בצקת ברגליים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בצקת ברגליים
    ואלרי
    05/07/2011

אני חולת לופוס שמאובחנת מגיל 17 (כיום אני בת 24). לפני חודשיים המחלה היתפרצה אצלי שוב (לאחר שהייתה לפחות שנתיים בתרדמת). התחלתי תיפול מחדש בסטרואידים וכל שאר התרופות. רציתי לשאול כמה זמן הגוף אמור להיות בצקתי? יש בצקת איומה ברגלים ובמיוחד בכפות הרגליים, אני מנסה לישמור על אורך חיים רגיל ללא שינוי וכמו כן אני עובדת במישרה מלאה והרבה על הרגליים. כמה זמן אופייני הגוף צריך להיות בצקתי או שזה משהו לא חד משמעי? (אם צריך נתונים נוספים אני יצרף),
    תודה מראש ואלרי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בצקת ברגליים

הוספת תגובה

תמונה

• ולרי שלום

ד''ר ג'יזל גודארד
    06/07/2011

בצקת ברגליים נובעת מכמה סיבות. יכול להיות שיש פגיעה בכליות, איבוד חלבון בשתן, פחות מדי חלבון בגוף, ואז יצירת בצקת ברגליים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• המשך בצקת ברגליים

ואלרי
    07/07/2011

כל הסיבות נכונות וזהו באמת מצבי. אני יודעת מימה ניגרמת בצקת ומהיא בצקת. אני רק רוצה לדעת במה תלוי זמן התפרצות הבצקת בגוף? מתי הבצקת תעבור לי? זה לתמיד? זה עד שהחלבון בשתן יקטן? זה כל עוד הכליות לא יהיו במצב יותר טוב? זה אולי לא תלוי בכלום? אני לא מוצאת תשובה לזה בפורומים. הבצקת מפריעה לי לתיפקוד היומיומי ולכן מאוד חשוב לי לדעת על איזה זמן מדובר.

תודה מראש על התשובה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו