לד"ר מולד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לד"ר מולד
    שיר
    24/01/2012

תודה רבה על תשובתך המפורטת. אכן עשיתי ברור גניקולוגי ובאולטרסאונד לא רואים כלום וחזרתי למתתרוקסט ( 15 מ"ג IM
    רציתי לשאול האם ישנה דרך להתגבר על תופעות הלוואי הקשות מהם אני סובלת אחרי הזריקה- בחילות איומות והרגשה כללית נורא נורא רעה או שפשוט אני צריכה להשלים שככה זה יהיה כל שבוע ביום הזריקה ולמחרת? אני לקחתי את הזריקה גם בעבר וסבלתי מאותן תופעות שגם לא חלפו ככל שהזמן עבר
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לד"ר מולד

הוספת תגובה

• לד"ר מולד - תגובה

ד''ר יאיר מולד
    26/01/2012

ניתן לתת לויקוורין Leucovorine 15mg מספר שעות לפני נטילת מטוטרקסט, לקחת מטוטרקסט לפני ארוחת ערב (כל המנה) ולמחרת חומצה פולית. לפעמים מעבר למתן בזריקה לשריר של מרקסט מקל על תופעות אלו של אי סבילות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ד" מולד-תודה רבה

שיר
    28/01/2012

עזרת לי מאוד. אני מקבלת את ה MTX בזריקות ועדיין עם תופעות לוואי אבל אני אנסה את התרופה שציינת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו