מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פמינטנוי23/09/2010
שלום,אני בת 17 וחצי ולוקחת פמינט כבר כמעט שנה בעקבות מחזור קשה.
מלבד זה שהגניקולוג אישר לי לחבר כל פעם 3 חפיסות ברצף,פמינט לא שינה הרבה והמחזור שלי נשאר קשה והתווספו אליו כאבי בטן לפעמים.
השאלה שלי האם כדאי לעבור לגלולה אחרת?
אני לא רוצה להתייעץ עם הגניקולוג הנוכחי כי אני כנראה אעבור ממנו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פמינט
פרופ' ירון יובל24/09/2010מבחינת פעולתן, רוב הגלולות פועלות באופן דומה, כך שאין הרבה טעם לשנות סוג. בכל זאת, אם לקחת 3 חבילות ברצף, אז היה לך מחזור רק פעם ב- 3 חודשים - זה כבר שיפור לא ?
בכל מקרה כדאי גם לקחת נרוסין, נוירופן או אדויל בימי המחזור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה לא מחזור פעם ב3 חודשים..
נוי24/09/2010זה מחזור פעם ב9 שבועות-שזה חודשיים בדיוק.
אני לוקחת נרוסין במקביל,אבל זה לא מוזר שהגלולות במקום לעזור רק גורמות לי כאבים ולא משפרות כלום?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלולות
פרופ' ירון יובל24/09/2010את צודקת מבחינת החישוב.
בכל זאת, בזה מסתכמות העצות שניתן לתת בפורום
מציע שתפני לרופא נשים לבחוןם אפשרויות נוספות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התפתחות חזהמוטרדת20/09/2010
שלום לכם,
בעוד שבוע תהיה לי יום הולדת 15, ואני לובשת מידת חזייה בי אבל החזה שלי לא ממלא אותה עד הסוף ועדיין אין לו מראה של חזה הוא נראה עדיין בשלב ניצנים הפטמות מפותחות והכל אבל אין צורה עגולה עדיין.החזה שלי כואב לפעמים ומתחילים להיות לי סימני מתיחה ולפני מחזור הפטמות טיפה כואבות ולפעמים השד עצמו
יש לציין שלאמא שלי התחיל לגדול החזה באופן משמעותי רק מגיל 15 עד 18 בערך והיא קיבלה מחזור בגיל 13 אבל אני קיבלתי 3 חודשים לפני יום הולדת 12 שלי.
החזה של אימי די גדול,וגם מהצד של אבא שלי הבנות עם חזה גדול (בכל אופן,יותר מבי...)
אומרים שהתפתחות החזה מפסיקה שנתיים לאחר קבלת הווסת,אבל אמא שלי אמרה שזה לא תמיד נכון ואצלה הוא התפתח גם אחרי שנתיים.האם ההתפתחות שלי הסתיימה או שיש עוד סיכוי שהחזה ייגדל?
אמא שלי 1.73 ואני 1.60,האם זה קשור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למוטרדת
ד``ר דגנית סמואל21/09/2010בדכ החזה מתחיל להיתפתח לפני הוסת וממשיך אחריה. קשה לדעת מראש כמה זמן זה יקח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גיוסאלה19/09/2010
למי אני פונה כשאני מתגייסת עוד בטירונות כדי לקבל גלולות למניעת הריון ואם נותנים בטירונות גלולות, והאם נותנים גלולות ספציפיות כי אני קצת מבולבלת לגבי כל הגיוס הזה ואם אפשר או לא לקבל גלולות שאני כבר לוקחת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאלה
ד``ר דגנית סמואל19/09/2010כדאי להגיע לטירונות עם מלאי לזמן ההתחלה ולהתארגן בהמשך. הצבא כעיקרון מספק גלולות מסויימות שהן טובות מאד מבחינת המינון ותופעות הלוואי. בבסיס יש מרפאה ושם תוכלי לקבל יותר פרטים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני מצטרפת להודעה של נוניאוף18/09/2010
זה שמרגישים את ההדק הזה בנרתיק זה אומר שאפשר להיכנס מזה להריון ?!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוף
ד``ר דגנית סמואל19/09/2010לא!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוףאוף18/09/2010
אני לא יודעת מה או למה , אבל ישלי חבר ולא שכבנו לא קיימנו יחסי מין לא כלום , התמזמזנו פה ושם אבל שום דבר מעבר לזה , הייתי אמורה לקבל ב30 לחודש אבל מאז ההפרשות שלי הולכות ומתחזקות או מתכהות, בהתחלה היו צהובות, אחר כך לבנות, אז כתומות ועכשיו חומות , והבטן קצת מתנפחת ומצבי הרוח משתנים הרבה
אני לא יודעת אם זה בסדר, ואני מתחילה לדאוג כי אני לא יודעת מתי הוא יתחיל כבר ... :( תודה תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאוף
ד``ר דגנית סמואל19/09/2010התופעות שאת מתארת יכולות לנבוע מתנודות הורמונליות בתנאי כמובן שאת אכן ללא סיכויי הריון.
מציעה לך לפנות לרופא נשים לצורך ברור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיסון סרטן צוואר הרחםמיכל17/09/2010
האם כדאי בגיל 22 לאחר ניסיון מיני עם 2 גברים (לא באותה תקופה).
האם בכלל יש חשיבות לגיל או לנסיון המיני ?
האם יש סיכונים בחיסון זה שהינו חדש יחסית?
פעם הרי לא חיסנו... מהי נקודת ההשוואה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליעלה
ד``ר דגנית סמואל19/09/2010היעילות האופטימלית מהחיסון מושגת אם הוא ניתן לפני חשיפה אפשרית לוירוס כלומר לפני יחסי מין לא מוגנים.
עדיין יש ערך לחיסון גם אחרי זה כי לא ידוע אם נחשפת לוירוס וגם אם כן, בטח לא לכל הסוגים שמפניהם החיסון מחסן.
ניתן לחסן עד גיל 45 אך כדאי להתחסן לפני יחסי המין כי אחרי-יש חשש שכבר נחשפת לזן זה או אחר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אמצעי מניעהמעיין16/09/2010
אני בת 17 ויש לי סוכרת נוערים מגיל 13 אני מזריקה אפידרה ולנטוס ומאוזנת, אוכלת נכון
רציתי לשאול איזה אמצעי מניעה אני יכולהלהשתמש
מותר לי גלולות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למעיין
ד``ר דגנית סמואל16/09/2010את יכולה להשתמש בגלולות.
לגבי הסוג שלהן-כדאי לפנות לרופא לצורך הדרכה ומרשם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהיובל15/09/2010
אני בת 16 , מחזור סדיר בריאה הכל בסדר ולפני שלושה ימים שמתי לב שבשפה הימנית החיצונית יש לי כמו עקיצה, בליטה קטנה בעור שצמודה ממש לעור מפנים, מבחוץ זה נראה כמו עקיצה יש אפילו נקודה לבנה קטנה על העור מבחוץ, זה לא מגרד ולא שורף אבל זה כמו גוש ממש קטן בעור
מה זה יכול להיות? האם זה מצריך בדיקה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליובל
ד``ר דגנית סמואל16/09/2010נשמע כמו פצעון במנגנון דומה לחצ'קון שיש לפעמים בפנים. קרוב לודאי שזה יעלם מלבד תוך מספר ימים אולם בכל מקרה ליתר ביטחון מומלץ להראות לרופא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוננותנוני14/09/2010
אני בת 16 לא מזמן התחלתי לאונן ובהתחלה הכל רגיל ואז מרגישה כאילו משהו שם נסגר או מתהדק וגם לפעמים יש תחושה של הנאה וביחד גם קצת כאב...מה זה אומר?...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לנוני
ד``ר דגנית סמואל14/09/2010תארת את תוצאות התהליך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאממ
נוני14/09/2010לא הבנתי..אם אני מרגישה שמשהו נסגר ומתהדק..ואני עדיין מרגישה צורך להמשיך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלנוני
ד``ר דגנית סמואל14/09/2010זה חלק מהתהליך של האורגזמה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזורsivan14/09/2010
שוקלת 49 1.60 ירדתי מ54 ל42 ועליתי עד ל-49 כי לא היה לי מחזור ועד עכשיו אין לי מחזור אולי בגלל שהמשקל שלי נמוך ?! תוכלי לומר לי כמה אני אמורה לשקול ואולי אני צריכה לחזור למשקל הקודם כדי שיגיע לי שוב המחזור כי כבר שנה וחצי אין לי ולקחתי כדורים ועשיתי בדיקות והכול תקין כאשר אני לוקחת כדורים יש לי מחזור אבל בלי כדורים אין לי ועשיתי אולטרסאונט ויצא תקין הכול הרופא אמר לי לעלות במשקל עליתי מ 46 עד 49 ועדיין אין לי מה לעשות תוכלי לומר לי בבקשה וגם בנוגע למשקל אם אני צריכה לעלות או לא ...
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לסיון
ד``ר דגנית סמואל14/09/2010תשמרי על המשקל בו כן היתה לך וסת באופן יציב למשך מספר חדשים ואם הוסת לא תגיע, פני לרופא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשה מהפותשי13/09/2010
היי,
אני אבא לילדה בת 6 לילדה יש הפרשה בצבע ירוק לבן מהפות והייתי איתה אצל רופאת ילדים שאמרה כי ההפרשה יכולה לנבוע מתולעים הילדה עברה טיפול נגד תולעים אך ההפרשה נמשכת.
האם כדאי שתראה רופא גינקולוג ואם כן איפה אנחנו יכולים למצוא רופא המתאים לילדה בגיל זה עליי לציין כי הילדה בקופ"ח מכבי.
תודה,
שי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשי
ד``ר דגנית סמואל14/09/2010ברר אצל רופאי/ות נשים מי מטפל בילדות . נראה כי מדובר בדלקת כלשהי.
כמו כן יש להסביר לילדה אופן ניגוב נכון בשרותים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרום בתוליןלין12/09/2010
שלום רב,
רציתי לדעת אם אני וחבר שלי היינו במצב של יחסים יבשים ז"א עם לבוש מלא
אבל כשהוא לחץ על האיזור כאב לי....ואח"כ הוא נגע עם האצבעות באיזור הכניסה אבל הייתי לבושה הוא עשה את זה די באגריסיביות וכאב לי . ויש הוא הפסיק
רציתי לדעת אם יש סיכוי שנקרע הקרום ? למרות שהייתי בלבוש מלא ? מכנס +תחתון
אני לא בטוחה שירד דם כי אני לא זוכרת בדיוק אם סיימתי מחזור ...זה די מדאיג אותי וחשוב לי שהכל יישאר במקומו אשמח לתשובה מהיררה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרום בתולין
ד``ר דגנית סמואל12/09/2010קשה לדעת לפי מה שכתבת. אם הפעולה נעשתה באגרסיביות והיה דמם-יתכן שהיתה פציעה של הקרום. ניתן לדעת רק בבדיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלה
לין12/09/2010נרשמתי לתור אצל גיניקולוג וכשבאתי היא אמרה שהגיניקולוגים לא עושים בדיקה כזו.
טענתי הייתה שקריעת הקרום הייתה ע"י טמפון (חשש)
לא נעים לספר כל דבר לאנשים זרים .
ידוע לך אצל איזה רופאה במרכז הארץ אפשר לעבור בדיקה כזו ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם
לין13/09/2010האם אפשר לעבור אצלך את הבדיקה ?
ומה העלות של הבדיקה במידה ואת לא מטפלת בקופת חולים?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה...
ד``ר דגנית סמואל13/09/2010ניתן לברר את הפרטים אצל המזכירה במרפאתי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה קצת דחופה...חסוייה10/09/2010
לפני כמה ימים אני וחבר שלי עמדנו לשכב אבל כאשר ניסינו זה כאב אז הוא לא נכנס והפסקתי אותו.
לאחר מכן הוא אונן וגמר עליי..
יש סיכון להיכנס להיריון ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר -->
אילן12/09/2010רק עם הזרע לא נכנס לאיבר המין שלך
עם ככה אוננן עלך אבל לא הגע בכלל האיבר שלך את זה לא
אבל הסוכוי קלוש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה !
חסוייה12/09/2010הזרע לדעתי לא נכנס בגלל שהוא לא גמר בתוכי ... זה כאב כשהוא נכנס אז הוצאתי אותו ברגע שזה היה לי לא נעים..
אחרי זה הוא פשוט "עשה ביד " וגמר עליי באיזור הבטן תחתונה-איבר המין שלי .
עדיין הסיכון קלוש ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלנועה
ד``ר דגנית סמואל12/09/2010באופן כללי הריון מתרחש בקיום מפגש בין זרע לביצית.
לזרע יכולת תנועה לא רעה ולכן מומלץ להיזהר. כבר בוצעו הפסקות הריון גם לבתולות.
במקרה שלך נראה כי הסיכוי קלוש אך אם יהיה אחור בוסת-בצעי בדיקת הריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה !
חסוייה12/09/2010תודה זה הרגיע אותי מאוד !
אני גם הייתי בתקופה ה"בטוחה" כפי שנקרא.. כשבוע לאחר המחזור שלי זה קרה אז בעיקרון הסיכויים קלושים עוד יותר נכון ?
אך יש לי שאלה נוספת עכשיו שמתי לב שיש לי הפרשות שחורות מעט בתחתונים.. מה זה אומר ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלנועה
ד``ר דגנית סמואל12/09/2010שבוע לאחר המחזור אינה תקופה בטוחה.
הפרשות חומות יכולות להיות שאריות של דמם כמו למשל בעת ביוץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשות שחורותגל10/09/2010
שלום,
אני בת 20, ונוטלת גלולות לודן במשך שנה.
בשבועיים האחרונים, התחילו להופיע לי על התחתונים הפרשות שחורות שהפכו אחרי שבוע לחומות.
רציתי לדעת מה זה יכול להיות, והאם זה מסוכן?
תודה רבה וחג שמח!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרשות שחורות
ד``ר דגנית סמואל10/09/2010יתכן ששכחת לקחת גלולה במהלך החודש האחרון, ויתכן שלאחר תקופה ארוכה של נטילת גלולות יופיעו כתמים כפי שאת מתארת. בכל מקרה, היות ומדובר בדימום חריג אנ ממליצה לך לפנות לבדיקה גינקולוגית בהקדם.
חג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחוף איחור במחזורטל09/09/2010
אני בת 14 לפני כשבועיים התמזמזתי עם חבר שלי אבל לא שכבנו (אני עדיין בתולה) זה היה יומיים לפני שהייתי צריכה לקבל מחזור.
המחזור שלי עדיין לא הגיע אבל הופיעו לי המון הפרשות צהובות.
האם אני בהריון? עיזרו לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לטלי
ד``ר דגנית סמואל09/09/2010בגילך עדיין יתכן מחזור לא סדיר עם אחורים בוסת פה ושם. יתכן שזה המקרה גם הפעם.
הדרך לבדוק בודאות היא באמצעות בדיקת הריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)