שאלה מעניינת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה מעניינת
    נטע
    15/08/2011

שלום, אני בת 23 ומזה זמן רב אני סובלת ממעין שלפוחיות תת עוריות בכפות הידיים, שלפוחיות שמגרדות לפעמים וניתן לפוצץ אותן וזה הופך לפצעים,זה מופיע בכל מיני גדלים ולעיתים גם בצד כף הרגל.
    זה בא והולך כל הזמן...
    בנוסף יש לי לפעמים כאבים (כמו דקירות) במפרק כף הרגל או היד ואפילו בעצם בזרוע, זה לא כל כך מוגדר וגם זה בא והולך...

יש לי גם כאבי בטן רבים ושלשולים, אני לא יודעת אם זה קשור.

דבר נוסף שיכול להיות קשור הוא שלפני שנה וחצי בערך היו לי שני מקרים(בהפרש של 9 חודשים) של דלקת בעין שהתבררה כדלקת בקרנית(קרטיטיס) אושפזתי בשני המקרים כדי לבצע את כל הבדיקות, במקרה הראשון זה היה בעין אחת ובשני בעיין השנייה. בשני בתי החולים לא מצאו ממה זה אך בפעם השניה ראיתי ראומטולוג וחשבו אולי שזה קשור למחלה אוטו אימונית.
    בכל אופן שוחררתי כשזה עבר ולא יודעים ממה זה נגרם ואם זה יחזור או לא.
    אני מבקשת עזרה והכוונה כי אני חושבת שהכל קשור להכל .
    תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה מעניינת

הוספת תגובה

• העברת הודעה לפורום אחר

ד''ר יאיר מולד
    15/08/2011

לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_מחלות_עור_ומין' id=link]מחלות עור ומין[/a].

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• העברת הודעה לפורום אחר

ד''ר יאיר מולד
    15/08/2011

לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_גסטרואנטרולוגיה_מחלות_דרכי_העיכול' id=link]גסטרואנטרולוגיה, מחלות דרכי העיכול[/a].

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו