מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נכנסתי להריון וצריכה עזרהמינה21/03/2012
יש לי לופוס כ5 שנים. אני לוקחת פלקווניל. אני יודעת שאסור לקחת תרופה כשנמצאים בהריון. יש לי טור לראומטולוג בעוד שבועיים,מה אני עושה עכשיו? האם אפשר לקחת בכל זאת תרופה או לא? כי אם אני לא לוקחת שבועיים שלושה המצב רוח שלי יורד אין לי כוח,כל הפרקים כואבים ואני מתחילה לא לישון וללכת בקושי.האם נותנים משהו במקום פלקווניל בהריון?תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מינה שלום
ד''ר ג'יזל גודארד21/03/2012אפשר לקחת פלקווניל בהריון. כמו כן גם סטרואידים ואימוראן.
כל הריון בחולת זאבת נחשב לסיכון גבוה ורצוי להיות במעקב במרפאה להריון בסיכון גבוה יחד עם מעקב אצל הראומטולוג המטפל.
ניתן להמשיך בטיפול בפלקווניל גם בהנקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
מינה21/03/2012אבל כתוב בהרבה מקומות שאסור לקחת פלקווניל כי זה פוגע בעובר..האם בכל זאת יש סכנה כלשהי מהתרופה?תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
ד''ר יאיר מולד25/03/2012היות ולופוס נוטה להחמיר בעת הריון ופלקווניל הוכחה במחקרים רבים כתרופה יעילה מאד בהפחתת פעילות הזאבת, הרי ההמלצה היום היא לטפל בהריון בפלקווניל. התרופה בטוחה בהריון וכאמור היתרונות שלה במקרה של לופוס גדולים. למען הסר ספק מליבך, מציע שתתייעצי עם המרכז לטרטולוגיה במשרד הבריאות לגבי בטיחות פלקווניל בהריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)