מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ד"ר אודי ברטלי17/05/2012
שלום לכולם/ן
האם יש מישהו שהתנסה עם ד"ר אודי בר ויכול לשתף בהתרשמויותיו?
תודה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טלי שלום
ד''ר ג'יזל גודארד20/05/2012מומלץ שחולת זאבת תהיה מטופלת על ידי רופא מומחה בזאבת.
זאת אומרת מישהו שמומחה במחלות פנימיות ומחלות ראומטולוגיות ויש לרופא
רשיון לכך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתזונה ולופוס
טלי20/05/2012ד"ר גודארד שלום ותודה רבה על המענה.
העניין הוא שלאחרונה אני שומעת ריבוי דעות אודות שינוי אורחי תזונה בלופוס העשויים להוביל לרימיסיה ואף לשמרה. החל ממאקרוביוטיקה ועד לאכילת מזון מן החי בלבד.
ידוע לי כמו כן, כי טרם הוכח מחקרית.
אשמח מאוד לשמוע את דעתך האישית בנושא.
האם ישנם רופאים העוסקים בתזונה המתאימה לחולי לופוס אשר ניתן לפנות אליהם?
בברכה ותודה,
טלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדר' אודי בר
נועה02/09/2012דר' גודארד שלום
האם לדר' אודי בר אין רישיון לטפל בחולי זאבת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדר' בר מצוין ועם הרבה נסיון
לימור02/12/2013אני טופלתי אצל דר' אודי בר לפני שנים וגם פגשתי אצלו במרפאה הרבה חולות לופוס שממש כמוני היו מרוצות מאוד מהטיפול שלו.
הם תמיד מחברים שם בין חולים חדשים לוותיקים לתמיכה בתחילת הדרך. אצלי ואצל כל מי שפגשתי שם המחלה נסוגה לגמרי גם בבדיקות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיית מטופלת שלו?
לימור07/12/2013את מדברת כמטופלת שלו? כי אני יודעת בוודאות שהוא רופא וותיק ומוערך ומטפל בהמון חולי זאבת המון שנים. אני יודעת שבאחותי הוא טיפל לפני 10 שנים והכל בסדר איתה גם היום וגם אני הייתי אצלו לפני שנתיים בעקבות מחלה קשה אחרת. הוא מאוד מקצוען והיחיד שבאמת מבין בתזונה ותוספים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך ניתן להקל על לופוס
סיגי02/08/2014הובחנתי אתמול ע"י ראומטולוג כחולה בלופוס על סמך שקיעת דם מוחשת, ANA חיובי, SSA חיובי, אנטיקרדיוליפין גבוה RF גבוה ובעיקר על רקע כאבי מפרקים שפוקדים אותי מדי יום בשלושת החודשים האחרונים.
הוא המליץ לי להתחיל בטיפול בפלנקוויל (משמש גם נגד מלריה) במינון של 400 מ"ג מדי יום ובנוסף בקש שאעשה צלום חזה, אקו לב, מיפוי של בלוטות הרוק כי אני סובלת גם מיובש בפה ואסוף שתן.
שאלותי:
1. האם הנ"ל מספיק בכדי לקבוע שמדובר בלופוס?
2. האם הטיפול התקופתי הנ"ל הוא מה שנהוג לתת או שיש משהו חלופי שיכול לעצור את המחלה בשלבים מוקדמים?
3. הוא אמר לי שההשפעה של התרופה הנ"ל באה לידי ביטוי רק אחרי מספר חודשים. מה ניתן לקחת בינתיים כדי להקל על כאבי המפרקים? לקחתי במשך כשבוע נקסין שהקל אך נאמר לי שהוא עשוי לפגוע בקיבה. אני מטבעי שונאת ומפחדת מתרופות כך שמחפשת המלצה לטיפול נקודתי כאשר הכאב מפריע ובלתי נסבל.
4. האם מבחינה תזונתית יש איזה שאין המלצות לגבי מניעת דלקת?תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההקלה והצלה מלופוס
שרונה12/08/2014זה רק הטיפול הצמחי של רמי מור
תחפשי בגוגל רמי מור ( מחלות עור ) יש באתר שלו פרק של לופוס.
זו התקווה שלנו חולי הלופוס .
אני כבר כמה חודשים בטיפול ולא מרגישה כמעט תסמינים בעיקר בפרקים שנעלמו לחלוטין.
זה הטיפול שהציל אותי ואני לפני כן לא האמנתי בכלל ברפואה משלימה.
ממליצה לך ללא דיחוי לפני שאת נכנסת לתוך התרופות הקונבציונליות
שרחוקות מלרפא .
יום נפלא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמטופלת כבר חודשיים
ענת20/01/2015אני מטופלת כבר חודשיים בטיפול של רמי מור
יש שיפור מוחשי וחלק מהתופעות דעכו עד כדי היעלמות
הכאבים בפרקים זה לא מה שהיה פעם.
הטיפול מעולה אבל צריך לממן אותו כי הוא לא במסגרת קופת חולים.
תקווה אמיתי מקווה שימשיך כך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?