מידע רפואי
פורומים
- בעיות מפרקים, החלפת מפרק, בעיות ברכיים
- פוריות, פריון, הפריה חוץ גופית, IVF
- אלימות בני נוער, סמים, אלכוהול
- פסיכותרפיה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- שימור פוריות
- רפואת ספורט
- סרטן העור, מלנומה, נקודות חן
- הורים ומתבגרים, גיל ההתבגרות
- גניקולוגיה - רפואת נשים
- גמילה מעישון, גמילה מאכילה רגשית
- יתר לחץ דם, לחץ דם גבוה
- קרטוקונוס, עדשות מגע
- הפרעות שינה ועייפות
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אחמד אבו אליונס
מומחה לגריאטריה, פסיכוגריאטר בעל ניסיון של למעלה מ-18 שנה. עורך ביקורי בית באזור חיפה והצפון.
- בצקת ברגלייםואלרי05/07/2011
אני חולת לופוס שמאובחנת מגיל 17 (כיום אני בת 24). לפני חודשיים המחלה היתפרצה אצלי שוב (לאחר שהייתה לפחות שנתיים בתרדמת). התחלתי תיפול מחדש בסטרואידים וכל שאר התרופות. רציתי לשאול כמה זמן הגוף אמור להיות בצקתי? יש בצקת איומה ברגלים ובמיוחד בכפות הרגליים, אני מנסה לישמור על אורך חיים רגיל ללא שינוי וכמו כן אני עובדת במישרה מלאה והרבה על הרגליים. כמה זמן אופייני הגוף צריך להיות בצקתי או שזה משהו לא חד משמעי? (אם צריך נתונים נוספים אני יצרף),
תודה מראש ואלרי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ולרי שלום
ד''ר ג'יזל גודארד06/07/2011בצקת ברגליים נובעת מכמה סיבות. יכול להיות שיש פגיעה בכליות, איבוד חלבון בשתן, פחות מדי חלבון בגוף, ואז יצירת בצקת ברגליים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך בצקת ברגליים
ואלרי07/07/2011כל הסיבות נכונות וזהו באמת מצבי. אני יודעת מימה ניגרמת בצקת ומהיא בצקת. אני רק רוצה לדעת במה תלוי זמן התפרצות הבצקת בגוף? מתי הבצקת תעבור לי? זה לתמיד? זה עד שהחלבון בשתן יקטן? זה כל עוד הכליות לא יהיו במצב יותר טוב? זה אולי לא תלוי בכלום? אני לא מוצאת תשובה לזה בפורומים. הבצקת מפריעה לי לתיפקוד היומיומי ולכן מאוד חשוב לי לדעת על איזה זמן מדובר.
תודה מראש על התשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?