, אני מרגישה שעומד להפלט לי שתן- ואני מפסיקה את האקט. בדקתי את באוננות ואכן יוצא שתן- איך זה הגיונ?! יש לציין שאני כן מתרוקנת לפני יחסי המין- אבל מה הקשר? ואיך אפשר לעצור את זה? האם לעולם לא אגיע לאורגמזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מישה
ד''ר שבתאי רומנו27/07/2008התופעה קיימת ומוכרת ותנסי למרות ההרגשה ללכת עד הסוף כך שתוכלי קרוב לודאי לחוות אורגזמה. אם התרוקננת לפני אין סיבה לדאגה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה
מישה02/08/2008אבל אם התרוקנתי לפני זה ועדיין יש שתן מה הבעיה? האם זה ישאר לי ככה לכל החיים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההעברת הודעה לפורום אחר
מערכת BeOK03/08/2008לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=17 id=link]סקס ויחסים[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נושא: שלום,שורף בנרתיק לאחר קיום מיגילי21/07/2008
נושא: שלום,שורף בנרתיק לאחר קיום מין יבש שלום , אני בת 18 ולאחר שאני מקיימת יחסי מין בצורה יבשה ללא חדירה אלא רק שיפשופים של 2 אבריי המין שורף לי מאוד למטה למשך כמה זמן ואיני יודעת מה הסיבה לכך,אשמח אם תוכל לעזור לי,זה מאוד מציק תודה רבה !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום שורף בנרתיק לאחר קיום מי
ד''ר שבתאי רומנו21/07/2008בכן כאשר איזו החיכוך בזמן מגע אינו לח בהחלט יכולה להגרם לך אי נוחות ושריפה כפי שאת מתארת. לכן לטובת העניין ניתן להקדים את המגע במשחקים מקדימים שגורמים להפרשה של ריר שמסכך את אברי המין ומונע את אותה תחושה שאת מתארת. לעיתים ניתן גם להשתמש במסכך על בסיס מים ולא על בסיס שומני בכדי להקל על התחושה או למנוע אותה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קשר בין הבעיותיונית20/07/2008
אני בת 18 ואני סובלת משלוש בעיות שונות גניקולוגיות שמלחיצות אותי: אני לא מסוגלת לקיים יחסי מין כי זה מאוד מאוד כואב לי. ניסיתי כבר מספר פעמים ואני עדיין לא מצליחה, כי כבר בתחילת החדירה זה ממש כואב ושורף. (וגם אחרי, כשאני עושה פיפי זה שורף) הבעיה השנייה היא שבמחזור אני חושדת שיוצא לי דם גם מפי הטבעת ולא רק מהנרתיק. האם זה סימן לאנדומטריוזיס? או שזה יכול להיות סימן למשהו אחר? ויש לי גם כאבים ממש חזקים במחזור שמובילים להקאה. הייתי אצל גניקולוג שעשה לי בדיקה ממש קצרה ובסוף אמר שמבנה איבר המין שלי תקין (השאלה שהעלתי לפניו הייתה אם המבנה שלי תקין), ולא נתן תשובה לגבי הכאבים ביחסים. הכאבים הם בטוח לא פסיכולוגיים ולא נגרמים מלחץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יונית
ד''ר שבתאי רומנו21/07/2008יונית יתכן ואכן את סובלת מאנדומטריוזיס אך בכדי לנסות ולדעת יש לפנות עם התלונות שאת מתארת לרופא נשים שיתכן דעתו למגוון התלונות שלך וינסה לברר אחת לאחת. לגבי כאבים במגע שאת מתארת יתכן והדבר נובע מעצם ההכנה לקיום יחסי מין הניסיון המיני הקודם שלך ושל בין זוגך. לעיתים בהדרכה נכונה יכולים לפתור את הבעיות . לעיתים דלקת נרתיקית יכולה להסביר חלק מהתלונות שאת מתארת של כאבים במגע ובמתן שתן אחרי. יש גם צורך להתרשם שאין התכווצות בלתי רצונית של השרירים של העריה ופתח הנרתיק שיכולים לגרום לאותן תלונות.
תפני שוב לבדיקה ותנסי לקבל את התשובות לשאלותיך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תגובהגל16/07/2008
לא קיימתי עדיין יחסי מין, אז אני לא בהריון. אבל אם אני חוזרת לאכול נכון, ואני יעלה קצת במשקל, הווסת תחזור לי? אני מודאגתת מזה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה גל
ד''ר שבתאי רומנו17/07/2008בהחלט כן וזה יהיה הסימן הראשון שהמערכת חזרה לתפקוז מלא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)