מידע רפואי
פורומים
- ניתוחים לפרוסקופים (כירורגיה לפרוסקופית)
- פטרת ציפורניים
- חרדה חברתית
- בעיות פוריות - תמיכה
- סוכרת אנדוקרינולוגיה
- פוד קואצ'ינג, אימון להרזיה
- זהות מינית, תפקוד מיני
- אטופיק דרמטיטיס, אסטמה של העור
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- הפרעות קשב וריכוז
- כושר גופני לנשים
- צליאק
- טרשת נפוצה
- שרירנים ברחם - מיומה
- אורתופדיה - כירורגית כף יד
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
ד"ר אחיה אמיר
מומחה לגסטרו-ילדים מחלות כבד, תזונת ילדים ורפואת ילדים. תחומי טיפול: כאבי בטן כרוניים, עצירות כרונית, קרוהן, קוליטיס, צליאק, הליקובקטר פילור, מחלות רפלוקס ועוד.ד"ר עדי אדר
מומחה לנוירולוגיית ילדים דר` עדי אדר הינו מומחה לנוירולוגיה והתפתחות הילד, כיום מנהל את מכון אדר , מכון ארצי לאבחון הפרעות קשב וריכוז, נירולוגיה ילדים. מכון אדר זכה גם השנה בסקר שביעות רצון של כללית מושלם. כמו כן תחומי העיסוק של דר` אדר כוללים כאבי ראש, הפרעות תנועה, טיקים.
- התלקחותרן12/07/2011
מזה שבועיים אני כבר לא לקוח פרדניזון. ההפסקה הייתה בתיאום עם הראומטולוגית. השאלה שלי . האם אני יכול לחכות עד שהגוף יירגע ויפסיק עם כל ההתקפות האלו, או שאני צריך לפנות במהרה לטיפול. אני רוצה לציין שהאבחנה שלי לגבי לופוס היא לא חד משמעית. עם זאת יש כאן לפי עניות דעתי איזה דפקט אוטואימוני. הבדיקות פחות או יותר טובות. הלויקוציטים שלי נכון ל- 22.6 עומדים על 4.6. הבדיקה היחידה שקצת מעוררת חשד היא Anti Nuclear Factor שעומד על 2.8 . ההתלקחות מתבטאת במיחושים בפרקים. חולשה כללית. ופריחות שונות בגב. אשמח לתשובה.
רן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התלקחות - ד"ר מולד
ד''ר יאיר מולד14/07/2011חסרים פרטים אודות מחלתך והטיפול שקיבלת עד כה מלבפרדניזון. ההמלצה לגבי חולי לופוס היא, טיפול קבוע בפלקווניל, ביןהיתר כדי למנוע התלקחויות של הזאבת, ולהקטין את צריכת הפרדניזון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
החיוך כבר לא נראה אותו דבר? תפקידן של השיניים אינו רק תפקודי כדי ללעוס
אלא יש להן תפקיד חברתי ואסתטי, הן מאפשרות לחייך, לצחוק ולקיים חיי חברה. הן לוקחות תפקיד חשוב בהרגשה הפיזית והנפשית כאחד.
זקוקים לרופא שיניים, פנו לד"ר ניצן שלזינגר כבר עכשיו לייעוץ ופתרון בעיות מהיר
בחן את עצמך:
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
מאמרים אחרונים
היועצים שלנו
טיפול רב תחומי בהשמנה
כירורגית בכירה, מומחית לטיפול תרופתי להרזיה וטיפול רב תחומי בהשמנה והמנהלת הרפואית של אסיא בריאטריק - מרכז לטיפול בהשמנת יתר, אסיא מדיקל, אסותא רמת החייל... קרא עוד