מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חתך בפי הטבעתרחל06/11/2010
שלום
יש לי חתך בפי הטבעת, ובמשך שנים שזה חוזר על עצמו.
מה ניתן לעשות על מנת לרפא?
תודה ושבוע טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חתך בפי הטבעת - תגובה
ד``ר דגנית סמואל07/11/2010פנות לטיפול של פרוקטולוג-ניתן לריפוי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איחור מחזור מחליץמיכל06/11/2010
שלום,
אני ובן זוגי ניסינו לבצע חדירה ללא קונדום..אך הצלחנו להכניס רק מעט ולא להרבה זמן כתוצאה מכאבים..אני מאחרת במחזור בשבוע וחוששת מהריון לא רצוי...האם יש סיכוי להריון למרות שלא הייתה חדירה מלאה ולא הייתה גמירה? יש לציין גם שלא הייתי בימי הביוץ ולבן זוגי לא היה קדם שפיכה..תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איחור מחזור מחליץ - תגובה
ד``ר דגנית סמואל07/11/2010הסיכוי נמוך אך קיים. הדרך היחידה לדעת-בדיקת הריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לגבי גלולות, דחוףף!!!רוני06/11/2010
לפני שבועיים התחלתי ליטול גלולות "מינס". האם אני כבר מוגנת מפני הריון לא רצוי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לגבי גלולות, דחוףף!!! - תגובה
ד``ר דגנית סמואל07/11/2010אם התחלת לקחת אותן עם תחילת הוסת-כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואם ביום החמישי?
רוני07/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולותאיילת05/11/2010
מה ההבדל בין גלולות ובאילו גלולות מבין שלושה יש את המינון הנמוך ביותר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - תגובה
ד``ר דגנית סמואל07/11/2010התאמת הגלולות מתבצעת במרפאתו של הרופא לפי שיקול דעתו לאחר שדיבר ובדק את המטופלת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה,,,,,,,,אני05/11/2010
חבר שלי ואני קיימנו יחסי מין בלי קונדום והוא לא גמר בפנים
האם יש סיכוי שאני בהריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיקון כי לא הבנת תשאלה
,,,,,,,,אני05/11/2010רשמתי לך תשאלה שוב לא הבנת אותי..
התכוונתי שבפעם הראשונות שעשינו סקס זה היה עם קונדום ובשאר הפעמים שהם כמה ימים אחר כך ומאז זה היה בלי קונדום אבל הוא לא גמר בפנים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה - תגובה
ד``ר דגנית סמואל07/11/2010הבנתי את השאלה והתשובה נותרת אותה תשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוףףףףף-!!!!,,,,,,,,אני02/11/2010
חבר שלי ואני קיימנו יחסי מין מספר פעמים בפעם הראשונה זה היה עם קונדום ובשאר הפעמים לא עשינו את זה עם קונדום אבל הוא לא גמר בפנים
אין חשש להריון נכון????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוףףףףף-!!!! - תגובה
ד``ר דגנית סמואל02/11/2010כאשר מקיימים יחסי מין ללא קונדום-מסתכנים בהריון.
לא תמיד מה שנראה כ-"גמר בחוץ" אכן מתאר את מה שקרה ולעיתים קרובות תיתכן דליפת זרע קלה וראשונית לפני שבן הזוג ירגיש זאת ובעיקר אם מדובר על אקט חוזר באותו יום כאשר נותר זרע בצנרת מאקט קודם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לגבי כאבי מחזורשירה01/11/2010
יש לי שאלה - אני בת 17 ובגיל מוקדם מאוד קיבלתי ווסת, לא ממש סדירה ומאז ומתמיד סבלתי נורא מכאבי מחזור. חברה שלי לוקחת גלולות פליים נדמה לי והיא אומרת שזה ממש הפחית לה את הכאבים ואפילו את הדימום שהיה נורא חזק. רציתי לדעת אם זה ככה אצל כולן, אם כדאי לי לקחת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לגבי כאבי מחזור - תגובה
ד``ר דגנית סמואל01/11/2010גלולות באופן כללי נוטות להפחית את כמות הוסת ואת הכאב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופהמרים30/10/2010
שלום ..אני בתולה ויש לי שאלה דחופה:
חבר שלי ואני היינו אצלו בבית..בהתחלה הוא סתם אונן עליי כשהיינו צמודים והיינו לבוושים והכל... ולאחר שהוא גמר בתחתונים בפעם הראשונה הוא ביקש ממני לאחר 10 דקות שאעשה לו ביד והורדתי לו את התחתונים ונגעתי בתחתונים שלו והם היו רטובים מהזרע (נגעתי בזה ממש קצת)וכמובן נגעתי באיבר מינו אך הוא לא היה רטוב..והיד שלי הייתה יבשה לגמרי גם אחרי שנגעתי בתחתונים הרטובות!.
לאחר מכן נרדמתי לחצי עשה בערך אפילו קצת יותר ואז הלכתי להתפנות לעשות פיפי וכשניגבתי את הפיפי (ניגבתי בטישו את הפיפי מאיבר המין כמובן)זה היה עם אותה היד שנגעה באיבר מינו ובתחתונים הרטובות..אך אני מדגישה שישנתי משהו כמו חצי שעה או 40 דקות וכמובן שנגעתי גם בכרית ובשמיכה בזמן שישנתי וגם ליטפתי את בן זוגי קיצר אותה היד שבעצם נגעה בזרע נגעה בעוד המון דברים עד שניגבתי איתה את הפיפי....אני מזכירה שבין הנגיעה באיבר מינו של בן זוגי לבין הזמן שהייתי בשירותים עברו מינימום 30 דקות ...האם אפשר להכנס מזה להריון?...לקחת פוסטינור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין צורך בפוסטינור
אנונימי31/10/2010זרע מחזיק מעמד באוויר הפתוח בערך 3 שניות, לא יותר... אין סיכוי שנכנס להיריון מזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה דחופה - תגובה
ד``ר דגנית סמואל31/10/2010הסיכוי נמוך ביותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות דחוףףריקי30/10/2010
הרופא נתן לי מרשם ללודן את הגלולה הראשונה אמורים לקחת ביום הראשון של הווסת
אתמול התחיל לי דימום ולקחתי גלולה(מתברר שהדימום הייתה הפרשה ולא ווסת) והמחזור שלי אמור להתחיל שבוע הבא בשישי
השאלה שלי האם להמשיך לקחת את הגלולות ברגיל כל ה21 גם בזמן הווסת
או שלחכות שבוע ולהתחיל מחדש את החפיסה ואז יום אחד לפני הווסת אני לא אקח גלולה ובעצם תהיה לי הפסקה מגלולות ל8 ימים.. ואז אחרי ה8 אני אתחיל לקחת מחדש חפיסה חדשה ישר אחרי הווסת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות דחוףף - תגובה
ד``ר דגנית סמואל31/10/2010המשיכי לקחת את החפיסה והיעזרי באמצעי מניעה נוסף (קונדום) עד סופה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה דחופה!אנונימי29/10/2010
חברה שלי נוטלת גלולות כבר חודשיים, עכשיו היא בהפסקה של שבעה ימים בין הקופסאות של הגלולות, הגלולה האחרונה שהיא לקחה הייתה לפניי שלושה ימים והיא עוד לא קיבלה מחזור... היום קיימנו יחסי מין וגילינו שהקונדום נקרע, רצינו לדעת מה אפשר לעשות והאם כדאי לקחת פוסטינור
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור
אנונימי30/10/2010היא קיבלה עכשיו מחזור,זה אומר שבטוח היא לא נכנסה להריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה דחופה! - תגובה
ד``ר דגנית סמואל31/10/2010הוסת אמורה להגיע סביב היום הרביעי מהפסקת הגלולות. אם היא נטלה גלולות בצורה מסודרת וללא שיכחה אין צורך בפוסטינור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
אנונימי31/10/2010גם אם אנחנו יודעים בודאות שנקרע הקונדום?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה
אנונימי31/10/2010אז לפי דברייך, גם כאשר היא מפסיקה לקחת את הגלולות וממתינה לקבלת הוסת, אפשר לקיים יחסי מין ללא אמצעי מניעה מבלי להיכנס להריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השפעה של גלולותעדי27/10/2010
בטעות לקחתי גלולה ראשונה מחפיסה ראשונה של פליים ביום השני כי לא חשבתי שזה באמת מחזור ביום הראשון ויש לי עכשיו שתי שאלות- מתי אני מוגנת בהריון וועד משו... אני לוקחת גם כדי שלא יהיה גודש בחזה אז מה הסיכוי שזה ישפיע עוד החודש אם לא לקחתי מהיום הראשון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השפעה של גלולות - תגובה
ד``ר דגנית סמואל29/10/20101. את מוגנת
2. לא בטוח שזה הפתרון לגודש בשדיים ואולי במידה מסויימת לפעמים גורם לתחושה דומה לפחות בתחילת הנטילה.
בד"כ התופעה יורדת בהמשך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחלות מיןפז26/10/2010
שלום. אני בת 17 ויש לי כמה שאלות.
רציתי לדעת אם יש מחלת מין שגורמת לשפתי הפות להיות נפוחות,בולטות ואדומות.
יכול להיות שזה יקרה מאלרגיה לסבון פמינה???
זה גם נורא מגרד וכתוצאה מהגירוד זה נפצע..
מה זה יכול להיות??
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחלות מין - תגובה
ד``ר דגנית סמואל27/10/2010זו אכן יכולה להיות תגובה אלרגית לחומר כלשהו אך גם בצקת כתוצאה מחיכוך או סימן לדלקת כלשהי. מומלץ לפנות לבדיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואם..
פז27/10/2010אני לא רוצה ללכת לבדיקה כי אם זה משהו שנגרם מיחסי מין אני לא רוצה שאמא שלי תדע..
כשאני לא נוגעת בזה זה לא נפוח כמו שזה נפוח כשאני מגרדת את זה..יש סיכוי שזה יעבור עם הזמן??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום לאחר קיום יחסי מיןמור25/10/2010
אניבת 18 ואתמול אני וחבר שלי קיימנו יחסי מין בפעם הראשונה ולאחר מכן היה דימום שלא מפסיק..הלכתי לישון וגם בבוקר קמתי עם דם
עכשיו זה קצת פחות יורד אבל עדיין
אני גם לוקחת כדורי מינוציקלין לאקנה האם זה קשור?
יש לציין שזה לא המחזור שכן קיבלתי לפני 14 ימים וסיימתי כבר
שאלתי היא האם זה נורמלי וכמה זמן זה עוד יימשך הדימום אני מפחדת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום לאחר קיום יחסי מין - תגובה
ד``ר דגנית סמואל26/10/2010הדימום נורמאלי ונובע כנראה מפתיחת קרום הבתולין. לא לפחד-זה תקין.
אם יש דימום חזק (החלפה תכופה של פדים ספוגים)-מומלץ לפנות לרופא לבדיקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גרד בפות ?חסויה24/10/2010
שלום, יש לי בעיה, לפני כמה ימים התחיל לי גירוד לא פוסק באזור איבר המין
מגרד לי כל הזמן- במיוחד בלילות!
אני שומרת על ניקיון הדוף שלי ולא יודעת מאיזו סיבה זה יכול להתפתח, קראתי קצת באינטרנט וראיתי שיש "מחלה" כזו שנקראת גרד בפות, אני תוהה אם זה מה שיש לי או שזה סתם גירוי חיצוני כלשהו..
הסתכלתי באזור הפות שלי וראיתי שהמקום אדום ונבהלתי עוד יותר..
איני יודעת מה לעשות- להגיד להורים? לפנות לרופא? למרוח איזו משחה? איך נפטרים מזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גרד בפות ? - תגובה
ד``ר דגנית סמואל26/10/2010מומלץ לפנות לבדיקת רופא/ת נשים. קרוב לודאי שמדובר בדלקת כשלהי-פטריה/חיידק/תולעים-לרוב לא מסוכן אך מטריד וניתן לטיפול בקלות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת?גלית24/10/2010
שלום.
לפני כ4 חודשים התחילו אצלי בנרתיק צריבות, כאב והפרשות לבנות ללא ריח. בדיקת תרבית הראתה פלורה תקינה.עכשיו הצריבות והכאב הנרתיקי נרגעו מעט (עדיין קיימים)אך יש לי כאב בבטן התחתונה ובגב התחתון, הפרשות לבנות וחומות ופעם אחת היתה הפרשה מהולה בסיב דם.האם יכול להיות שיש לי זיהום ברחם?
עשיתי בדיקת ביופסיה של פתח הנרתיק ואני ממתינה לתשובה. בדיקה כזאת מספיקה?
אם יש לי זיהום ברחם או בצוואר הרחם, איך מטפלים? האם גילוי לאחר מס' חודשים הוא מאוחר מדי ומסכן את סיכויי בעתיד להכנס להריון?
תודה. גלית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת? - תגובה
ד``ר דגנית סמואל26/10/2010השאלות שלך טובות כולן אך כמובן שאי אפשר לענות להן תשובה אחראית מבלי לבצע ברור.
המשיכי הטיפול אצל הרופא המטפל והציפי בפניו את שאלותיך. חלק מהביקור אצל הרופא הוא מתן תשובות לשאלות המטופלת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)