מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה דחופה!שני04/07/2010
החודש זה החודש הראשון שאני לוקחת גלולות בשם מרסילון
נותרו לי עוד שלושה כדורים לחפיסה הראשונה, השאלה שלי היא .. האם אני יכולה להמשיך לחפיסה השנייה מבלי לעשות עצירה? בשביל לעקב את המחזור? ומה קורה אחרי שאני מסיימת את החפיסה השנייה? המחזור שיגיע ימשך תקופה ארוכה יותר? האם זה מסוכן לעשות כזה דבר?
בתודה מראש
ג'ני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שני
ד''ר אשר אייל07/07/2010האפשרות שהעלית אפשרית.מה שייקרה שתתנפחי קצת יותר,והווסת עלולה להיות חזקה יותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ???.שובל04/07/2010
למה מזניחים פה תפורום לעזאזל
יש פה בנות שמחכות לתשובות!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שובל
ד''ר אשר אייל07/07/2010אז מה.?אנחנו עושים את זה בהתנדבות.ואנחנו עסוקים מאוד.ובסך הכל ישלכם גם אפשרויות אחרות להתייעץ.אם אין לך זמן לחכות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיאנה 35רענן01/07/2010
אני כרגע משתמשת במינס ואני בסוף החפיסה עוברת לדיאנה 35 ריציתי לדעת אם כל סיום חפיסה של דיאנה 35 אני צריכה לעשות הפסקה של מחזור של 7 ימים וביום השמיני להמשיך חפיסה חדשה ? או רק כשמתחילים את החפיסה בפעם הראשונה צריך הפסקה של 7 ימים לא ממש הבנתיי אשמח אם תעזור לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רענן
ד''ר אשר אייל07/07/2010בדיאנה מפסיקים לשבוע אחרי כל חפיסה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איור הוסת אצל נערה בת 15.5יעל29/06/2010
אני בת 15.5, בתולה, קיבלתי מחזור בגיל 12. המחזור של סדיר ואני מקבלת כל 27-28 יום. לא קיבלתי כבר שבוע, יש לציין שאני לא לחוצה, המשקל שלי לא שונה, והתזונה שלי כרגיל. האם יש מקום לדאגה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יעל
ד''ר אשר אייל07/07/2010האם קיימת יחסי מין?האם הגבר שפך זרע בקירבת הנרתיק? אם לא-אז לא צריך להיות לחוצה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולותנועה29/06/2010
שלום,
אני נוטלת גלולות בשם פמינט כבר תקופה ארוכה.
אני שוהה בחו"ל כבר תקופה (מקסיקו) ונגמרת לי ההספקה של הגלולות וברצוני להמשיך וליטול.
האם אוכל להחליף את הגלולה בגלולה מקומית?
יש פה בבתי המרקחת גלולה בשם יסמין, האם זו אותה הגלולה שיש בארץ?
והאם בשביל להחליף את הגלולה אני צריכה לקחת הפסקה בין הסוגים?
האם יש גלולה בין לאומית הזהה לפמינט שאוכל לקחת?
תודה רבה רבה!!!
נועה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נועה
ד''ר אשר אייל07/07/2010כדילדעת צריך לפתוח את דף המידע ולראות עפי המרכיבים למה מתאימה הגלולה במקסיקו.במקסימום מנסים חודש. לא יקרה כלום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולותענת28/06/2010
אני לוקחת גלולות קרוב לשנה וחצי. אבל אף פעם לא באותה שעה מסויימת בלילה.
האם זה קריטי?
לפעמים אני לוקחת ב10 ולפעמים ב12.
ולא תמיד מזדמן לי לקחת גלולה כי אני לא נמצאת בבית וחוזרת מאוחר
או שלפעמים שחכתי ואני לוקחת בשעה שנזכרתי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ענת
ד''ר אשר אייל07/07/2010לא קריטי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמידע
רעות11/07/2010כדאי להקפיד אבל זה לא משמעותי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזורליאור28/06/2010
הבת שלי בת 11.6 לפני 4 חודשים הופיע המחזור הראשון ללא כאבים וליומיים בלבד .מאז לא היה לה מחזור . היא לא מקיימית יחסי מין .רציתי לשאול אים זה נורמלי ? האים צריך ללכת לרופאת נשים .לעשות בדיקה כלשהיא .או שזה נורמלי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליאור
ד''ר אשר אייל07/07/2010קצת מוקדם, אבל לא נורא.כדאי לנצל ההזדמנות ולבצע ביקור ראשון אצל רופא נשים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בנוגע לגלולותרינת28/06/2010
שלום
לקחתי במשך 4 שנים את גלולת יסמין ללא תופעות לוואי החלטתי לנסות לעבור לגלולה עם מינון יותר נמוך ועברתי לפמינט, פמינט עשתה לי כאבי ראש נוראייייםםםם!!!סיימתי את החפיסה ועשיתי הפסקה של חודש מגלולות בשביל לדעת בוודאות שהכאב ראש נבא מהגלולה...
אחרי התייעצות של רופא אחרי ההפסקה של החודש חזרתי ליסמין...הכל היה בסדר עד שנשארו 2 גלולות לסיום החפיסה והתחיל לי דימום קטן כמו כתמים חומים כאלה ואחרי זה כבר דימום רגיל...עכשיו מה אני עושה?האם עלי לקחת בכל זאת ביום שאחרי שבוע שנגמרת החפיסה?
ורציתי לדעת גם...אם התחלתי את הגלולות יום רביעי וסיימתי יום שלישי מתי לקחת?שלישי או רביעי?
תודה ואשמח לתשובה מהירה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לי קרה בדיוק ההפך
מיכל05/07/2010היו לי כאבי ראש מהיסמין אז עברתי לפמינט ועכשיו אני מרגישה מצויין.
תראי, לדעתי תתחילי לקחת בסיום 7 ימי הפסקה, כלומר ביום השמיני, זאת אומרת שאם לקחת את הגלולה האחרונה ביום שלישי את צריכה להתחיל חפיסה ביום רביעי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרינת
ד''ר אשר אייל07/07/2010לא ציינת פרטים חשובים כגון גיל.לדעתי עלייך לשקול הפסקת גלולות ולהעדיף קונדום.אפשרות אחרת,פחות טובה היא לנסות גלולה אחרת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריך עזרה בקשר לגלולות!!צריך עזרה27/06/2010
חברה שלי התחילה לקחת גלולותלמניעת הריון של yaz יום אחרי הווסת, או ביום האחרון היא לא בטוחה
קראנו שאחרי 7 ימים שלוקחים אפשר להתחיל לקיים יחסי מין בלי אמצעי מניעה אחרים
היום עברו 7 ימים ו7 גלולות וקיימנו יחסי מין בלי קונדום
האם יכול להיות שהיא בהריון?
אם כן מה לעשות?
לפני חודש נקרא הקונדום והיא לקחה פוסטינור...
בבקשה תעזרו, תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריך עזרה
ד''ר אשר אייל07/07/2010למה לא לפנןת לר. נשים שיבדוק ויענה לכם.?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טפולה שמאלית מעט מוגדלתגארי27/06/2010
בבדיקת ct התגלה:טפולה שמאלית מעט מוגדלת עם איזורים היפודנסים בתוכה בקוטר כולל של 37 מ"מ.
מה הכוונה? מה ההשלכות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שולה
ד''ר אשר אייל07/07/2010מה הגיל שלך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקתאסתי26/06/2010
אני בת 25, בתולה, מדי פעם בתקופת הביוץ אני מקבלת דימום קל חום, ולפעמים כאבים, הלכתי לרופא נשים, והוא אמר לי אחרי בדיקת אולטראסואנד, שאין לי כלום, ושהוא לא יוכל לבדוק אותי מעבר לזה כי אני בתולה, ובנוסף הוא אמר שאין אפשרות שיהיה לי דלקת כי אני לא מקיימת יחסי מין.
האם נכון מה שהו אמר?????
אני שמעתי על הרבה בנות שהייתה להם דלקת, לפני שקיימו יחסי מין, והם גילו את זה בזמן היחסים, וזה השפיע ממש לרעה עליהם, הנושא הזה מטריד אותי, מבקשת עזרה....
תודה והמשך יום נעים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אסתי
ד''ר אשר אייל07/07/2010יכולה להיות דלקת גם בלי יחסי מין-אך זה נדיר. לאור הסיפור שלך,זה נשמע כמו פטריה נרתיקית. ניתן גם לבדוק בתולה.רק בזהירות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לפני מחזורהי26/06/2010
היי, אני לא לוקחת גלולות ואתמול קיימתי יחסי מין אך הקונדום נקרע...
השאלה שלי היא האם כדאי לי לקחת פוסטינור למרות שאני אמורה לקבל מחזור בימים הקרובים???
כי אני לא רוצה סתם לקחת, זה נכון שאין סיכוי להיכנס להריון בימים שלפני המחזור???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי
ד''ר אשר אייל07/07/2010אם לקחת גלולות מלא-אפשר לקיים יחסי מין בכל שלבולא תהיה שום בעייה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם אני מוגנת?יולנדה23/06/2010
אני נוטלת גלולות "מליאן".
בחודש הקודם סיימתי חפיסה שלמה של 21 גלולות, עשיתי הפסקה בת יומיים והתחלתי חפיסה חדשה (ע"מ לשנות את קבלת הוסת- בהתייעצות עם רופא)
האם אני מוגנת כרגע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר את מוגנת
f23/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיולנדה
ד''ר אשר אייל07/07/2010כן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון לא רצוישיר19/06/2010
אני נוטלת גלולות יסמין. שכחתי גלולה ושכבתי עם חבר שלי ורק לאחר מכן שמתי לב שהימים לא מסודרים מה לעשות?!!?! האם לקחת פוסטינור אני אשמח לתשובה דחוף כי אני יודעת שפוסטינור זה עד 72 שעות לאחת היחסים ועבר רק יום אחד.. בנוסף האם להמשיך עם הגלולות כרגיל ולדלג על היום ששכחתי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי גלולה
פרופ' ירון יובל21/06/2010אם שכחת רק גלולה אחת, אין צורך בפוסטינור, תמשיכי לקחת את כל שאר הגלולות כסדרן, רק מעתה ועד סוף החפיסה תשמרו בדרך נוספת (קונדום). יכול להיות שיופיעו דימומים אבל בכל מקרה תמשיכי עם הגלולות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולותענת19/06/2010
שלום
אני לוקחת גלולות מיקרודיול קרוב לשנה וחצי ושמתי לב שבכמה חודשים האחרונים אני פשוט עירנית יותר מידי בשעות הלילה וקשה לי להירדם ועד שאני מצליחה זה קורה בשעות הקטנות של הלילה
(1-2). האם זה בגלל הגלולות? ואם לא מה צריך לעשות בנידון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה בטוח לא מהגלולות...
פרופ' ירון יובל21/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)