מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הסרת שיער- אינפרה אדוםאורלי04/04/2012
אני מעוניינת להתחיל בהסרת שיער באינפרה-אדום. למען האמת יש תגובות לא מתלהבות במיוחד לגבי הטיפול (חשש להתגברות המחלה).
אני מטופלת בפלקוויל ומתרוטרקסט.
האם יש לכך תשובה חד משמעית? האם זה באמת עלול להחריף את המחלה ??
אני כולי תקווה שתשובה תהיה שלילית, ז"א שאפשרי לעשות. אין לכם מושג עד כמה אני מעוניינת לעשות את הטיפול (סובלת משיער ).
תודה על התשובה המהירה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
ד''ר יאיר מולד04/04/2012לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_הסרת_שיער' id=link]הסרת שיער[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאינפרה אדום
אורית28/04/2012היי. גם אני מטופלת בפלקווניל ועברתי טיפול באינפרה אדום. לא גרם לי לשום תופעות לוואי הקשורות במחלה (ואחרות) מאחלת לך בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזאבת עם אינפרא אדום
אורלי29/05/2012לאורית,
תוגה על תגובתך.
רציתי לשאול האם ביצעת את אינפרא-אדום באזורים קטנים? גדולים ??
האםבאמת לא היו תגובות לאחר מכן ?? כמה טיפולים עשית ???
אודה על תשובתך ושיתוף המידע .
בתודה - אורלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעד כמה שאני יודעת טיפול באינפרה אדו
ליה25/06/2012עלול לגרום בעיות במידה ויש כאבי מפרקים, כי אז לא טוב לחשוף אותם לחום- חילופי טמפרטורות זה לא אופטימלי למצבים האלו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלליה - אינפרה אדום
אורלי04/07/2012לליה- תודה על תגובתך..
האם יש מניעה באופן מוחלט על כך ?? האם רק לעשות באזורים קטנים ומידת חום נמוכה ?
תודה על תשובתך ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלופוס ואינפרה אדום
אורית07/07/2012סליחה על התגובה המאוחרת, לא ראיתי את שאלתך. אני עברתי טיפולים בכל האזורים הבעייתיים (אין צורך לפרט, נכון?) כלומר כמעט על כל הגוף. לא נוצרו בעיות בכלל. כיום אני רק "מתחזקת" את המצב מדי שלושה חודשים טיפולים קצרים וממוקדים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער- אינפרה אדום - תגובה
ד''ר ג'יזל גודארד09/07/2012לאחר התיעצות עם רופאת עור:
באם לופוס אכן טיפול באור אפילו מסוג אינפרה אינו מומלץ
חשיפה לקרני UVA ו- UVB יכולה להגביר את הסיכוי לפתח או להחמיר לופוס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער
הדר26/07/2012היי אורלי,
היום הייתי בכנס של חולי לופוס ונשאלה השאלה לגבי הסרת שיער בלייזר והתשובה היתה שכן אפשרי להסיר שיער בלייזר לחולי לופוס אז אולי תבררי את הנושא יותר לעומק....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער - להדר
אורלי29/07/2012הדר,
תודה על תגובתך.
לפי מה שאני מבינה לייזר אפשרי אך אינפרא-אדום לא.
האם זה נכון והאם יש הבדל ביניהם??
תודה על תשובתך או גם על תגובת ד"ר גיזל גודארד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי אורלי!
הדר30/07/2012הייתי בכנס של חולי לופוס ביום חמישי האחרון ונשאלה שאלה דווקא לד"ר ג'יזל לגבי הורדת שיער בלייזר לבין האינפרא אדום והיא פשוט אמרה לייזר אפשר ואינפרא אדום לא... את האמת היו בכנס הרבה נשים וכנראה שזה משהו שבהחלט נוגע לכולן גם אני מאוד שמחתי מתשובתה כי תמיד חשבתי שאסור גם לייזר ועכשיו זה אחלה שדרוג לחיים לא ככה? למרות שאני עדיין חוששת קצת....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)