כאב ראש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאב ראש
    מוריה
    24/08/2011

היום הופיע לי כאב ראש מאוד חזק מלווה בטישטוש ראייה בעיקר בעין ימין ( אני רואה אבל קצת מטושטש ) ובכלל שבוע שיש לי טשטוש ראייה בא והולך. יש לי לופוס וקרישיות יתר שמתבטאת רק ב LAC חיובי ( ללא קומדין). התור לראומטולוגית שלי נדחה לסוף שבוע הבא בגלל השביתה. האם יש מקום לדאגה? אני רוצה להוסיף שכבר תקופה ארוכה אני מרגישה ירידה משמעותית בזיכרון- שוכחת מלא פריטים, מתבלבלות לי לפעמים המילים וכו'

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאב ראש

הוספת תגובה

• לא רופאה, אבל...

יעל
    24/08/2011

הייתי הולכת במקומך לרופא עיניים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאב ראש - ד"ר מולד

ד''ר יאיר מולד
    26/08/2011

טשטוש ראיה חולף או קבוע יכול להיות סימן לאוטם במח שפגע בעצב הראיה, אזור הראיה במח או ברישתית של העין. ממליץ להיבדק מיד אצל רופא עיניים ובמקרה שלך כאשר ידוע על APLA חיובי, ממליץ שתעברי בדיקת MRI של המח וארובות העיניים, בדיקת דופלר של עורקי הצוואר ואקו-לב, היות ואם אכן תימצא עדות לאוטם במח כאשר APLA חיובי, הריאמטולוג שלך ישקול טיפול קבוע בקומדין. ירידה בזכרון יכולה להצביע על אוטמים זעירים במח, שוב כתוצאה מ- APLA, וגם לשם כך חשובה בדיקת MRI של המח. אם הרופא המטפל בה יחשוב שענין דחוף, תמיד ניתן להפנותך להתייעצות בחדר מיון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו