מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דחוףףףצביה06/10/2010
יש לי בעיה , לאחר שקיימתי יחסי מין עם חבר שלי בפעם השנייה הופיעו לי נקודות לבנות והם נעלמות וחוזרות וזה גם מגרד לי ואני מגלחת ואחרי הפעם הראשונה לא היו לי נקודות לבנות וגם לפנ קיום היחסים גילחתי ולא הופיעו לי נקודות מה זה יכול להיות? זה אולי הרפס?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוףףף - תגובה
ד``ר דגנית סמואל09/10/2010כדאי לפנות לבדיקת רופא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עיכוב במחזור...מעיין05/10/2010
שלום!
אני בת 20, משתמשת במדבקות אוורה קרוב לשנתיים,אני מקיימת יחסים עם חבר שלי (בלי קונדום, עשינו בדיקות שהיו תקניות),
מצב בריאותי תקין לרוב.
השבוע אני נמצאת בשבוע הפסקה של המדבקה, משמע אני צריכה לקבל.
אתמול (יום ב) החלו לי כאבים בבטן התחתונה, ומסתבר שקיבלתי אבל, טיפות אחדות "קישטו" את הטמפון כשהוצאתי אותו, הייתי ממש צריכה לחפש סימנים.
כנ"ל לגבי היום (יום ג)... עדיין ישנם כאבים שגרתיים וסימנים של הגוף שאני צריכה לקבל ואני כל רגע בודקת בשירותים אם יש סימן, אך לשווא.
זו פעם ראשונה שקורה לי שהמחזור כביכול מתחיל ופשוט נעלם! אך התסמינים (כאבי בטן, חזה נפוח, תאבון מוגבר וכו...) עדיין שם.
בכל אופן,
האם יש סיבה לדאגה וללחץ? לחכות? לפנות לרופא? בדיקת הריון?
כרגע אני מנסה להוריד את מפלס הלחץ.
אשמח לקבל תשדובה בהקדם!
תודה רבה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עיכוב במחזור... - תגובה
ד``ר דגנית סמואל09/10/2010הוסת החלשה שאת מתארת תקינה וקרוב לודאי שאינך בהריון בתנאי שלא שכחת להחליף מדבקות בזמן. ככל שתשתמשי במדבקות יותר זמן, תיתכן החלשה בעצמת הדמם. באם היתה תקלה ומדבקה נפלה או לא הוחלפה בזמן, ונותרת לא מוגנת-מומלץ לבצע בדיקת הריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מינס וכאבי בטןמריה05/10/2010
אני נוטלת כדורי מינס כבר שלושה חודשים ובחודש - חודש וחצי האחרונים החלו לי כאבי בטן חזקים
לאחר בדיקות אצל הרופאה היא אמרה שזו חומציות בקיבה
האם יש קשר בין הגלולות לתופעה ולכאבים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מינס וכאבי בטן - תגובה
ד``ר דגנית סמואל05/10/2010קשה לומר על סמך התכתבות.
תלוי במיקום הכאבים מה גורם להם להופיע ומה מקל עליהם. יש כמובן גם חשיבות לבדיקה גופנית. ממליצה לך לבדוק את הנושא של הקיבה ולהתקדם בהתאם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם לי זה קרה
מורין08/10/2010הרופא העביר אותי לפמינט ומאז אני אחלה
כדי לך לחשוב על זה, זה לא איזה מי יודע מעבר
דבר עם הגניקולוג ושאלי אותו העצה שלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם ההתפחות שלי נורמלית ?עלמה04/10/2010
קיבלתי מחזור לראשונה בגיל 13 (פלוס מינוס.. לא זוכרת)
ועד גיל 13 וחצי היה לי חזה במידה B
בגיל 14 הייתי 70 C
בגיל 14 וחצי הייתי כבר D 75
ועכשיו (בת 15 ) אני מידה E 80
זה נורמלי ?!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם ההתפחות שלי נורמלית ? - תגובה
ד``ר דגנית סמואל05/10/2010התפתחות שדיים היא עניין המושפע ממספר גורמים כמו גנטיקה, עליה במשקל, טיפול הורמונלי(כמו גלולות) וכו'.
כרגע זה הנורמאלי עבורך ויכול להשתנות לשני הכוונים בהתאם לפרמטרים שפירטתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- על גלולות12301/10/2010
במשך יותר משנה נטלתי גלולות מסוג מליאן, לפני כחודשיים שחכתי ליטול את הגלולה אחרי שבוע ההפסקה, אז יצא שבמשך חודש לא לקחתי את הגלולות, הופיעו לי הפרשות חומות ממש במרקם של מחזור בזמן שבאמת הייתי צריכה לקבל מחזור וחשבתי שזה מחזור אבל פשוט בגלל שנטלתי תקופה ארוכה גלולות, אז ככה הגוף מגיב כאשר זהו מחזור ללא גלולות, אז החלטתי להתחיל שוב ליטול את הגלולות באותו היום שהתחילו לי ההפרשות האלה, כמו כן, כדי להסיר כל ספק עשיתי בדיקת הריון והיא יצאה שלילית, עכשיו אני בשבוע הפסקה של הגלולות וקיימתי יחסי מין ללא קונדום, האם אני מוגנת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר דגנית סמואל03/10/2010אם נטלת חפיסה שלמה וכעת את בשבוע הפסקה בין חפיסות-את מוגנת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה_
אנונימית210/10/2010אף פעם לא היו לי שינויים קיצוניים במשקל, תמיד הייתי רזה.
כיום אני 1.70 ואני שוקלת בערך 54 קילוגרם.
ונגיד כשהייתי 5 סנטימטרים פחות שקלתי בערך 48, בחיים לא היו לי תנודות קיצוניות במשקל. הסיבות היחידות שהעלתי במשקל זה בגלל שאני בגיל ההתבגרות ואני גובהת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סימני מתיחהאנונימית201/10/2010
אני בת 13 וחצי, ואני חושבת שמאז גיל 11 פחות או יותר, התחילו לי סימני מתיחה על החזה, בחלק העליון ש היריכיים הפנימיות ובזמן האחרון התחיל לי גם על הישבן אבל מאוד חלשים ויחסית בהירים.
זה מאוד מדכא אותי.
אני לא יכולה ללכת עם רוב סוגי חזיות הבגד ים ואני מאוד מתביישת בכך מפני חברותיי שלאף אחת מהן אין סימני מתיחה.
האם יש דרך מסוימת להעלים אותם או שבקושי יראו אותם?
וגם אני יודעת שבו הגיל אני ארצה לקיים יחסי מין ואני מפחדת שהחבר שלי ייגעל מזה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תנסי למרות קרם למניעת סימני מתיחה
טל02/10/2010אני מאמינה שזה יעזור וימנע סימנים חדשים ויש סיכוי שהוא יטשטש את הקיימים.
אני לא רוצה להמליץ ולעשות פרסומת אבל אני בטוחה שתוכלי למצא באינטרנט.
מה שחשוב שתדעי ששמן לא מונע סימני מתיחה אלא רק קרם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
אנונימית202/10/2010יש לי חמאת קוקוס שאחותי קנתה לי, זה יכול לעזור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסימני מתיחה
פרופ' ירון יובל03/10/2010קרמים או משחות בדרך כלל לא באמת עוזרים. מה לעשות - זו נטייה.אבל יש לשים לב למשקל - סימני מתיחה מופיעים עם שינויים מהירים במשקל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובה אשמח לתשובה בהקדםמרים30/09/2010
שלום רב...
רציתי לשאול אם אפשר להכנס להריון כאשר רק אני לבושה בתחתונים וחבר שלי עירום לחלוטין?...
אני אתאר מצב קצת ויתר ספציפי...אני הייתי עם מכנס כזה רחב ומתחת תחתונים אך במכנס היה חור באזור איבר המין חבר שלי חיכך את איבר מינו(החשוף) באיבר מיני שהיה עם התחתונים ומכנס עם חור באזור איבר המין כמו כן הוא לא גמר מהחיכוך הזה אבל אולי יצאו טיפות אהבה או אולי נשארו לו שם שאריות מגמירה שהתרכשה 10 דקות לפני...בקיצור מהתיאור הזה אפשר להכנס להריון?..או שאין מה לדאוג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוף
פרופ' ירון יובל03/10/2010מהתיאור שלך לא נראה לי שאפשרי אם כי אם הדברים מתחילים להתחמם, כדאי לך לחשוב על הגנה כמו שצריך - גלולות או קונדום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אם אני בהריון ? דחוףףףףףףףמזל29/09/2010
אני בת 35 ... שבעה ימים לאחר סיום הווסת קיימתי יחסי מין עם חבר
הוא נשאר בבגדים (תחתונים ומכנס ג'ינס) ואני הייתי עירומה לחלוטין
אני ישבתי עליו והתחלנו לשפשף עד שהוא גמר בתוך המכנס ... אז הבחנתי כתמים על מכנסו דבר שהבהיל אותי מאחר והנרתיק שלי היה נצמד למקום בו הופיעו הכתמים
האם יתכן כי עבר זרע ממכנסו דרך הכתמים אל הנרתיק?
האם יש סיכוי להריון?
אני נורא מודאגת ובמתח אדיר נא תשובתכם דחוף ...נא בבקשה עם הסבר כדי שאנקוט בצעדי זהירות בפעם הבאה.
תודה וחג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ....
יעל30/09/2010אין סיכוי שאת בהריון אי אפשר להיכנס להריון דרך ג'ינס..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההריון
פרופ' ירון יובל03/10/2010מהתאור לא נראה לי שאת בהריון - להבא כדאי להיות זהירים יותר...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם אני בהריון?
מזל03/10/2010אפילו אם הייתי עירומה ונגעתי בכתמים שהיו על מכנסיו?
עוד שאלה בבקשה:
בעוד שבוע אני אמורה לקבל מחזור כבר יומיים אני מרגישה כאבים דומים לכאבי מחזור אך אין מחזור עדיין ... כאבים כמו כאבי גב תחתון... כאבי ראש... הפרשות... התקפות רעב ...
למה יש לי הכאבים באלו אולם המחזור בעוד שבוע?
האם נגיעת הנרתיק בכתמים שהיו על המכנס לא מחדירים זרע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגברתי היקרה
אילן05/10/2010שתהי בהריון הזרע צרך ליכנס לתך החצוצרת שלך
וזה לא קרא
עם את בפארנויה וסרטים
תגשי לרופא ותקבל חוות דעת וכנל לכאבים שיש לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולותבת 1827/09/2010
שלום!
אני לוקחת גלולות כבר כמה שנים- מליאן, בגלל הפרעות במחזור.
יש לי חבר והחלטנו לקיים יחסים אחרי זמן מה..בגלל שאני נוטלת גלולות חשבתי שזה מספיק ואין צורך בקונדום. אז הוא גמר בפנים.
החששות שלי הן כאלה- אני אף פעם לא לוקחת באותה שעה, יכול להיות עד 6 שעות הפרש בין יום ליום (פעם ב9 בערב, פעם ב2 בערב..). אני אוכל להיכנס להריון??
ודבר נוסף, בגלל שזה פעם ראשונה הופיעו לי כמה שעות אחרי הפרשות מהנרתיק, אז אני שואלת אם זה בגלל היחסים או בגלל שאני אמורה לקבל עוד שבוע?
תודה לעונים!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך..
בת 1827/09/2010גם יש לי כאב גב בגב התחתון..זה מהמחזור או מקיום היחסים..?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלולות ויחסים
פרופ' ירון יובל03/10/2010נראה לי שאת מוגנת היטב, ואם את לא שוכחת לקחת גלולות אז זה בסדר גמור גם אם יש הבדל של שעתיים לכאן או לכאן
לגבי כאבי הגב - באמת קשה לדעת - הרבה פעמים זה באמת קשור למחזור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוווף..יעל27/09/2010
לקחתי פוסטינור לפני חצי שנה ועוד פעם לפני חודש..
אני וחבר שלי שכבנו אתמול ונקרע הקונדום והוא גמר בפנים.. אני יודעת שאסור לקחת יותר מ3 פוסטינור וגם שהם יהיו ברווחים גדולים..
אם אני יקח עכשיו זה יכול להיות מסוכן? ואם אני לא יקח ונגיד ואני בהריון הדבר היחיד שאני יכולה לעשות זה הפלה?
אין איזה תחליף לפוסטינור משהו שאני יכולה לקחת?
ואני יודעת שפוסטינור זה לא פתרון ואני צריכה להתחיל לקחת גלולות כשאני יקבל מחזור..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה אף אחד לא עונה פה?!
יעל30/09/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דמום ארוךךךא25/09/2010
שלום רב בתי בת 13 מקבלת מחזור בדרך כלל סדיר כשנה .ש נמשךמינימום כשבוע ימים
במחזור הקודם הדימום שלה היה ארוך כ18 יום לאחר כ17 יום קבלה שוב , וכרגע המחזור כבר 8 ימים למרות שביומים האחרונים חלש מאוד .
בשל גילה הצעיר היא מסרבת ללכת לרופא נשים . האם יש סיבה לבהלה ?
האם נתן לחכות מחזור נוסף לראות מה קורה ?
או שצריך ללכת לרופא בהקדם
תודה
א* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור ממושך
פרופ' ירון יובל26/09/2010אני מציע בכחל זאת להגיע לרופא. זו אינה חייבת להיות בדיקה גינקולוגית מביכה עבורה. אפשר לעשות אולטרסאונד על הבטן. כמו כן, אפשר לתת טיפול תרופתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופההמרים25/09/2010
האם אפשר להכנס להריון כאשר האישה לבושה רק בתחתונים והגבר אינו לבוש?..
האם הזרע חודר בד?..חייבת תשובהה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ->
אילן26/09/2010זרע לא חודר בד
אבל עדף לא לקחת סיכון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם אפשר...
פרופ' ירון יובל26/09/2010זה פחות סביר, אבל אינו מהווה הגנה מספיק טובה. רצוי להשתמש בקונדום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך..
מרים28/09/2010אם זה קרה באופן חד פעמי?... יש ממה לדאוג?...בעקרון הוא לא גמר לי על התחתונים אלא רק התחכך...אבל אולי נשארו טיפות זרע משפיכה שקרתה לפני כמה דקות או אולי טיפות אהבה.....יש ממה לדאוג?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם אפשר אפשרי להכנס להריון ?אנונימי25/09/2010
אני וחבר שלי שכבנו הוא גמר בפנים , אני בדיוק לאחר מחזור
האם אפשרי להכנס להריון ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר -->
אילן26/09/2010חדירה לאיבר המין ללא קנדום
הסיכוי ממש גדול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן
פרופ' ירון יובל26/09/2010במצב זה בוודאי שאפרי להכנס להריון. אם עברו פחות מ- 72 שעות - קחי פוסטינור
בכל מקרה אם יהיה לך איחור במחזור - תבצעי בדיקת הריון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשד לתסמונת pms קשהנגוה25/09/2010
שלום רב
אני בת 23 רווקה כמעט פחות משנה אני מתלוננת מאד מהמחזור שלי כל חודש יש לי תופעות מאד גרועות שלו היו לי לפני כבר 8 שנים אני מקבלת מחזור ולא קבלתי תסמנים כאלו: סחרחורת, בכיאות, כאבי בטן חזקים, כאבי פרקים, בכי,חום,לא יכולה לא לשבת ולא להרדם ולא לעמוד!, עושה ל רע כשאני יוצאת עם אנשים, דיכאון, חרדה, התבודדות, עצבנות מטורפת, תוקפנות ועוד... פשוט אני מרגישה שאני לא זו שאני! ומה שיותר גרוע שאני כבר 7 חודשים כל חודש מצננט קשה ונהיית חולה גם פיזית ויש לי קוצר נשימה והתחלתי להרגיש שאני אסתמטית ולא יכולה לישון או ללכת למכון כושר וזה קורה לי במיוחד לפני יום יומיים מהמחזור! כל חודה אני חולה נמאס לי כבר... אני תמיד היתי בריאה ולא היה לי אף מחלה בעבר. ויש לי עוד בעיה שגליתי מזמן ארוך שיש לי הורמון זכרי יותר גבוהה ממה שצריך אבל לא בהרבה וזה לא מתבטא אצלי אפילו אין לי יותר שיער מהנורמלי ואני אשה לכל דבר איך זה משפיע עלי? ולמה זה כך? ואיך אני יכולה לטפל? ועוד 7 חודשים אני מתחתנת מה זה ישפיע עליי ומה יקרה לי מבחינת פוריות והריון? ובקשר ל pms האם זה רלוונטי מה שאני אומרת ושזו אותם תסמנים ולמה זה קורה ומה אני צריכה לעשות והאם זה מסוכן??????????????
סליחה על כל השאלות הרבות שלי
תודה רבה וחג שמח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר PMS
פרופ' ירון יובל26/09/2010אכן נשמע כתסמונת קשה אצלך. בחלק מהדברים אפשר לטפל אולי על ידי גלולות, האם את לוקחת ? אם כן, אפשר לקחת גלולות ברצף של 3 חודשים - ואז התמונת תופיע אבל נדיר יורת.
איןם ספק שאת צריכה גם טיפול נוסף, אפשר בעזרת דיקור סיני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהpms
נגוה26/09/2010לום רב ותודה על העזרה
אני עכשיו לא משתמשת בכלום פשוט אני כראתי על תסמונת זו והרגשתי שיש לי אותם תסמינים ושהתופעה נמצאת אצלי אני מנסה לדעת מה יש לי עד עכשיו לא בקרתי אצל רופאת נשים ובקשר לגלולות אני לא לוקחת שום דבר אפילו לא לוקחת גלולות רוב הזמן במשך המחזור מנסה להכין תה ודברים טבעיים ומה הן הגלולות שאני צריכה ובמה זה יעזור לי? ולמה הדיכור הסיני? ומה אני צריכה עכשיו לעשות כדי להתחיל לטפל בעצמי??
תודה רבה...המשך יום נעים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהPMS
שירלי26/09/2010נגוה היי, אני גם סבלתי מאוד מ-PMS וגם לי המליצו כמו שהמליץ לך הרופא כאן לקחת גלולות נגד הריון. קיבלתי פמינט ולקחתי חודשיים רצוף, היום אני מרגישה הרבה יותר טוב, רוב התסמינים נעלמו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשירלי תודה
נגוה26/09/2010שירלי ,תודה רבה חמודה על העזרה אני אקח את עצתך בחשבון ונראה לי שזה מה שאני צריכה לעשות עכשיו כדי לסיים את הסבל שאני חייה...........שיהיה לך לילה טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאל תסבלי
ספיר29/09/2010שמעי תלכי לרופא נשים, גלולות מאוד עוזרות במקרים כאלה, זה מאזן את ההורמונים בגוף ומרגיע את הPMS
אל תסבלי מזה, אולי פעם לא היה מה לעשות עם זה היום כבר יש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה לעשות?חסויה23/09/2010
אני בת 12 והאמת שזה לא נעים כל כך לומר אבל עברתי אונס,
יש לומר שיודעים את הדבר אך ההורים שלי מאמינים שהיה רק מגע ולא אונס,
מה שמפחיד אותי זו העובדה שאולי יש סיכוי למחלות מין,
אם מי אני צריכה לדבר על זה ומה לומר?
איך בכלל לבקש ללכת לגניקולוג/ית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה לעשות?
פרופ' ירון יובל24/09/2010באמת מצער לשמוע, וכמובן שחשוב למנוע מחלות מין.
מציע לך בשלב ראשון לפנות בטלפון 1202למרכז תמיכה בנפגעות תקיפה מינית,
שם יוכלו לסייע לך במציאת רופא מתאים וגם לחשוב על איזה עוד דברים שאת יכולה להיעזר בהם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבכל מקרה, אל תשארי עם זה לבד
פרופ' ירון יובל24/09/2010תיעזרי באנשים סביבך.
לצערנו זה לא דבר נדיר ותוכלי לקבל הרבה עזרה ותמיכה
בכל מקרה, גם אנו כאן נוכל להיות אוזן קשבת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)