מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צמיחת שד מוקדמת מאדזיזי25/08/2010
בתי בת 8 וחצי, רזה מאד ולא מפותחת. (אני התפתחתי בגיל מאוחר יחסית, בסביבות גיל 15). בחצי השנה האחרונה שד אחד שלה התחיל להתקשות ולגדול, הפטמה השנייה בלי רמז לצמיחה. השד שהחל לבלוט ממש קשה. האם נורמלי? האם עלי ללכת איתה לבדיקה?
(שלא נדע ובלי שום קשר, לידיעתכם, יש לי במשפחה היסטוריה של סרטן השד)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לזיזי
ד``ר דגנית סמואל26/08/2010ראשית, מעצם העובדה שאת מודאגת, יש מקום לבדוק שכן תאור בפורום אינו במקום בדיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמי לפנות?
זיזי28/08/2010אני בהחלט מעוניינת לבדוק, האם תוכלי בבקשה להפנות אותי לכתובת המאימה ביותר לבדוק זאת. (אני לא בטוחה שרופאת הילדים שלה היא הכתובת המתאימה.
אני נמצאת במעקב מתמיד אצל כרורג שד, בגלל ההיסטוריה המשפחתית, אבל אני לא יודעת עד כמה הוא מתמצא בילדות, וחוץ מזה, אני מעדיפה בודקת אשה מכיוון שזה יעורר ללא ספק מבוכה גדולה אצל בתי). אנא המליצי לי מי הכתובת הכי טובה לבדיקתה.
תודה, זיזי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלזיזי
ד``ר דגנית סמואל28/08/2010הבדיקה המומלצת היא בדיקת רופאה כירורגית העוסקת בבדיקות שד. ישנה מרפאה כזו בבלינסון ואני בטוחה שגם בשרותי קופ"ח שלך יוכלו להמליץ לך על רופא כירורגית.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סקס יבשסיקרט25/08/2010
אולי שאלה טיפשית אבל כמות הלחץ שעל הלב שלי לא משאירה לי ברירה אחרת.
אני וחבר שלי קיימנו סקס יבש לפני שבוע -שבועיים מספר פעמים, כאשר שנינו היינו עם תחתונים.
הוא טוען כי הוא לא גמר, על התחתונים שלי הייתה רטיבות כל פעם מחדש לאחר הסקס היבש-
הוא טוען שזה בא מגופי, למרות שגם לי נראה שכך.
המחזור שלי לא תמיד כל כך סדיר אבל מגיע בתאריכים קבועים, כרגע הוא מאחר מאחר והייתי אמורה לקבל ב22, היום ה25 ועוד לא קיבלתי. אתמול קיבלתי מעין דימום קטנטן, לא משהו רציני.
אני לחוצה כל כך, קראתי כל כך הרבה דברים שזרע כן יכול לעבור וכל מיני כאלה שאני כבר לא יודעת מה לחשוב. האם יש סיכוי כלשהו להריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סקס יבש
ד``ר דגנית סמואל25/08/2010הסיכוי להריון נמוך אך הלחץ יכול לפעמים לעזור ביצירת אחור.
הדרך הבטוחה לודא היא בדיקת הריון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לדגנית בבקשהמיטל24/08/2010
אים הייתי עים גבר והוא היה עים תחתון ואני בלי ואיברי מין התחככו והייתי בביוץ יש מצב להריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה עד פעם לשעל?
אילן25/08/2010עם הגבר לא פלט ונכנס לך לתך הנרתיק של האיבר המין
את לא בהריון
את ממש מדאגת תקני לך ערכה לבדיקת הריון
אי סי קו שלי
306138695
עם את צריכה יעוץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמין עם תחתונים
ד``ר דגנית סמואל25/08/2010הסיכוי להריון אם היית עם תחתונים נמוך . במקרה של אחור בוסת-בצעי בדיקת הריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מופנה לדגניתמיטל24/08/2010
אים הייתי עים גבר והוא היה עים תחתון ואני בלי ואיברי מין התחככו והייתי בביוץ יש מצב להריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ->
אילן24/08/2010אין שם חשש
גם עם הגבר יגמר בתחתנים הוא לא יתקרב עלך עם תחתונים מלוכלכות
בשבל לאמץ ושלא היה לך חחש תוכלי לשעול רופאה בקופת חולים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמיטל
ד``ר דגנית סמואל25/08/2010ראי התשובות למעלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חתכים בנרתיקנעה24/08/2010
אני בת 15 ולאחרונה יש לי מין חתכים קטנים בשפתיים הפנימיות של הנרתיק, זה שורף מאוד, אני מורחת פמינה וזה לא עוזר.. אני ממש מתביישת ללכת לגניקולוג או לספר על זה לאמא שלי.
מה זה ומה לעשות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אילן
אילן24/08/2010מה יש לידביש בהורים ולספר לאמא בשקט בצד
תשמעי שורף לי מה לעשות ?
בשבל להרגע את השרפה שם את יכלה למרח אלוברה או משחה להרגע העור
גם אני הלך להורים עם היה לי בעיה האזור למטה
אין בררה את לא צריכה לסבול ושישרוף לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחתכים בנרתיק
ד``ר דגנית סמואל25/08/2010בת 15 יקרה,
יתכן שמדובר בפיטריה או חיכוך או דלקת כלשהי. חסרים פרטים על מנת לתת תשובה מדוייקת אולם פמינה לא יפתור את הבעיה ובושה עלולה רק להחמיר אותה. אני ממליצה לך לפנות לקרובה בוגרת ולהסביר שאת סובלת מאי נוחות. זה יכול לקרות גם לילדות קטנות ואינו מעיד על פעילות כלשהי.
דחיה עלולה לגרום החמרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חזהעדי24/08/2010
טוב אני בת 15 ואני מקבלת מגיל 13 עכשיו הבעיה שלי שנורא מוזר לי מה שקורה לי בחזה ממש בזמן המחזור
אני ממש רגישה בחזה פתאום ויש לי מה שאמא קוראת לזה גודש
ממש לא נעים לי כשזה קורה ואני קצת מפחדת שאולי זה לא טבעי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשאלי את הרופא
נטע-לי24/08/2010על גלולות נגד הריון, אני יודעת שזה עוזר להוריד את הגודש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאמת??
עדי25/08/2010רופאים נותנים בשביל זה גלולות נגד הריון??
איזה גלולות יש הרבה סוגים מה כולם עוזרים??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחזה
ד``ר דגנית סמואל25/08/2010התופעה שאת מרגישה נובעת משינויים הורמונלים בחזה כתוצאה ממעגל הוסת החודשי. זה טבעי ונורמאלי. אם זה מעיק מאוד-נסי נטילת כדורי פטרוזיליה או אכילת פטרוזיליה מרובה בימים הקשים. זה משתן ומקל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד
עדי25/08/2010פטרוזיליה ? אוקיי טוב לדעת...ואם זה משתן זה לא מקשה על המחזור ועל הגוף?
זה משהו שיעבור מתישהו או שזה יהיה תמיד עם המחזור?
ראיתי שמישהי הגיבה לי וכתבה על גלולות נגד הריון מה את אומרת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ד``ר דגנית סמואל26/08/2010זה מצב שיכול להשתנות בהמשך.
גלולות יכולות להיות פיתרון אך גם להן יכולות להיות תופעות לוואי אחרות ואם זו הסיבה היחידה שמצריכה פיתרון, הרי שנראה לי שמדובר בצעד אחד רחוק מדי.
גלולות כשלעצמן יכולות לגרום למצב דמוי גודש והגדלת השדיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות יסמיןשירי24/08/2010
בתי (בת 14) החלה לקחת גלולות יסמין לשם טיפול בשחלות פוליציסטיות וכל הנובע מזה (העדר מחזור, שיעור, פצעי בגרות). הטיפול נקבע בהוראה של אנדוקרינולוג. האם אנו זכאים לקבל את הגלולות בהנחה מאחר ומדובר בטיפול רפואי ולא במניעת הריון? אנחנו בקופת חולים כללית ומשלמים כמעט 60 ש"ח לחודש. טיפול בתרופה אחרת (אלדוספירון) נכשל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יסמין
ד``ר דגנית סמואל25/08/2010בנות בגיל זה זכאיות לגלולות ע"ח קופ"ח בהשתתפות מינימאלית עד גיל 18 , תדרכי את הרופא שיוציא את המרשם עלפי נוהל של נערות ולא מרשם רגיל לנשים. הצבא בד"כ משתתף גם הוא במימון הטיפול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לרופאי הפורוםהילה23/08/2010
היי,
יש לי שאלה.
באיזו בדיקה גניקולוגית הרופא מחדיר את האצבע שלו לפות?
מקווה לקבל תשובה,
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זהו שלא
אילן24/08/2010הוא לא יעשה זות בלי הסכמה שלך
יש חוקים אין מה לפחד
כמו שלא מקבלים זריקה בטוסק עם לא רוצים אבל עם חובה נתנים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהילה
ד``ר דגנית סמואל25/08/2010בדיקה גינקולוגית רגילה מכילה מספר מרכיבים. ראשית התרשמות חיצונית למציאת נגעים חריגים או מבנה חריג.
בדיקה פנימית עם מכשיר מפסק (ספקולום) להסתכלות על צוואר הרחם ולקיחת בדיקת PAP
ולבסוף בדיקה ידנית ע"י החדרת שתי אצבעות לנתיק ומישוש מול היד השניה המונחת על הבטן התחתונה על מנת למשש רחם שחלות ורגישויות אגניות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה->
אילן26/08/2010"ידנית ע"י החדרת שתי אצבעות לנתיק ומישוש מול היד השניה המונחת על הבטן התחתונה על מנת למשש רחם שחלות ורגישויות אגניות. "
המשפט הזה לא מרגע במיחד כמה בנות
במצב שני עם רופאה איתה בדקת אותי איתי בא כל יום למרפאה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובה- גלולת היום שאחרישמואל23/08/2010
שלום לכולם,
בכל הכתבות מציינים שאסור לקחת את הגלולה במינון גבוה ובאופן קבוע.
השאלה מה זה מינון גבוה? כמה זה הרבה פעמים?
אם לקחתי 5 פעמים בחיים? מותר לי לקחת עוד פעם אחת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ->
אילן24/08/2010ממן גובה פשוט לא לקח יותר מי כדור אחד
זה תרופא זה לא סוכריות
צרך לקרא בעלון הצרכן לפני השימוש או לפנות ליעוץ אצל רופא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחףףמיטל22/08/2010
שלום ד"ר ביום חמישי אני ובן זוגי קיימנו סקס יבש ונורא פחדתי מהריון לא רצוי בגלל זה יום שישי בבוקר לקחתי פוסטינור. במוצ"ש שוב עשינו זאת ושוב פחדתי ולכן לקחתי יום א' שוב פוסטינור, אני יודעת שזה לא בסדר אך שאלתי היא האים ב-2 המקרים זה ישפיע כל מקרה לגופו? תודה ורד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ->
אילן24/08/2010צרך לקרא בעלון הצרכן ולראות מה זה משפע במשו
גלולה של היום שאחרי לקחים עם היה חדירה בלי קודנום
עם לא היה חדירה ולפות אין צרך לקחת שם תרופה
לדעתי התרופה אינה מזיקה עם לקחים אותה
אבל עדף לשעל בבית מרחקת או רופא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף בבקשהמיטל22/08/2010
שלום רב
רציתי בבקשה לדעת אים ע"י זה שאני הייתי עירומה ובן זוגי היהה עים תחתון ואיברי המין השתפשפו אחד עים השני אך אני לא יודעת אים הוא גמר.
האים זה מצב להריון?
תודה ורד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ->
אילן24/08/2010בן אדם שגומר ראים שהוא גומר
את לא בהריון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיה בחזה[פטמות].בת 16.19/08/2010
אז ככה,אני בת 16 וחצי,ויש לי חבר..ויש משהו שמפריע לי מאוד להתקדם איתו -צורת הפטמות שלי..
הפטמות שלי [העטרות] טיפה נפוחות וחומות,וזה דבר שנראה לי ממש לא סקסי ,אפילו מכוער ומכער לי את כל השד.
מה אני יכולה לעשות?יש ניתוח לגביי זה?יש אפשרות לשנות את צבע העטרה במשחות\טיפולים?כי שמעתי על משחה כזו,ועל ניתוחים לגביי הפטמות..אבל אני לא בטוחה שהכל נכון.
בבקשה תעזרו לי אני נואשת ומתביישת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטמות
ד``ר דגנית סמואל25/08/2010קשה לעזור לך בלי בדיקה.
היכולת שלך להבחין בין נורמאלי לאבנורמאלי מוגבלת למה שאת מכירה. אני מציעה לך לפנות לגורם מקצועי שיחווה את דעתו על המבנה -האם הוא חריג והאם מצריך טיפול. אם אכן חריג-יומלץ לך הטיפול המתאים. בשלב ראשון הייתי פונה לרואת הילדים שלך או לרופאת נשים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות וקרישהלילי +תודה19/08/2010
אני בת 20 לוקחת גלולות כבר 3 חודשים .כשבקשתי גלולות הרופאה שלי שאלה אם יש בעיות קרישה במשפחה ,אמרתי שלא וקבלתי גלולות ללא בדיקות לפני.אמי ידעה בימים אלה ,שאני לוקחת גלולות ואמרה לי .,שלסבתי אמא של אבי היה בגיל 74 DVT ברגל, שטופל ועבר ולא חזר מאז זה היה לפני 3 שנים.שאלתי היא האם יש צורך לבצע לאור הנתון הזה בבדיקות קרישיות יתר מיוחדות, ומהן הבדיקות שצריך? הרבה תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות וקרישה
ד``ר דגנית סמואל25/08/2010התופעות אצל סבך וסבתך אינן מעידות בהכרך על קרישיות יתר אלא על תופעה שרואת אצל אנשים מבוגריםפ עם מחלות נוספות כמו סכרת יתר לחץ דם או שומנים גבוהים בדם.
על מנת לדעת אם קיימת קרישיות יתר יש לברר היסטוריה רפואית של ההורים-אצל אמא-בעיות בהריונות כמו הפלות מרובות, רעלת הריון קשה, מות עובר ברחם, הפרדות שיליה וכו' או אצל אבא-חלילה ארוע מוחי או התקף לב או DVT בגיל צעיר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי מחזור חזקיםאנה19/08/2010
אני בת 19 ויש לי כאבי מחזור נוראיים! כבר מאז גיל 15 שקיבלתי מחזור. זה ממש פוגע לי בשגרת החיים אני לא יכולה ללמוד במחזור ולא לעשות כלום. אני רק בוכה מכאב ומקיאה, ומרגישה חולשה כללית וסחרחורות. הכאב אצלי גם ברגלים במיוחד בברכיים. ניסיתי את כל משככי הכאבים האפשריים כולל מגנט מיוחד לבטן ,הכדורים מעט מקלים אך עלי לקחת כמויות גדולות ,בערך 30 כדורים כל מחזור! שזה לא נורמלי.. הלכתי לגניקולוג שנתן לי גלולות "סרזט"-שגם לא ממש עזרו וגרמו לי לדימומים בין כבדים לבינוניים כל הזמן בלי הפסקה במשך 3חודשים עד שהפסקתי .בבקשה אני צריכה חוות דעת מקצועית דחופה!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי מחזור
פרופ' ירון יובל19/08/2010הפתרון שלך הוא גלולות רגילות (ולא סרזט), שיקטינו בהדרגה את כמות ומשך הדימום, תוך כדי תכשירים נגד כאבים כמו אדוויל או נוירופן. את צריכה לקבל מרשם מרופא נשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפסקת גלולות12318/08/2010
אני לוקחת גלולות מליאן כבר קצת יותר משנה, החודש החלטתי לעשות הפסקה של כמה חודשים, השאלה שלי היא האם הפסקת הגללות עלולה לפגוע בהתפתחות הטבעית של הגוף כי הרי יכול להיות שהגוף התרגל לגלולות שלקחתי תקופה ארוכה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות
פרופ' ירון יובל19/08/2010אם את מתכוונת להפסיק לחודש חודשיים - אז לא כדאי, אבל אם לתקופה ארוכה - אין כל בעיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לתגובה
12319/08/2010אני מתכוונת להפסיק ל- 3 חודשים, עלולה להיות בעיה עם זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)